Andrei Plesu ne scrie istoria… dilematica

„Cavalerul” si  „aristocratul” Andrei Plesu scrie in Adevarul de azi un text… ati ghicit, dilematic. Textul se numeste candid „O amintire„. Cititi-l pentru ca e foarte important. E un document sacru al istoriei noastre din ultimii 20 de ani. Andrei Plesu isi dezvaluie relatiile sale cu securistul Virgil Magureanu, comunistul Ion Iliescu, informatorul Mircea Dinescu. Romania se afla acum in plina perioada Big Brother – legea 298/2008 – si Andrei Plesu inca nu stie daca ne asculta cineva telefoanele. Ma intreb daca Plesu stia ca ii asculta cineva telefoanele pe vremea comunismului. Cred ca era dilematic si pe vremea aceea. Acest document istoric de importanta capitala pentru Romania ne dezvaluie complicitatea intelectualului roman cu oligarhia coloniala sovietica.

Cine ne scrie istoria? Andrei Plesu si mafia intelectuala de pe Dambovita. Insa aceasta istorie scrisa de Plesu e si ea… dilematica, ati ghicit. Votati cu PDL, PSD, PNL, UDMR, cu Basescu si apoi sa nu va mai intrebati de ce nu a facut nimic nici Basescu. Ca si Emil Constantinescu. Oligarhii striga „oligarhii!!!”, Romania dispare si oligarhia ramane.

In presa din Romania scriu in continuare informatori ca Mircea Dinescu, Ion Cristoiu, Emil Hurezeanu, etc.. Asa a vrut intelectualul roman din jurul gintei Plesu & Co. Si tot ei palalaie ca vor desecretizarea dosarelor. Sa le fie rusine!

Nu mai spun nimic.

Reclame

Un răspuns la „Andrei Plesu ne scrie istoria… dilematica

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » “… urechi aveti si nu auziti!” (Noutati 29 ianuarie 2009)·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s