Adevarata America vs. dictatura neoconservatoare (GOP) si „democrata” (Partidul Democrat)

Am vazut cum Partidul Republican a fost distrus la mijlocul secolului trecut de catre oamenii Noii Stangi pentru ca Dreapta sa nu mai existe in fata Noii Ordini Mondiale. Ingineria sociala declansata odata cu punerea in miscare a acestei utopii a dus la formarea a doua catastrofe: jihadismul si actuala criza economica din SUA. Drogurile, poligamia, casatoriile homosexuale, pornografia descatusata, pedofilia, anarhismul si toate fetele sclaviei, sustinute tacit de organizatiile Ordinii Mondiale ptin diferite ONGuri,   ameninta libertatile individuale. Statul national se subordoneaza unor organisme exterioare lui, astfel ca drepturile cetateanului de rand sunt complet uitate. Nu mai conteaza nevoile omului concret, ci dreptul castei, al tribului, al „minoritatii”, cum le place multiculturalistilor sa spuna.

Toate aceste barbarii sunt sustinute atat de Partidul Republican cat si de Partidul Democrat. E adevarat ca Sarah Palin ar putea sa schimbe putin lucrurile, insa e greu. Cand comentatorii din presa romaneasca vorbesc despre o „alternativa” intre Obama si McCain privind politica externa, ei sunt total orbi in fata realitatii. Cum sa spui ca Obama ar schimba politica imperialista a lui Bush cand in mai 2008 el spune ca „Iranul e o grava amenintare. Poseda un program nuclear ilegal”.

In America vine in forta, ca alternativa pentru o politica de Dreapta, un al treilea partid – Constitution Party. Omul din spatele lui e Chuck Baldwin. Sustine non-interventionismul (tocmai cu ceea ce nu sunt de acord atat republicanii cat si democratii), responsabilitatea fiscala, guvernul constitutional, si nu cel cumparat din prezent pentru interese corporatiste. E impotriva Noii Ordini Mondiale, a imigratiei ilegale, a globalismului si ingineriei sociale. Nu inteleg ce vrea sa spuna Cristian Teodorescu sustinand „capitalismul” dirijat de stat. In 50 de ani de comunism a tot dirijat statul economia si s-a cam ales praful, deci nu inteleg ce vrea sa spuna Cristian Teodorescu… ASTA NU E CAPITALISM!  Asta e comunism pur si simplu, anticapitalism, socialism, indatorire si slugarnicie in fata statului, desfiintarea competitiei sau cum vreti sa ii spuneti. Intelectualii nostri, de la Patapievici, Baconsky pana Tismaneanu & CO. se autointituleaza ca fiind „libertarieni conservatori”. Problema e ca nu sunt atata vreme cat sustin un Bush care a marit inimaginabil puterea guvernului. Solutia la criza economica, dupa cum arata Ron Paul, e neamestecul guvernului pentru a stimula responsabilitatea.

Baldwin e sustinut de Ron Paul in acest articol excelent. Raspunsul lui Baldwin e aici.

Ar mai fi de amintit globalistilor ca libertatile individuale sunt mai importante decat interesele de grup ale corporatistilor transnationali. Vezi aici cum guvernul monstruos de la Washington vrea sa controleze Internetul.

Chuck Baldwin despre guvernul constitutional desfiintat de Noua Ordine Mondiala sustinuta de GOP si Partidul Democrat:

Chuck Baldwin despre Partidul Republican, globalisti si constitutionalisti:

Chuck Baldwin vorbeste despre libertatea ateilor si a oamenilor religiosi:

Despre globalizare:

Anunțuri

9 răspunsuri la „Adevarata America vs. dictatura neoconservatoare (GOP) si „democrata” (Partidul Democrat)

 1. MANIFESTATIE ANTI BASESCU LA NEW YORK
  Atitudini * New York Magazin Nr. 587 * Miercuri, 1 Octombrie 2008 * Pagina 7

  LA MANIFESTATIA ANTICOMUNISTA, ANTI-BASESCU, AU PARTICIPAT:
  Center for Anticommunism, Ultra Anticommunist Association, Radical Anticommunist
  Action, Cuban American Democracy Project, Biyelorussian Popular Front, Russian
  Anti-Communist Committee, Lithuanian National, Forest Brothers of Estonia, Croatian
  National Front, Free Cuba Fundation, Veterans of America Anticommunista, Hrvatski
  Nationalni Front, Free Burma Coalition, Slovac National PARTY, Junta Patriotica Cubana,
  Polska Liga Monarchistyczna, Croat Anticommunists, Solidarnosc.

 2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Monopoluri, poluari… (Noutati 2 octombrie)·

 3.  UN WATERGATE ROMANESC
  (Atac banditesc la New York)
  Serviciul de Informatii Extern
                                              Domnule Director Razvan Ungureanu
  Acum doi ani a avut loc o spargere la studioul meu de film din Manhattan.Pagubele materiale au fost grele ( furtul a 4 compiutere), iar cele artistice irecuperabile, reprezentand munca a mai multe luni de productie. Faptul ca mi-a disparut carnetul de telefoane si cateva fotografii din sertar, a facut sa realizez imediat ca talharia a fost mana serviciilor .Pentru a deruta politia au avut loc spargeri similare la diferite etaje si chiar la diferite adrese din Chelsea. cartierul galeriilor de arta, unde se afla studioul meu. Protestul meu adresat consulului Pavoni nu a avut nici un rezultat, pentru ca nu am avut nici o dovada palpabila in sprijinul afirmatilor mele. Spre surprinderea mea si a detectivilor politiei, dovada a venit prin aparitia pe internetul romanesc a unei fotografii, sustrase din studioul meu. Pe una din blogurile deschise pe numele meu de noua securitate pentru a creia deruta, apare un colaj fotografic in care eu sunt plasat alaturi de cunoscutul jurnalist Badin de la Antena 3. Remarcabil este faptul ca nu am intalnit nici odata aceasa persoana si nu am avut cu ea nici o relatie profesionala sau de alta natura.Singurul lucru care ne uneste este faptul ca suntem tinta cotinua a atacurilor institututiei conduse de dumneavoastra si a faptului ca suntem mereu desconspirati ca spioni. Nu se dau informatii pentru cine spionam, dar acest colaj primitiv este prezentat ca un document al intanirii noastre subversive. Va rog deschideti la; Desteptarea lu’ Horvath
  /roberthorvath-cineast. DE PRIN BLOGURI ADUNATE SI LU’ BADIN DATE. Pentru ca cazul de mai sus depaseste nivelul politiei metropolitane am contactat FBI caruia i-am cerut protectia. Pentru ca sotia mea este este cetatean japonez sa atentionat serviciul de specialitate nipon. Realizand imediat caracterul de gansterism politic, absolut toate persoanele cu care am discutat subiectul, au facut referiri la WATERGATE, pentru ca o operatie de aceasta anvergura trebue sa aiba aprobarea la cel mai inalt nivel. Este vorba de o miscare disperata de a salva pe Patapievici si clanul din jurul presedintelui. Un scandal politic de asemenea factura se stie cum a incepe dar nu se stie cum se termina.dar precis aduce prejudicii interelor si imaginii Romaniei. Vorbind despre a bloguri trebue sa atrag atentia ca furtul de identitate este o infractiune serioasa, care este pedepsita de lege. Pentru ca sau deschis cinci bloguri pe numele meu, va rog sa le inchideti cat mai repede, pana cand nu va fi tarziu pentru libertatea dumneavoastra si bugetul institutiei pe care o conduceti. Trebue sa mentionez ca nu posed si nu am deschis nici un blog. Site meu de arta este .devagallery.
  Domnule director
  Stiu ca dispretuiti pe romani in general, iar pe cei din afara granitelor in special ,considerandu-i ca un fel de cetateni de mana doua .Inteleg ca va considerati deasupra legilor si aveti convingerea ca atat cat Basescu este presedinte, nu veti pati nimic, indeferent de nemernicia care o faceti. Totusi este greu de inteles cum o persoana sofisticata si cunoascatoare a uzantelor intenationale (fost ministru de externe) sa cordoneze o actiune care a inceput cu un jaf pe teritoriul Statelor Uniteu,un stat suveran si considerat aliat. Oare nu ati fost informat ca sunt de 30 de ani cetatean american si ca daca spargeti o companie americano japoneza veti pierde imunitatea diplomatica. Poate avocatii din jur va vor explica ca sustragerea de documente si intrebuintarea lor in scopuri politice este considerata aici, ca o actiune criminala.Sunt convins ca la fel ca toti sefii de banda prinsi asupra faptului, veti declara ca sunteti inocent. Totusi trebue sa explicati coerent si logic cum o fotografie inchisa in sertarul meu, din studioul meu din New York a strabatut oceanul, ajungand pe un blog creiat de serviciul special. Faptul ca SIE serviciul condus de dumneavoastra, a fost involvat in desfasurarea expozitiei AL-QUEDA a cetateanului arab Amar Marvan ANBAKI sub pretextul unei expozitii ICR face ca situatia sa fie cu totul exploziva.
  Domnule director
  Vreau sa va dau in incheiere un sfat folositor.Deschideti o ancheta,dati vina pe ceilalti si imediat demisionati sub motivul propriei incompetente.In cazul contrariu nu ramane dechit sa va doresc o puscarie usoara.
  Robert Horvath DEVA New York
  Va rog sa confirmati primirea scrisorii si numarul de inregistrare. Astept raspuns in termenul legal.

 4. Balul urinarilor din New York a luat sfarsit
  ( Cristian Neagoe trimis acasa)
  Mesaj 1 Please note that as of October 10, I completed my mission at the Romanian Cultural Institute in New York.
  From now on please send your messages to Stefania Ferchedau, Events coordinator Thank you.
   Cristian Neagoe

  Mesaj 2 fragment Subject: Secta satanista la ICR New YorkAmbasada Romaniei in Washington DC
Ambasada Romaniei in Washington DC
Adrian Cosmin Vierita Stimatedomn, .Asa numitii artisti fac parte din secta satanica Zacusca Senzual.Conducatul  acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe  directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta combina satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman, Cristian Neagoie trebuie imediat arestat.Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate de infiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica.Va asigur ca situatia este extrem de grava.
  Robert Horvath
New York
  Las consideratiei dumneavoastra, daca exista vreo legatura intre cele doua mesaje. Articolul „ICR este un club satanic” cu fotografii si documente, sta la dispozitia oricarui publicatii care vrea sa sparga cenzura.

   

 5. BASESCU LA GUANTANAMO

  Siria a fost plasata de catre noi americanii la inceputul razboiului impotriva terorismului, pe celebra „Axa a Raului”,care mai cuprindea Coreea de Nord si Iranul.Pe plan militar Damascul e mana in mana cu Moscova.In zona porturilor siriene de la Mediterana, unde sunt ancorate nave militare rusesti au fost amplasate rachetelor S-300PMU-2 si Iskender.
Vizita lui Basescu vine vine la trei ani si jumatate de la asasinarea in Beirut a premierului libanez Rafik Hariri, atentat care ar fi fost organizat de catre serviciile siriene.Syria has also provided training, weapons, safe haven, and logistical support to both leftist and Islamist Palestinian hard-liners. Syria allows several regional terrorist organizations—such as Hamas, Palestinian Islamic Jihad, and Popular Front for the Liberation of Palestine-General Command—to have external headquarters in Damascus, according to the State Department.Syria does have weapons of mass destruction. and the ballistic missiles to deliver them, according to U.S.defense and intelligence reports. Syria has an active chemical weapons program, including significant reserves of the deadly nerve agent sarin. Its research programs are trying to develop even more toxic nerve agents. It also has a biological weapons program, United States had accused Syria of letting militants supporting the Iraqi insurgency to easily pass through its border De la Damasc la Teheran nu e decât un pas în planul relaţiilor internaţionale.. Pentru comunitarea romana americana, cei care sponsorizeaza terorismul sunt teroristi. BASESCU LA GUANTANAMO Robert Horvath New York

  SUA si Marea Britanie Solicita Masuri in Cazul Hariri

  23 octombrie: SUA si Marea Britanie au marit presiunile asupra Siriei, declarand ca o proba detinuta de ONU care o implica in asasinarea fostului premier libanez Rafik al-Hariri este „foarte grava”, iar comunitatea internationala trebuie sa actioneze. Washington-ul incearca deja sa convoace o intalnire la nivel inalt a Consiliului de Securitate, in vederea analizarii unui raspuns privind ancheta care a condus la suspectarea implicarii unor oficiali sirieni in atacul din februarie care l-a ucis pe Hariri si alte 20 de persoane.

 6. REGIMUL BASESCU IN PERICOL CITITI “UN WATERGATE ROMANESC” in EPOCA,CLIPA,ALTER MEDIA.CURENTUL,GARDIANUL,UNIVERSUL SI PE ZECI DE BLOGURI.. O INCERCARE DISPERATA DE SALVARE A LUI PATAPIEVICI ( atac banditesc cu caracter politic la New York) stire preluata de agetiile de presa internationale pe 24 Octombrie 2008 Agence France Presse ,Reuters,Stampa BASESCU CA SI NIXON

 7.  CEUSESCU,BASESCU SI INVERS.  

   Revenirea studentilor palestinieni in Romania la invitatia presedintelui   Basescu, certifica aderarea tarii la sfera de influenta a lumii arabe.  Ea va duce la creierea unor noi celule AL QUEDA si intarirea organizatiile teroriste din Romania
     Pentru ca primele atacuri asupra Vestului sunt asteptate in curand ,nu ramane decat revocarea invitatiei. Acest lucru este ateptat sa se intample prin colaborarea serviciului romanesc ,cu cele aliate. Nu ramane decat repetarea unui scenariu cunoscut si executat cu succes in 1989.(Singura diferenta este ca de data aceasta rusii sunt inlocuiti cu israelielienii.)                                 
  Merita sa amintesc cateva din activitatile tipice ale „studentilor” care primesc sprijin material si logistic in Romania:                       
  • 1984 – Ahmad Mohammed Ali Al-Hersh, student palestinian cu cetatenie iordaniana, l-a impuscat mortal pe diplomatul iordanian Azmi Al-Mufti. Al-Hersh era membru al Organizatiei Abu Nidal (OAN), iar arma si munitia ii fusesera furnizate de Mustafa Said Hasan Al-Khardali, un alt membru OAN.
  • 1985 – o masina-capcana a explodat la Universitatea Politehnica Bucuresti, in cartierul Grozavesti, provocind moartea a doi ofiteri USLA. Atentatul a fost revendicat de organizatia Fratii Musulmani si a implicat patru membri ai acesteia: irakienii Hassan Adil Al-Ali si Tarek Awad, sirianul Haytham Rahmeh, poreclit “Doctorul”, si iordanianul Ibrahim Ali Ahmad Dawood.
  •• 1996 – Ali Safwan Mohsen,student, membru Hezbollah, a fost depistat in Romania de ofiterii BA. Acesta a facut parte din grupul de comando implicat in deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, in 1995.
  • 1998 – o bomba artizanala a fost descoperita sub Podul Izvor din Bucuresti, cu putin timp inainte de Ziua Nationala. Atentatul nu a fost revendicat.
  • 2000 – o bomba artizanala a fost descoperita la Craiova, in WC-ul unui vagon CFR. Aceasta a fost dezamorsata cu 15 minute inainte de momentul exploziei. Este primul atentat cu bomba din istoria CFR.Sunt banuiti studenti arabi.
  Aparitia unei unei coloane arabe intr-o regiune plina de instabilitate a Marii Negre este inacceptabila.                                           
  Doctrina americana este clara.Cei care se aliaza sau sponsoreaza terorismul sunt terroristi. Vizita in Siria la doua zile inainte de atacul american asupra bazelor de terosti,arata cu cine se aliaza Basescu. Indiferenta fata de profanarea mormintelor evreiesti, a aratat lumii civilizate….. cine este Basescu. Sponsorizarea unei expozitii, Al Queda la ICR ,New York realizata de un student arab Omar Marvan Abaki arata….. pana unde poate ajunge presedintele. Desecrarea unor menore, simbol sacru al credintei evreiesti ,avind la colt de strada Anti Defamation League (la zece saptamani de la inchidederea oficiala), intr-un oras cu trei milioane de evrei ,descopera insa un extremist periculos,departe de normele lumii civilizate. Atragand animozitatea occidentului,din ce in ce mai izolat, acestuia nu-i ramane decat sa se pregateasca pentru  vizita (nu de mult confirmata) in Iran. Concidenta face ca aceasta sa fie si ultima vizita oficiala, a lui Nicolae Ceausescu. Sa-i uram deci drum bun.
  Robert Horvath  New York

 8. SERVICIILE OCCIDENTALE PREGATESC DEBARCAREA LUI BASESCU
  SIRIA, PALESTINA, PALESTINA, BALCON.
  Presedintele Basescu a hotarat sa lase expozitia AL-QUEDA de la ICR,New York deschisa pana la sfarsitul mandatului. Desecrarea menorelor continua, de si expozitia trebuia sa fie inchisa la 15 August. Lucrarea uriasa pe un perete intreg, in care pe simbolul sacru al evreilor sa manjit cu sange, cuvantul Fuck ,poate fi vazuta zilnic prin geamul galeriei Romania,si de lucratorii celei mai puternice organizatii evreiesti din lume Anti Defamation League.Stiu ca este greu de crezui, dar sediul acestei institutii se afla la doua minute,in colt cu cladirea ICR. Cenzura din tara a reusit sa ascunda ca mana blasfemiilor este arabul OMAR MARWAN AMBAKI ,artistii romani fiind doar decorul si diversiunea. Aceasta lovitura fara precedent a propagandei extremiste a dus la deschiderea unei anchete, descinderea politiei,presiuni politice,si mai curand innoaptea de 31 octombrie o unitate specializata in”Hate Crime” a luat noi probe. Se parea ca nimeni si nimic nu poate sa infrange dorinta lui Basescu, de a face placerea noilor prieteni arabi .Dar profanarea mormintelor de la cimitirul din Bucuresti a creiat peste noapte o situatie noua, absolut exploziva.Se profileaza un scandal international care va duce nu numai la inchiderea expozitiei ci si a presedintelui Deocamdata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s