Marxistul Barack Obama bate campii

Corupt de intreaga logica a auto-victimizarii, Barack Obama gaseste mereu motive pentru a sensibiliza pleava electorala. Recent, candidatul Partidului Democrat pentru Casa ALba a declarat ca Republicanii vor speria America cu faptul ca Obama e… negru. Aceasta logica a auto-culpabilizarii demonstreaza ca Barack Obama nu se inscrie in lista personalitatilor care ar trebui sa candideze pentru presedintia SUA. Mi se pare penibil sa te lamentezi ca esti negru si sa ii acuzi pe Republicani ca vor actiona intr-un mod care i-ar pune si pe ei intr-o lumina proasta. Si toate acestea pentru a mai castiga cateva voturi.

In America secolului 21 nu mai exista discriminare rasiala decat in mintile bolnavilor. Si tot ei alimenteaza artificial „rasismul”. Obama vrea sa spuna prin asta ca „omul alb” e pericolul numarul 1 al civilizatiei occidentale, chipurile.

Recomand un excelent eseu despre istoria rasismului in America si despre cum Stanga a contribuit si cum contribuie la sustinerea rasismului: America’s Racist Left – Daniel J. Flynn ii raspunde lui Barack Obama.

Reclame

7 răspunsuri la „Marxistul Barack Obama bate campii

 1. Cu respect.
  ” In America secolului 21 nu mai exista discriminare rasiala decat in mintile bolnavilor.”
  Daca-mi dati voie… am o parere, nu contrara ci, complet contrara…
  Eu cred, cunoscand duhul informatiei si al celor ce o manuiesc, ca SUA este imbacsita in cele mai mici cute ale ei de rasism.
  Nu am dovezi scrise sau video 🙂 dar eu asta cred si simt.
  Iar daca un candidat la Casa Alba face asemenea afirmatii pentru mine este o dovada a celor spuse mai sus.
  Stie el ce zice si pe ce se bazeaza… Numai asa putem afla adevarul dintr-un loc, necunoscut si strain noua. Fiind atenti la cei ce doresc puterea in momentul targului electoral. Atunci ei nu mai pot minti, nu mai pot eluda realitatea caci doresc REALITATEA CETATEANULUI, il doresc pe omul real in carne si oase. Si nu merge cu strategii mincinoase de imagine. Ci cu accentuarea vietii reale – ma rog, printre randuri.
  Eu zic ca asa aflam ceva. Chiar si la noi.

 2. Posibil sa fie si ceva rasism in unele regiuni, dar afirmatia lui Obama e de neam prost. Acum o sa-l faca conservatorii „negru” ca sa nu iasa presedinte, ce sa spun……

 3. Pingback: Barack Obama, un senator fara demnitate « Atitudini fara platitudini·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s