Catedrala Mantuirii Animalului Politic

2631176_mediafax_foto_andrei_pungovschiCu niste politicieni care voteaza in cor pro-casatorii gay in Parlamentul EUrabiei, nu inteleg de ce Sinodul bolsevic din Romania se ploconeste in fata puterii pentru finantarea necesara construirii Catedralei. Daca in acest Sinod ar fi fost prezenti episcopi cu demnitate, incoruptibili, nu ar fi acceptat niciun ban din partea unui guvern populat cu animale mai ceva ca la Zoo Parc. Un guvern instaurat pe mormanul crimelor iliesciene din timpul mineriadelor si justificat in fata romanilor de catre „intelectuali” precum Nicolae Manolescu care, intr-un interviu luat lui Ion Iliescu imediat dupa mineriade, nu il scotea pe fostul presedinte din „domnule Iliescu”, un astfel de guvern sustinut si populat cu astfel de animale nu are nici dreptul, nici moralitatea de a participa in vreun fel la ridicarea Catedralei Manturirii Neamului. Sau poate ca nu vorba despre Catedrala Manturirii Neamului, ci despre Catedrala Manturii Animalului Politic.

Participarea Guvernului ilegitim si criminal cu jumatate din suma necesara construirii Catedralei e o blasfemie. Aceste animale politice nu au dat Bisericii nici pana azi toate terenurile confiscate de comunisti, dar vor sa para ca au moaca de oameni facandu-se ca ajuta in vreun fel Biserica. Nu o ajuta deloc. Din contra. Cu aceasta suma venita de la guvern, Biserica va fi si mai mult dependenta de Stat, episcopii au in gura haturi si mai mari. Statul nu poate pretinde ca ajuta in acest fel Biserica. Statul va ajuta Biserica atunci cand va restitui Bisericii toate terenurile, casele si scolile confiscate de comunisti.

Sinodul ar trebui sa refuze categoric orice ajutor financiar din partea Statului. Dar nu o va face pentru ca Sinodul e mana in mana cu jaful si coruptia animalelor politice. In acest fel nu vom avea niciodata episcopi care sa protesteze ferm impotriva voturilor pro-gay din Parlamentul EUrabiei.

Ganditi-va daca, imediat dupa 1989, Bisericii ii erau date terenurile si scolile luate de comunisti. Pana in prezent Biserica isi putea dezvolta un invatamant privat, afaceri, finante proprii. Altfel se punea problema.

Cu un Sinod care merge dupa principiul „sa  nu  se  supere  puterea” nu vom avea niciodata o Biserica Ortodoxa sanatoasa la nivel ierarhic si administrativ. Sau poate ca pe viitor, cu astfel de ierarhi, se va distruge si dogmatica ortodoxa sub presiunea animalului corectitudinii politice, cum sunt fortate deja Bisericile din Marea Britanie. De cateva secole nu am mai observat vreun episcop ortodox roman care sa fie in scandal definitiv cu un politician influent. Miroase a balta statuta si imputita. Toti sunt intr-o pace eterna, iti vine sa crezi ca avem politicieni sfinti. Tot mai mult se confunda crestinismul cu cretinismul. Unde sunt vechii ierarhi aflati in permanenta cearta cu politicienii? S-a uitat ca vocatia ortodoxiei e scandalul profetic.

Eminescu avea un principiu: „Sau tara aceasta sa fie in adevar Romaneasca, sau nici nu trebuie sa fie”.

Sau Catedrala sa fie facuta de crestini, sau nici nu trebuie sa fie facuta! De animale politice care „ajuta” Biserica pentru campaniile lor electorale si voteaza proCatania la Bruxelles pentru ca asa le spune ideologia partidului, nu are nevoie crestinismul.

Reclame

5 răspunsuri la „Catedrala Mantuirii Animalului Politic

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » O SA DUCEM DORUL LIBERTATII (Noutati de pe bloguri 26-27 mai 2009)·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s