Cuane, vin alegerile, cuane!

Felix a decis ca Securitatea e nevinovata. Da. Aflu de aici ca domnul Cristian Parvulescu, marele briliant al democratiei in Romania, crede ca Basescu e un dictator de dreapta. Pentru domnul Cristian Parvulescu, intelectualii din jurul lui Basescu sunt „legiunile de arhangheli prezidenţiali”. Intrebare: de ce orice politica de dreapta trebuie sa fie considerata „dictatura”? Raspuns: pentru ca heteroclitii revolutionari de stanga nu isi vad propriul pustiu cosmic in care au aruncat umanitatea de vreo doua secole, pentru ca nu vor sa vada criza spirituala din actuala Uniune Europeana.

„Voi, revolutionarii, sunteti oameni de mijloc. Voi nu cunoasteti criza culturii, caci nu cunoasteti nici cultura.” (Berdiaev).

Astept cu o mare nerabdare alegerile parlamentare din anul asta. Astept sa vad PC-ul lui Voiculescu cum rateaza Parlamentul, cum PSD-ul se chinuie pe la 10-15%, cum PNL-ul ramane pe la 7-9%, cum PRM-ul cade in iad. Cum PD-L-ul castiga tot.

TRU le zice bine aici si aici. Vin alegerile, cuane, si Felix crede ca a scapat! Dar nu a scapat! Astept ca, in urmatorul mandat al lui Basescu cu putere majoritara dintr-un Parlament al PD-L-ului, sa vad si eu dupa gratii cativa politicieni si afaceristi care au condus tara asta de dupa revolutia facuta tot de ei.

Pentru toata floarea barbara a Vestitului Apus Multiculturalist, Egalitarist, Marxist, Umanist si Feminist… Amin!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s