Esti eretic?

Sa vedem ce cultura teologica avem! Un test dogmatic de fidelitate fata de Crestinismul primar se poate exersa aici. Raspunzi, iar la sfarsit vezi cat de crestin esti. Am atins cota de 100% calcedonian. E bine.

Reclame

7 răspunsuri la „Esti eretic?

 1. nu cunosc prea multe si mi se par interesante denumirile ce apar in rezultat:

  Chalcedon , Modalism, Nestorianism, Monophysitism, Apollanarian, Pelagianism, Monarchianism, Gnosticism, Socinianism, Adoptionist, Arianism, Docetism, Donatism, Albigensianism

 2. „Partidul viitorului seamana izbitor cu tineretul… cu PD”
  Jalnic… si dezgustator… Cuvinte de tanar activist de partid exaltat. Daca viitorul este rezervat unor mahalagii semialfabetizati de genul „Marinelu”, sau unor slugi penibile de tipul Boc-si-Poc ori unor „parasute” gen elena udrea, mai bine parasim Romania.
  Natiune maturizata politic inseamna natiune ce crede in institutii ale statului (si are grija ca aceste institutii sa aiba puteri BINE DELIMITATE), nu in nu-stiu-ce personaj politic aparent mesianic (pentru Vetutele si Ionii din „bobor”), „mare salvator al neamului si mare luptator impotriva coruptiei” (ar fi bine sa inceapa cu el insusi „lupta” asta…).

 3. Ariana? Aolueuuuuuu!!! Nu e bine! 🙂 e de rau. Tu crezi ca Hristos a fost o creatura a Tatalui! E de rau, Cristina, chiar e de rau! 🙂 Esti inceputul tuturor ereziilor!!!!

  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s