Obama incalca Constitutia SUA, legea securista 298/2008

1. In The American Spectator, Andrew Cline arata cum Obama incalca Constitutia si cum foloseste criza economica pentru a controla populatia asa cum Bush a folosit atacurile teroriste in acelasi scop.

2. New leader, same big government.

3. Legea nr. 298/2008. A INTRAT IN VIGOARE DE IERI. Ni se asculta telefoanele, e-mailurile ne sunt controlate, messengerul la fel. Orice spui poate fi folosit impotriva ta. Terorismul e vinovat si statul vrea sa ne apere de terorism. E fals. In America se ascultau telefoanele si pe vremea lui Bill Clinton si tot au avut loc atacuri. In Anglia se ascultau telefoanele si inainte de atacuri si tot au avut loc atacuri. Un guvern care violeaza intimitatea omului e un guvern bastard si totalitar. TOTI parlamentarii si europarlamentarii romani sunt niste bastarzi care se supun indicatiilor venite de la Uniunea Europeana. Intr-o democratie, aceasta lege trebuia sa cada sub examenul votului cetatenilor romani, nu sa fie impusa de catre socialistii europeni. Dar asa se intampla: legile socialistilor trebuiesc impuse fara votul populatiei, iar legile conservatorilor nu trebuiesc impuse deloc pentru ca democratia strica. Am mai spus, nu voi mai vota cu niciun partid si cu niciun politician pana cand nu va apare pe scena politica din Romania un partid conservator de oameni normali si cu coloana vertebrala. Aceasta lege e o lege comunista, securista, elaborata in Parlamentul European de catre acei politicieni care in tineretea lor au fost fie comunisti – precum Manuel Durao Barroso – , fie fascisti. Nu e nicio diferenta intre securitatea de pe vremea comunismului si securitatea din vremea globalismului.

Asa trebuie sa faci si tu daca vrei sa traiesti intr-o tara libera: sa nu votezi cu bastarzii astia si sa astepti pana cand se va forma un partid conservator din oameni cu demnitate care inainte de 1989 au luptat impotriva comunismului si nu au fost comunisti asemenea lui Basescu sau Tismaneanu Vladimir. Daca mai avem onoare; daca nu, atunci voteaza in continuare cu Basescu, cu PDL, cu PSD, cu PNL, cu Geoana, Nastase, Becali, etc.. TOTI SUNT OLIGARHI.

Intelectualii nu protesteaza impotriva acestei legi pentru ca, din pacate, si ei sunt furati de sistem. Intelectualul roman „de dreapta” a crezut ca fraierul ca poate sa schimbe un partid „din interiorul” sau. Nu poate. PDL, asemenea PSD-PNL-etc., este un partid format din fosti securisti. Intelectualul roman „de dreapta” a distrus politica din Romania. Intelectual roman „de dreapta” e de vina pentru ce se intampla azi in Romania. Intelectualul roman „de dreapta”, daca era cavaler, sustinea un partid format din OAMENI NOI, un partid COMPLET NOU, nu un partid provenit din FSN.

Sa ii fie rusine intelectualului roman „de dreapta”!

Anunțuri

Un răspuns la „Obama incalca Constitutia SUA, legea securista 298/2008

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FRATELE MAI MARE CU MANA DE FIER (Noutati 21 ianuarie 2009)·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s