Sondaje

Avand in vedere ca razboiul impotriva terorismului impune tehnologizarea fiintei umane si incalcarea libertatii, esti de acord ca Romania sa iasa din acest razboi? Mai ales ca in ultimii 20 de ani am fost implicati in doua razboaie  –  Kosovo si Afganistan – Irak  –  ambele ilegitime atata vreme cat Romania nu a fost atacata de nicio tara din lume.

Avand in vedere ca ierarhii BOR au fost securisti pe vremea comunismului si acum sunt santajati cu dosarul pentru a face pe placul puterii politice, crezi ca e necesara caterisirea episcopilor marxisti?

Dupa ce ai fost dezamagit de presedintele Traian Basescu si de intreaga clasa politica neocomunista, crezi ca cea mai buna solutie e votul alb?

Actualii intelectuali pe care ii are Romania – Dilema Veche, ID, 22 – crezi ca sunt inregimentati ideologic si constransi sa faca propaganda statului tehnologic?

Crezi ca e necesara in Romania o alta miscare de idei in afara de cea propagata de actualii intelectuali?

Crezi ca globalizarea distruge democratia reprezentativa si favorizeaza democratia de masa colectivizand si dinamitand omul? Democratia de masa sta la originea alegerii lui Adolf Hitler la carma Germaniei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s