Cristian Preda are blog

Consilierul lui Basescu, Cristian Preda, are blog: – http://cristianpreda.blogspot.com/. E bine. Astept sa imi spuna domnul Preda cum sta treaba cu impostura intelectualului roman „de dreapta”. Ard de nerabdare sa imi spuna de ce nu a fost in stare intelectualul roman „de dreapta” sa sustina un partid curat, nu un partid precum PDL provenit din PCR.

Reclame

4 răspunsuri la „Cristian Preda are blog

  1. Va fi greu sa spuna asta, mai ales după ce s-a văzut cu sacii-n căruţă. Băieţii aştia deştepţi, de ajung ei mari intelectuali publici, sunt nişte carierişti în toată regula. Parvenitismul intelectual de dreapta e răzbunarea faţă de cel de stânga din timpul regimul comunist. Ei nu cred în nimic de fapt. Sunt de dreapta pentru că asta le poate aduce avantaje. Toti au fost nişte utecişti destoinici. Vezi cazul Traian Radu Ungureanu. Sictir!

  2. Omule, nu te supara pe mine dar Cristi Preda e un om cu tinuta morala impecabila iar optiunea sa politica nu e un motiv pentru tine si altii ca tine sa treaca la caterinca ieftina. A fost decizia lui, buna sau rea, de a trece la PDL dupa ce a fost dezamagit de brambureala din PNL.

  3. Tinuta morala impecabila ? Vrajeli. Ce diferenta e intre PDL si oricare alt partid? Niciuna. Toate sunt pline de comunisti si neocomunisti ca domnul Preda. Domnul Preda vrea sa para de dreapta, dar il tradeaza limbajul, asa cum ii tradeaza e toti politrucii din Romania.

    Analizeaza-le discursul si o sa vezi ca sunt comunisti asemenea lui liescu, parintele lor fondator de dupa 1989.
    Noroc si numai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s