Exista politica de centru?, Mircea Platon

Un articol despre ce inseamna centrul in politica – Exista politica de centru? Evident, centrul nu inseamna Obama + neoconi = obamaconi, comunisti, oportunisti, cum vrea profesorul Tismaneanu.

P.S. Jegurile pe care le are Romania la ONU. Unul dintre aceste jeguri formate de comunism si setate de a fi permanent slugi in fata Marilor Puteri ale lumii este si doamna Simona Mirela Miculescu, „reprezentant” permanent al Romaniei pe langa Natiunile Unite. Dumneai reprezinta de fapt ramasitele si progeniturile comunismului, nu reprezinta Romania. Cititi asta sa vedeti de ce.

Acum sa spunem ceva despre ONU. Putini oameni stiu faptul ca ONU are ca model in Charta sa constitutia Uniunii Sovietice. Domnul Fumurescu scrisese o postare despre Drepturile Copilului in care doamna Daniela Gheorghe „reprezinta” (numai „reprezentanti” nereprezentativi avem de la o vreme) Drepturile Copilului din Romania la ONU. Printre altele, aceste „Drepturi” vor sa interzica parintilor de a-si educa copiii in religia lor pentru ca religia, spun comunistii de la ONU, „indoctrineaza”, „spala pe creiere”. Pentru comunistii de la ONU, DREPTURILE nu sunt NATURALE – adica, asa cum arata Frederic Bastiat, date de Dumnezeu omului pentru a-si apara persoana, libertatea si proprietatea – ci sunt ARTIFICIALE, adica date de GUVERN, de PUTEREA ABSOLUTA. Pentru ei LEGEA nu este ORGANIZAREA  DREPTULUI  NATURAL, ci suprimarea DREPTULUI  NATURAL prin contopirea SOCIETATII cu STATUL. Daca STATUL este SOCIETATEA, iar societatea e formata din OAMENI, atunci TIRANIA e LEGITIMA pentru ca oamenii din societate o vor, spun comunistii de la ONU.

Comunistii de la ONU nu stiu ca VIATA, LIBERTATEA si PROPRIETATEA sunt preexistente LEGII, adica ele nu exista pentru ca omul a facut LEGI si DREPTURI, ci pentru ca ele dau nastere LEGII si DREPTURILOR  NATURALE – cum arata Bastiat. Dar astea sunt lucruri grele pentru comunisti, sunt „filosofii”, chestii „metafizice”, iar ei sunt in relatie de antinomie cu RATIUNEA care guverneaza VIATA.

Se pune problema DREPTURILOR pentru casatoriile dintre homosexuali. Serios? Doamna Simona Mirela Miculescu e de parere ca trebuie sa aiba „drepturi” si casatoriile homosexualilor asa cum au si cele ale heterosexualilor. Serios? Mai intai sa vedem daca casatoriile heterosexualilor sunt rezultatul STATULUI si apoi sa mai vedem si daca casatoria in sine este o institutie POLITICA. Daca vom pune mana si vom citi cartile istoriei, vom vedea ca CASATORIA nu este o INSTITUTIE POLITICA si ca casatoria nu a aparut ca decret dat de STAT, ci ea are origini divine, biblice, sacre, religioase. Mai inainte de a fi STATUL a fost casatoria. Deci, daca casatoria nu este INSTITUTIE POLITICA, atunci POLITICUL nu are niciun drept de a legifera „casatorii” dupa cum il taie capul. STATUL nu are DREPTUL NATURAL de a fabrica „casatorii” homosexuale. Mersul umanitatii certifica numai casatoria heterosexuala, nu homosexuala. De aceea CASATORIA nu cunoaste intruziunea STATULUI in treburile ei. Daca STATUL se baga in treburile CASATORIEI, scopul este acela de a-si face slugi, iar totalitarismul stim ca este supunerea oarba si neconditionata in fata STATULUI si sfarsitul libertatii. Din acest motiv „casatoriile” homosexuale sunt un atac asupra libertatii personale si sociale executat de catre STAT pentru ca TOT ceea ce isi are originea in STAT este TOTALITAR.

Reclame

Un răspuns la „Exista politica de centru?, Mircea Platon

  1. Hold on a second. Căsătoria biblică este cea religioasă, cu valoare în faţa zeilor. Căsătoria laică este un simplu consens între doi oameni, că doresc să îşi împartă bunurile şi vieţile, cu posibilitatea de despărţire. Prin urmare, căsătoria gay legiferată de stat are susţine prin însăşi definiţia statului. Dreptul bisericii de a refuza căsătoria gay nu este alterat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s