Petitie pentru Dumnezeu

Am gasit pe net o petitie care strange semnaturi impotriva omiterii Crestinismului din Constitutia Europei. O prietena, Andreea, imi spunea ca e „blasfemie”, facuta la vrajeala. Eu nu cred ca e facuta la vrajeala si nici „blasfemie” nu cred ca e, tinand seama de controversele pe care aceasta Constitutie a Europei le-a starnit in randul Bisericii si in randul multor intelectuali de dreapta. In al doilea rand, europeanul are dreptul de a-si apara Dumnezeul lui, in ciuda navalirii altui dumnezeu exotic ce se manifesta sub masca multiculturalismului prost inteles si ale Drepturilor Omului. Spre surprinderea si profunda mea indignare, asediul islamic pare pentru multi o prostie inventata de paranoici. Desigur, istoria de expansiune prin violenta a islamului nu mai intereseaza pe nimeni azi, chiar daca aceasta istorie violenta gazduieste in arhive vreo 1000-1400 de ani. E putin? Nu cred. Ca sa revenim totusi in prezent, nu a fost de ajuns prabusirea WTC-ului, nu au fost de ajuns atacurile teroriste din Anglia si Spania. Pentru progresisti si utopici, nu va fi de ajuns nici cand un asemenea dezastru se va intampla si prin Romania (Doamne fereste!!!). Ei nu stiu ca o civilizatie traieste atata vreme cat este recunoscut Dumnezeul ei. Mai jos este mesajul petitiei:

The news might have reached your country as well already. Europe knows. The world knows: The Name of God is to be omitted from the revised version of the European Constitution.

That is the message that Angela Merkel has delivered to 20 religious leaders of Europe.

Opinions differ, but that of Christian Europe is clear. How can the Name of the Creator of this world, and therefore the Creator of Europe, be omitted from its constitution? How can we excude the One that provides us with the European wealth, health and freedom?

We, as the people of Europe, can stand together in the Christian faith and stand up for our Father. We therefore kindly request you to sign this petition and include it in your prayers.

Petitia se poate semna aici – Petitie pentru Dumnezeu.

Reclame

2 răspunsuri la „Petitie pentru Dumnezeu

  1. este o aberatie culturala. acesti idioti cu functii, in numele preasfantului stat super-laic, isi permit sa ignore faptul ca civilizatia europeana este constuita pe trei piloni fundamentali : filosofia greaca, dreptul roman si religia crestina, Al. Paleologu dixit.

    la fel de simptomatica este si aceasta discriminare ; cu sens unic, carevasazica. adica pentru a nu-i deranja pe liber-cugetatori (my ass) si pe cei de alte religii, le mai taiem din macaroana crestinilor. trebuie sa recunosti, Ilie, ca mecanismul rational al discriminarii este unul excelent – suficient de lax incat sa poata fi folosit impotriva oricui e nevoie, suficient de puternic incat sa poata avea efecte de o asemenea gravitate. a face rau (la nivel macro!) pretextand insistent ca nu vrei decat binele… e ceva…

  2. Pai e ciudat cum toti imbecilii astia vorbesc NUMAI de DISCRIMINARE, dar nu am auzit unul sa vorbeasca despre BINELE-COMUN. E greu sa vorbesti despre Binele-Comun. Binele-Comun presupune o ierarhizare a valorilor, e greu. E mai usor sa aplici Discriminarea. De ce sa fim cu toti oamenii, mai bine sa fim unilaterali si tendentiosi. Doar cei care sunt de-ai nostri sa aiba drepturi, restul sa stea si sa se uite la luna ca 2000 de ani le-au fost de ajuns.

    Mai imi spunea mie un imbecil ca Evul Mediu a fost o pata neagra peste Europa si ca fanatismul religios a fost aduc de Crestinism. Saracu de el. Imbecilul asta nu stia ca de fapt Europa a fost dintotdeauna amenintata de musulmani, nu stia ca Cruciadele au inceput din cauza musulmanilor care cucerisera Ierusalimul si amenintau Bizantul si tot Occidentul, nu din cauza Crestinilor. ***Sincer sa fiu, pana sa imi fac blog, nu credeam ca in Romania sunt astfel de imbecili avortoni. Cat de naiv am fost!!!!!!

    Mda. Discriminarea este arma perfecta a unei ratiuni demonice de sorginte socialist-stiintifica: unde eu am drepturi depline, ma trezesc peste noapte cu statul la mine in pat si ma anunta ca de fapt eu acolo nu am nici un drept! Foarte frumos! Adica idiotii astia vor sa spuna ca religia crestina face discriminare intre rase si religii. Saracii de ei! Sa imi arate idiotii astia ce religie din lume mai spune sa iti iubesti dusmanul (atentie!!! DUSMANUL) ca pe tine insuti si apoi sa vorbim despre discriminare. Dar asa se intampla cand oamenii fac morala cu capul lor, si nu raportandu-se la adevar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s