Pasarica parfumata

Va place titlul? E bun. Acum nu mai e discriminare. Sau e si acum? Basescu trebuia sa ii spuna ziaristei „pasarica parfumata”. Dar nici asa nu era bine. In cazul asta intra la hartuire sexuala. Feministele luau foc. Oricum ar fi fost, paduchernita ONG-ista tot ar fi luat un gat de atitudine platitudine. Ca altfel nu se poate. Nu mai ai voie sa vorbesti in particular ca sar toti paduchii pe tine si trebuie sa te scarpini. Unii nu au ochi sa observe ca Basescu a facut-o „tiganca imputita” pe reprezentanta unei deontologii ce lasa de dorit. Asa sunt ei, mai chiori. In plus, de cand discutii din viata privata trebuie sa fie facute public? Cu ce pret? Pentru ce? Cristian Tudor Popescu iarasi da dovada de o gandire indoielnica.

Un articol obiectiv scris de TRU referitor la acest episod. Restul sunt dejectii jurnalistice marca „Cristian Tudor Popescu – declarat patimas”:

[…] A doua parcela, atacul la presa, a fost luata in grija de Clubul Roman de Presa, ceva condus de cineva care-si sudeaza celebritatea rastindu-se singur in morga, sub numele de C.T. Popescu. Ziarist stricat de nesat cristic.

Restul articolului aici – Romani imputiti si tigani parfumati.

P.S. Imi plac la nebunie metaforele, jocurile de cuvinte, interpretarile in raspar-obiectiv marca Traian Radu Ungureanu.

Reclame

2 răspunsuri la „Pasarica parfumata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s