Discursul lui Basescu din P-ta Constitutiei

Un discurs bun in fata a 7000 de oameni. Punctul pe i se pune unde trebuie, arta vorbirii in public e insusita. Carisma nu lipseste nici ea. Se ajunge exact la inima omului caci asa se intampla de obicei atunci cand se rosteste adevarul. Nu mai trebuie nimic pentru a castiga alegerile. E destul.

Monica Macovei:

Traian Basescu (partea I):

Traian Basescu (partea a II-a):

Reclame

2 răspunsuri la „Discursul lui Basescu din P-ta Constitutiei

  1. La populisme a fost intotdeauna foarte bun. Eu sper ca exista si romani care ii apreciaza pe cei care tac si fac, si nu invers. Cei care sunt acum pacaliti de discursurile populiste, foarte probabil vor vota data viitoare cu Becali sau Vadim. va castiga alegerile, din cauza acelei legi tampite ca poate pierde doar daca vin peste 9 milioane de votanti, insa el si sustinatorii lui vor avea o mare surpriza: va vedea ca nu-i chiar asa de sustinut de popor!

  2. Cu Becali si Vadim e intr-adevar o problema… Insa nu cred ca au sanse la prezidentiale (sa speram ca asa va fi). Insa nici cu socialistii nu pot sa votez. 🙂 In primul rand PSD-ul trebuie sa se descotoroseasca de Iliescu si apoi mai vorbim, mai vedem ce o fi. Astept dosarul |Mineriada 1989|. Care nu se poate definitiva decat daca Basescu ramane la Cotroceni. E ciudat cum in continuare tot Iliescu face jocurile in politica din Romania… E dezgustator pentru mine.

    Insa nu pot sa fiu impotriva a ceeea ce sustine Basescu – innoirea clasei politice din Romania, independenta Justitiei, damnarea oligarhilor care s-au instaurat in tranzitie ca in Rusia. Eu nu zic ca in PD nu sunt uscaturi. Sunt, dar nu cred ca sunt mai mari decat in PSD, PC, PRM, etc. E un inceput totusi ceea ce incearca Basescu sa faca pentur ca daca ii iese atunci se va innoi si PD-ul. Ceea ce e bine.

    E important ca Justitia sa fie cu adevarat independenta si sa nu se mai schimbe ministrul Justitiei cand apare alta putere. Trebuie sa fie impartial cu puterea indiferent cine se afla acolo. Daca basescu cade, atunci toate reformele cad si ele. Caci nu vad PSD sa lupte impotriva coruptiei cand de fapt ei sunt cei mai mari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s