Nu votez

Nu votez pentru ca in Romania nu exista partid de Dreapta, partid Conservator. Din cauza asta nu votez. Sunt scarbit. In Romania nu exista oameni de Dreapta implicati in politica. In Romania nu exista o politica care sa lupte pentru familie, religie si autoritate nationala pe plan european. Cand un sustinator PD-L precum Cartarescu scoate oligogrenii in Evenimentul Zilei indreptate impotriva familiei, atunci prefer sa nu mai votez.

PD-L-ul daca vrea sa vina cu o noua viziune in Romania, viziune care nu poate fi decat conservatoare, atunci sa se debaraseze de oligofrenii anti-nationali. Cartarescu ar trebui sa faca publicitate PSD-ului, ca doar socialismul e „progresist”. Cred ca nici dumnealui nu stie ce e aia o politica de Dreapta. Numai dobitoci in tara asta.

Reclame

6 răspunsuri la „Nu votez

  1. Cum spun colegii mei: Votăm, votăm, dar câştigă cine trebuie!
    Glumeam, deşi uneori, urmărind alternanţa la putere nu pot să nu am gânduri necurate. O fi democraţia, o fi datu’-n cărţi, o fi mâna politică…?

  2. Dragos, sunt nascut in Constanta (ma oftic ca tot Mazare a iesit pt. ca intentionez sa ma stabilesc in CT si orasul arata ORIBIL), dar domiciliul il am in Slatina unde a iesit cu 81,07% Darius Valcov (PD-L), iar la Consiliul Local tot PD-L cu 17 mandate spre deosebire de PSD cu 3 mandate si PNL cu un mandat. 🙂 . Si unde prezenta la vot a fost cea mai mare dupa ’89 (35.813 de voturi).

    Adevarul e ca a schimbat complet orasul la fata. Arata superb! 🙂

    marinela, eu cred ca nu e democratie atata vreme cat nu exista decat Stanga, iar Dreapta e moarta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s