Emil Boc, actualul premier al Romaniei, comunist notoriu in tinerete

Studentul Emil Boc, un comunist model.

Domnu’ Patapievici, cu Emil Boc ce facem? Domnu’ Traian Radu Ungureanu, cu premierul Emil Boc ce facem? Il votam in continuare? Asta e „elita intelectuala” a Romaniei. V-ati prins. Noapte buna!

Batranul Plesu nu degeaba spune sa fim „prudenti” si „moderati”. Fiti atenti, omul are experienta. Timp de 20 de ani ne-a dat sfaturi sa votam cu oameni de dreapta, intelegeti? El, cu „elita intelectuala” a Romaniei, s-a simtit indatorat sa ne spuna cine sunt oamenii de dreapta din Romania ca sa ii votam pentru ca „boborul” e prost si nu stie daca nu ii arati cu degetul. Sa-i votam, si daca intre timp „boborul ignorant” afla ca e comunist omul din „noua dreapta politica si neoconservatoare”, atunci trebuie sa fie „prudent” si „moderat”, sa faca „consens”, intelegeti? Adica sa votam iar si iar cu fostul comunist imbracat in haine neoconservatoare, chiar daca in mentalitate vom vota cu un comunist, intelegeti? Pentru ca nu avem oameni de dreapta autentici in Romania, intelegeti? Poporul roman e prost si nu mai are oameni de dreapta autentici, intelegeti? In loc sa se aduca oamenii de dreapta autentici exilati de comunism peste hotare, „elita intelectuala” prefera sa repete poporului roman ca e prost si nu are oameni de dreapta. Asta e, trebuie sa ne dam dupa cum e moda la Washington. Daca la Washington neoconservatorii americani bat palma cu socialistii lui Obama si striga toti intr-un cor: „Big government!”, atunci asa trebuie sa fie si in Romania: sa votam cu fostii comunisti deghizati in oameni de dreapta pentru ca oricum si astia de dreapta vor fi tot de stanga in globalism.

Plesu de fapt uita esentialul: un om de dreapta se naste de dreapta, nu devine de dreapta dupa ce a fost comunist inainte de ’89. Un om de dreapta e un aristocrat, iar un aristocrat se naste, nu devine aristocrat dupa ce a fost lichea. Asa ceva Plesu nu stie ca daca stia nu mai dadea sfaturi proaste timp de 20 de ani „boborului roman” prost si manelizat.

Stiti cum e faza cu globalismul? Hai sa va spun. Pai globalismul e chintesenta relativismului. In globalism absolut totul este relativ. Dogma globalizarii e ralativismul. E atat de relativist globalismul incat si relativismul e relativ. Si daca dogma globalismului e relativismul, atunci totul trebuie sa fie relativ:  (1) dreapta politica trebuie sa fie relativa – atunci luam lectii de politica si cultura de la neoconservatorii americani ca ei sunt experti in relativizari, sunt la moda, d-aia sunt la moda pentru ca sunt relativisti, globalisti. Pentru neoconservatorii romani (Patapievici – Tismaneanu – Plesu – Avramescu – Cristian Preda etc.) Eminescu e expirat pentru ca, ati ghicit, nu e globalist, nu e relativist. 🙂 Steinhardt la fel. Noica, Tutea, etc.

(2) Stanga politica e la randul ei relativa.

Veti spune ca e bine, ca asta e toleranta. De fapt, e stangism radical: dreapta neoconservatoare e, de fapt, de stanga. De ce? Pentru ca totul e stangism radical caci totul se relativizeaza in globalism. Globalismul nu suporta radicalitatea ca normalitate palpabila (aristocratul spiritului), ci numai radicalismul relativismului, adica anormalitatea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s