„Romanismul” Fundatiei Soros

Se vorbeste azi foarte mult despre „societatea deschisa” si nimeni nu prea stie ce e aia (la fel si cu Democratia, toti vorbesc despre ea, dar nimeni nu stie ce e, nici macar Cristian Parvulescu). Fundatia Soros (site-ul american aici, despre individ aici) sustine acest proiect anti-european si anti-occidental numit „limba moldoveneasca”. Si ne mai intrebam de ce nu avem o istorie recenta a Romaniei. Pai se schimba din minut in minut si e greu s-o pui pe foaie… cam asa se intampla cand incepi sa te compromiti, nu mai poti sa iesi din hora demnitatilor de carton.
Reclame

5 răspunsuri la „„Romanismul” Fundatiei Soros

  1. Pe la inceputul anilor ’90 am vazut la niste nepoate – studente- niste formulare ale fundatiei Soros. Aceste cuprindeau f multe date personale. Unele mi s-au parut mult prea …intime (gen optiuni politice, s.a.).
    Asa ca titlul articolului este justificat.

  2. Constantin, multumesc pentru informatii.

    ihtys, ma intreb cine face istoria in atare conditii. Bucurenci este un produs, si el o spune, deci e expirat din capul afirmatiei care se vrea a fi identitara. Ma rog, acum prin societatea deschisa se preda marxismul academic, nu democratia cu care se lauda toti cretinii. E si asta o forma de manipulare, printre multe altele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s