Nota 10 pentru Banica Jr.

Ultima piesa de pe ultimul album al lui Banica se numeste Protest:

Reclame

9 răspunsuri la „Nota 10 pentru Banica Jr.

  1. Măi dragilor, au fost alţii înaintea lui care au zis bine de tot ce trebuia zis. Doar că nu prea sunt cunoscuţi…din păcate. Cine îşi mai aduce acum aminte de Ura De După Uşă, R.A.C.L.A. sau Implant Pentru Refuz? Să ridice mâna sus şi să spună versurile…:)

  2. De data asta nu is de acord cu tine in acord cu Stefan Musat si man. Sa fim seriosi! S-a trezit marinu’ mare victima in tara lu sfarma-piatra!
    Pai el si cu sclifosita aia de nevasta-sa sunt de fapt profitorii sistemului. Iau miile de dolari pe luna de pe urma gurilor cascate care se uita la povesti de adormit copiii. Acum ca publicu’ lor telenovelist isi mai arunca ochiul si la OTV sa-i vada si in alte ipostaze decat cele de print si printzeasa asta e riscul meseriei!
    Pai astia nu stiu ce aia strada si protestul adevarat! Ei is niste printi in castelele de fildes ale audientelor. „Protestul” lor e o fitza hollywoodiana in varianta damboviteana

  3. Pai cred ca te referi la piesa ”BATAIE DE BATJOCURA”,a trupei URA si ar mai fi RESPINSI DE SOCIETATE,daca nu ma insel,acum trupa si-a facut un site si au acolo si versuri si adresa de contact,ai dreptate ca prea putini isi aduc aminte de ei,caci nu erau prea gadilatori la ureche,dar spuneau bine ce spuneau,tare m-as bucura sa aud ceva nou cu ei ,chiar daca stilul nu mai e acelasi,dar spiritul a ramas,am ascultat FLAGELUL INCONSTIENTEI,un adevar dureros,asta ia facut pe ”URA-TI”mai deosebiti,au spus pe fata ce aveau de spus,chiar si inaintea la PARAZITII,daca nu ma inseala memoria,bafta in continuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s