De vorba cu un amic

Stateam zilele astea de vorba cu un bun prieten la o cafea. Printre altele, il intreb daca se duce pe 19 mai sa voteze si ce parere are despre suspendarea lui Basescu. Ma priveste uimit. Apoi imi spune ca nici Basescu si nici alt politician nu i-au dat vreodata bani sau paine ca sa voteze. El e ocupat, trebuie sa faca bani, nu are timp de voturi sau alte prostii. Avea dreptate, nici Basescu si nici alt politician nu ne-au dat vreodata bani, dar in cazul asta ar trebui sa nu ne mai vaitam de ce in Romania carburantii sunt mai scumpi decat in occident. Sa-l intrebam pe Patriciu?!

Bunule prieten, eu cred ca daca asa gandea si unchiul bunicii care a murit pe front in al II-lea Razboi Mondial, acum Dunarea era prelungirea Volgii la intersectia cu Rinul.

Reclame

6 răspunsuri la „De vorba cu un amic

  1. Daca asa gandeste, atunci poate sa se arunce de pe un pod, intrucat news-flash: in nicio tara niciun politician nu a dat bani poporului ca sa o duca mai bine.
    Exercitarea unui drept si anume dreptul la vot tine de individ in parte, nu de cine e politicianul pe care-l votezi sau pe cine il mai dam jos. Cred ca greseste foarte tare acest prieten. Iar spiritul civic este la pamant.
    Nu conteaza ce ai de gand sa faci la referendumul din 19 mai… important este sa te duci si sa participi. Sa iti exprimi un vot dat de constitutie si sa amendezi/premiezi ceea ce se dezbate.
    🙂

  2. facem pe victimele, că nu ni se respectă drepturi şi că nu avem tot felul de libertăţi, dar când ai posibilitatea alegerii ce faci? stai în fotoliu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s