Americanii impotriva avortului. Obama la Notre Dame

Pentru prima data in ultimii 14 ani, un sondaj Gallup arata ca 51% dintre americani se declara pro-life. 42% dintre americani fiind „pro-choice”.

Sa fii presedintele Americii si sa vorbesti la Notre Dame!!!!!!!!!  despre „open-minded” in cazul avortului… inseamna sa fii dobitoc. Obama – presedintele dobitoc al SUA. Ceea ce vrea Obama e ca statul sa controleze total si nasterile copiilor. Nu e de ajuns ca economia e total in mana statului, mai trebuie si copiii sa fie produsi de stat si, daca se poate, teologia crestina sa fie si ea total secularizata; adica sa dispara definitiv. Pentru socialisti, statul e o dogma. Si dogma statala trebuie sa inlocuiasca dogma crestina. Cand morala e creata de stat, apare crima. Statul dogmatic sau socialist creaza morala; mai bine spus: statul socialist creaza un erzat de morala. El vrea mai multa adoptie de copii, nu mai multi copii. Daca se poate sa dispara definitiv nasterile si statul sa produca copii in eprubeta atat cat e nevoie, ar fi si mai bine pentru criminalul Obama. Heil Obama!

Obama luat cu huiduieli la Notre Dame in timpul „discursului”:

Reclame

16 răspunsuri la „Americanii impotriva avortului. Obama la Notre Dame

 1. Pingback: Americanii impotriva avortului | Secolul 21 ~ 21st Century·

 2. Pingback: Americanii impotriva avortului. Obama la Notre Dame | Secolul 21 ~ 21st Century·

 3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Pandemiile globale de “porcire” a oamenilor (Noutati 18-19 mai 2009)·

 4. Stiuca ca vorbi despre cunoasterea limbii romane in aceasta conjunctura e ca si cind m-as pieptana in timp de razboi. Dar nu mai pot rabda sa vad alt „jurnalist” sau om de litere( mai ieri vazusem unul pe alt site respectabil) scriind „creaza” in loc de „creeaza”. Cu alte cuvinte NU SE CUNOASTE CONJUGAREA VERBULUI A CREA !

 5. Draga mea, pe tine cine te-a invatat sa conjugi verbul a crea?!

  Eu creez, tu creezi, el/ea creaza.

  Oricum, si daca n-ar fi fost gafa asta din partea ta, eu tot as fi tacut in locul tau fiindca habar n-ai sa pui virgule.

 6. Raspuns tipic romanesc, plin de ” dragoste”, multumesc !
  Sa lasam virgulele, oricum exista mania de a pune in plus decit in minus, din cit am observat la aceiasi vorbitori de limba romana.E drept c-am omis sa pun una, ma mir cum nu ati spus nimc de eroarea cu care incepe mesajul meu.
  Imi cer scuze domnule, chestia cu conjugarea verbului „a crea” m-a invatat-o profesoara de romana, acum ceva ani buni in urma. Nu va grabiti sa dati cu parul, s-o fi schimbat gramatica limbii romane dupa „nevoile” multimii, ca doar cutuma face legea….

 7. Vad ca superioritatea de care suferi e boala grava. Eu nu te-am tutuit, dar vad ca insisti. Pesemne ca traiesti in America, de-aia te si folosesti de astfel de surse.
  Ca sa te lamuresc, si eu ti-am trimis un tabel in care observi ca radacina lui „a crea” este CRE, iar cea a lui „a lucra” este LUCR. La radacina CRE adaugi terminatiile de la ‘a lucra”, respectiv …ez, … ezi, …eaza, ceea ce adaugat la radacina CRE da „creeaza” la a3a singular si plural.
  Mi-amintesc de profesoara de romana pe care n-am vazut-o de peste 20 de ani si pe care o adulam, cum radea de noi spunind : N-o sa te creaza, domnule, daca scrii asa la examen in loc de CREEAZA!

 8. Asta scrie in DEX, dar pariez ca nu vei spune” Pardon, moncher!, bonsoir!:

  Verbul a crea, deşi se termină în -ea, nu este un verb de conjugarea a II-a, ci de conjugarea I. Sufixul este -a, iar rădăcina este cre-. Pentru uşurinţă, conjugaţi-l ca şi pe a lucra, înlocuind lucr- cu cre-. Oriunde a lucra se conjugă cu un e, a crea se conjugă cu doi (eu lucrez – eu creez). Formele crez, crezi, crează există în limba română în cu totul alt context; ele sunt conjugări populare ale verbului a crede.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s