Crestinism corect politic

Pentru dogma Noii Lumi, crestinismul trebuie sa fie si el „adaptat” la lume, corect din punct de vedere politic. Religia devine astfel ideologie. Un episcop homosexual deschide ceremonia de investire a lui Barack Obama. Nu am oroare fata de un homosexual, pot foarte bine sa stau de vorba cu un episcop homosexual fara sa stramb din nas. Problema e cum a trecut cu brio studiile teologice din tinerete, cum a fost ales episcop un homosexual si de ce se pune accent pe „noua morala” in dauna moralei crestine. Problema e cum un episcop poate sa faca parada de orientarea sa sexuala, cum corectitudinea politica e mai valoroasa decat Biblia pentru un om care pretinde ca predica Cuvantul lui Dumnezeu.

Desigur, daca sunteti putini atenti si va uitati in lumea politica, o sa fiti dezamagiti sa observati ca niciun presedinte de stat nu e un om normal. Luati fiecare presedinte de stat si analizati-i comportamentul. Veti observa ca toti sunt oameni bolnavi, au probleme cu capul, sunt instabili emotional, au probleme de personalitate sau caracter, etc.. Nu spun ca un om intreg la minte nu ar avea sanse sa fie presedintele unui stat din secolul 21 pentru ca nu l-ar vota poporul – poporul l-ar vota cu siguranta pentru ca fondul profund al unei natiuni, oricare din lume, nu se poate corupe niciodata – , ci pentru ca IDEOLOGIA primeaza in fata PRINCIPIILOR de selectie in politica din ziua de azi. Ideologia a inlocuit gandirea omului care face politica in secolul 21. In loc sa stai putin si sa cugeti, mai confortabil e sa scoti pe gura un sablon institutionalizat si toata presa din lume te ridica in slavi. Esti actual, esti vedeta, esti star.

Din aceasta cauza consider ca un popor sau o natiune nu poarta nicio vina pentru ca un anormal ajunge presedintele unui stat modern, ci mediul anormal si ideologic la care omul este supus si obligat sa adere.

Barack Obama e si el o vedeta, un star, deci nu trebuie sa ne asteptam la lucruri mari din partea lui, chiar daca lui Traian Ungureanu incepe sa-i placa de Obama pentru ca e pro-war si pentru ca vrea el sa aduca pacea in Israel. Intelegeti voi ca parintele Kagan i-a soptit diaconului Traian Radu Ungureanu ca Obama e de-al lor. Ce sa spun, Israelul are nevoie de Occident sau de ONU ca sa fie pace in Ierusalim. Israelul poate si singur sa-si faca dreptate, nu e un stat handicapat care asteapta carje de la neoconservatori si obamisti. Daca ne asteptam la lucruri mari din partea lui Obama, atunci vom fi dezamagiti si, in final, manipulati.

Deci, invitatia catre episcopul homosexual la inscaunarea lui Obama se inscrie in datele anormalitatii acestei lumi in care traim. O lume care nu poate deloc sa fie coerenta cu ea insasi; o lume care vrea sa fie totalitara, adica si crestina, si homosexuala. Si religioasa, si atee. Totalitarismul le poate face pe toate. De aceea el fascineaza.

Reclame

3 răspunsuri la „Crestinism corect politic

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Apocalipsa 13 (Noutati 13-14 ianuarie 2009)·

  2. APEL LA NESUPUNERE: refuzati noile pasapoarte, buletine, acte de identitate, carnete de sofer. Cuvant al Parintelui Iustin Parvu catre poporul ortodox: Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/14/apel-la-nesupunere-refuzati-noile-pasapoarte-buletine-acte-de-identitate-carnete-de-sofer-cuvant-al-parintelui-iustin-parvu-catre-poporul-ortodox-este-vremea-muceniciei-luptati-pana-la-capat-n/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s