Discurs. Sarah Palin & Mike Huckabee

Acum am vazut si eu discursul Sarei Palin de la Conventia Republicana. Sincer sa fiu, nu ma asteptam ca discursul sa fie atat de simplu si in acelasi timp atat de profund. I-a terminat pe democrati.

Mike Huckabee a subliniat bine problema rasismului si faptul ca functia de presedinte nu e una simbolica. Sunt jurnalisti si comentatori multiculturalisti in SUA care sustin ca Obama trebuie sa fie presedinte deoarece e negru. Din pacate pentru ei, culoarea pielii nu e un motiv peremptoriu de selectie a valorii. Etatismul lui Obama a fost bine deturnat de Huckabee printr-un discurs care apara libertatile individuale.

P.S. Astept si eu ziua cand un candidat la presedentia Romaniei isi va incheia discursul cu: „Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!”.

Reclame

4 răspunsuri la „Discurs. Sarah Palin & Mike Huckabee

 1. Draga Ilie, nu numai sa zica lucrul asta, dar sa-l si traiasca, sa aiba o viata care sa arate ca traieste in Biserica, nu doar ca se foloseste de Biserica la ocazii electorale. Sa fie un om normal. In ultimi 20 de ani am fost „binecuvantati” doar cu analfabeti, dementi si escroci (intelectuali au ba) a caror relatie cu realitatea, si deci si cu Biserica, e problematica. Ne trebuie un om normal. Sarah Palin a fost receptata de americanii obisnuiti ca un om normal, onest. Viitorul va arata ce si cum. Deocamdata insa avem motive sa cerem si politicienilor romani sa fie normali sau sa plece acasa. Cu tot cu ‘elitele” autoinchipuite care ii sustin.

 2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Noutati de inceput de septembrie·

 3. Draga Mircea, ai perfecta dreptate. Ma uit la politicienii astia din Partidul Republican, gen Huckabee, Ron Paul, Sarah Palin si nu vad in Romania niciun politician care sa semene cat de putin cu colegii lor de dreapta de peste ocean.

  Nici la discurs, nici la viziune, la nimic. La noi politicienii parca sunt cazuti din babuini.

  Cat despre relatia lor cu Biserica, nu mai zic nimic. La noi esti facut legionar daca spui ceva din Biblie in spatiul public, mai ales ca politician. Sau esti damnat de „jurnalisti” din cauza ca esti patriot, cum face Rogozanu in Cotidianul -> http://cotidianul.ro/sarah_palin_viata_si_opera_filozofia_redneck-57120.html
  (sau Cristoiu, Ciutacu si alti dementi). Cine il tine pe anormalul ala acolo, nu imi dau seama.

  Dar mai au putin de orbecait prin intuneric. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s