„Conservatorii” lui Tismaneanu si dictatorul Bush

Vladimir Tismaneanu scrie un articol ORIBIL in Cotidianul. Nu stiu pentru cine scrie Tismaneanu. Probabil pentru alde Gaita. Pentru Tismaneanu jurnalistul David Brooks de la NYT e conservator. Ce conservator e ala care scrie in favoarea casatoriilor homosexuale, nu imi dau seama. David Brooks scrie aici un articol pro-gay-marriage.

Da, Obama e presedinte. Urmeaza Venezuela si Iranul pe harta razboiului pro-guvern-mondial. Desi aceste state nu au atacat niciodata America, Obama le va ataca. E mai smecher.

Uitati-va la discursul dictatorului Bush tinut pe vremea cand inca era doar guvernator. Un reporter o sa ii puna o intrebare la un moment dat. Sa vedeti ce pateste saracul ca a pus o intrebare lui Bush, DEMOCRATUL. Intrebarea vizeaza Rezeva Federala a Americii, un fel de banca privata din care se imbogatesc pe nedrept oligarhii americani care conduc guvernul SUA din umbra:

Ohhhh, God, se intampla in America! 🙂  😦

Ganditorul conservator William F. Buckley: Bush, not a true conservative !!! William F. Buckley (1925 – 2008 ) e fondatorul prestigioasei reviste National Review.

Numai intelectualii „de dreapta” din Romania il descriu pe Bush ca un conservator. Ca la noi la nimeni. Sunt scarbit!

Apoi intelectualul roman „de dreapta” se intreaba de ce nu alege romanul cu Basescu si cu PDL. Pai chiar ca nu am sa mai votez nici cu Basescu, nici cu PDL. Am sa stau acasa la toamna. Sa voteze prostii! Sunt scarbit de intelectualul roman „de dreapta”! Il urasc pe intelectualul roman „de dreapta” pentru ca nu e un cavaler, un gentleman; e un impostor care ma tradeaza. Intelectualul roman „de dreapta” face politica pentru buzunarul lui, pentru imaginea lui, nu pentru binele public. El vrea „integrare”, nu dezvoltare si creatie prin noi insine. Intelectualul roman „de dreapta” sustine un partid – PDL – format din fosti securisti si comunisti. Din cauza asta nu voi vota niciodata cu PDL. PDL nu e un partid de dreapta. Valeriu Stoica a sabotat lustratia in Romania si nu votez cu partidul unui imbecil care doar pozeaza in liberal, dar el e neocomunist care a aparat si apara in continuare securistii.

Intelectualul roman „de dreapta” m-a tradat. Sa-i fie rusine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s