Evz.ro sterge comentariile rationale si de bun gust ale cititorilor

Situl ziarului Evenimentul zilei sterge comentariile argumentate si de bun gust care sunt facute la articolele  analistilor. Patapievici se plangea anul trecut oamenii recenti ii fac comentarii lipsite de logica; desigur, nu e normal, dar daca fac un comentariu civilizat, argumentat, prin care arat ca individul care scrie in ziar e paralel cu politica realitatii, e un om recent, un sclav fericit, atunci de ce nu mi se publica comentariul?

Cu siguranta individul care modereaza comentariile la evz.ro e „anti-sistem”, e „nonconformista(a)”. Bleah!

Se sesizeaza vreo asociatie anticenzura sau si astia sunt la fel ca aia de dinainte de ’89? N-ai voie sa vorbesti decat daca esti pro-sistem, sclav fericit.

Reclame

Un răspuns la „Evz.ro sterge comentariile rationale si de bun gust ale cititorilor

  1. V. Ponta, produsul unui criminal si al unui hot. Persoane care au creat aceisi societate formata din doua clase, privelegiati si restul. Se manifesta acum prin poporul saracit si fostii tovarasi cu carnetele de cecuri doldora, bani proveniti din averea poporului pe care au reusit sa-l devalizeze dupa dec. 1989. ( vezi: d. voiculescu, a. nastase, dragnea, fenechiu samd.) Cum poti avea incredere intr-un copy past, care ce afirma acum peste 5 minute revoca ?!
    Traian Basescu; a fost primul om care avut curajul schimbarii, a dat pentru prima data justitiei independenta fata de politic, si-a asumat supararea natiunii spunind realitatile crizei economice prin care trece si Romania.
    Nu vreau sa mai continui cu cele bune sau cele rele, ci pur si simplu puneti in balanta ce a facut rau si ce a realizat pentru Tara.

    Stefan Ghergheli
    Presedintele Asociatiei Rominilor Crestin Democrati din Germania.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s