The true origins of this financial crisis, Peter Wallison

The true origins of this financial crisis.

Reclame

2 răspunsuri la „The true origins of this financial crisis, Peter Wallison

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Cu pasi repezi spre colapsul… programat (Noutati 11 februarie 2009)·

 2. Doamne ajuta!

  David Rockefeller :

  „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala „

  Evenimentele din domeniul financiar – bancar impun reconsiderarea a ceea ce pana acum era simplist etichetat ca teoria conspiratiei si reprezinta a doua etapa majora ( dupa masurile luate in urma evenimentelor din 11.09.2001 ) din ultimul capitol al edificarii societatii de tip Big Brother planetar .
  Inca de anul trecut semnalam cu obstinatie ca urmeaza o MEGA CRIZA formata dintr-un cumul de crize : financiar bancara , petroliera , alimentara , miscari de strada , razboi mondial , implanturi cu microcipuri .
  Iata ca anul trecut primele doua au „ explodat „ , urmeaza a treia si in 1-2 ani restul . De ce ? Pentru oferirea „ solutiei „ : GUVERN MONDIAL . Pe sistemul Zeitgeist , se va arata cu degetul spre banci iar salvatorii vor figura politicienii , ascunzandu-se opiniei publice ca in spatele ambelor „ tabere „ sunt aceeasi PAPUSARI . In fapt , se doreste instaurarea Big Brother totalitar , super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale : ELITELE si plebea de consumatori unelte , albine intr-un urias stup .
  Pe parcursul acestui articol voi incerca sa demonstrez acest lucru .

  http://saccsiv.wordpress.com/2008/12/16/%e2%80%a2criza-financiara-din-sua-etapa-principala-in-edificarea-noii-ordini-mondiale/

  Reiau cele mai importante fraze dintr-o foarte importanta declaratie a guvernatorului Bancii Nationale :
  “ (…) Se vorbea si atunci in 1947 despre necesitatea unei noi ordini economice, financiare internationale. Organismele financiare postbelice erau considerate demodate si imperios necesar a fi remodelate, cel putin, daca nu reformulate. (…)
  Am acest dezavantaj al faptului ca… am capatat ceva experienta si, din aceasta cauza, am senzatia de deja-vu. Nu pot sa scap de ideea de ciclicitate. Si instinctiv, cand aud formulari despre “o NOUA ORDINE MONDIALA ” sau unele chiar mai putin radicale, de tipul: “lumea nu va mai fi cum a fost“ sau declaratii relativ belicoase, de tipul celei formulate de Ministrul de Finante german – care vorbea despre “criza sistemului anglo-saxon” si ca… “America va plati pentru aceasta criza” – ei, va spuneam, datorita experientei si senzatiei de deja-vu, tind sa dau fluiditate intregului proces. Lumea nu va mai fi cum a fost, pentru ca se schimba, asa cum s-a schimbat si atunci; nu prea stim ce se va intampla. S-ar putea, intr-adevar, sa fim la sfarsitul unei epoci mai indelungate si [la] inceputul alteia. (…) Exista intr-adevar ceva ce va schimba definitiv lumea. Si acest ceva s-a întâmplat în America. (…) ”.
  Mai vorbeste dansul despre ciclurile lungi de aproximativ 100 de ani , amintind de cel inceput cu batalia de la Waterloo ( 1815 ) ce a durat pana la primul razboi mondial ( 1914 ) , cand a inceput altul , ce se va incheia curand . Recunostea ca anumite cercuri chiar se pregatesc de celebrarea inceputului acestei prime conflagratii .
  Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei stie ce spune dar consider ca nu spune tot ceea ce stie . Este singurul roman membru al Comisiei Trilaterale si cea mai „ longeviva „ personalitate intr-o functie importanta din Romania .
  Si iata ca de saptamani oficialitatile occidentale au ajuns sa invoce din ce in ce mai pe fata necesitatea unui Guvern Mondial salvator …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s