Datele europarlamentarelor 2009

Prima bomba in aceste alegeri e faptul ca prezenta in rural a alegatorilor e pentru prima data in ultimii 20 de ani in defavoarea PSD-ului. Atentie. PDL a luat 33,8% in rural, iar PSD a luat 32,9% in rural. Ciracii PDL-ului nu mai pot da vina pe tarani ca sunt de stanga. S-a spart mitul, gata!

Apoi, prezenta la vot de 27, 21 % in Romania este prea mare in comparatie cu saracia proiectelor propuse de aceste animale politice. Nu am vazut absolut niciun politician care sa vina cu un proiect realist pentru Romania, nu am vazut niciun politician care sa propuna la Bruxelles un proiect de aparare a intereselor Romaniei. Am vazut numai atacuri la adresa celorlalte partide, dar nu am vazut niciun proiect personal lansat de un politician roman. Nici macar Traian Ungureanu nu a venit cu un proiect pentru Romania. Traian palavrageste in continuare cu o nesimtire inexplicabila de parca ar fi jurnalist, desi, de cand a intrat in politica, a uitat ca proiectul UE e utopic, cum spune chiar Cartarescu, si afiseaza un aer conformist cu aceasta utopie. A uitat ca in trecut se declara un fan al independismului de tip britanic.

Comparati agenda politica a conservatorilor britanici sau olandezi cu agenda politica a pretinsilor conservatori romani din PDL. Conservatorii britanici si libertarienii olandezi vor sa minimalizeze inerventionismul UE din afacerile interne ale statului national, iar „conservatorii” romani cer o mai mare interventie in Romania venita de la Bruxelles.  De exemplu, David Cameron, presedintele Partidului Conservator britanic, cere un referendum in privinta trataului european si pune la cale un plan anti-federalist pentru Europa. Ati auzit vreun „conservator” din PDL cerand referendum in Romania pentru tratatul eur0pean sau spunandusi parerea despre cum vrea el sa arate Europa? Cu cine pretind „conservatorii” romani ca sunt sincroni? Comparati discursul lui Nigel Farage, presedintele Partidului pentru Independenta Marii Britanii care a obtinut 17, 4 % din voturi in UK (pe locul 2) , cu discursul oricarui politician roman conservator si o sa vedeti ce fel de politicieni sunt in Romania. Pe fondul islamizarii Europei de catre o stanga terorista si antieuropeana, libertarianul olandez Geert Wilders cere reducerea taxelor pentru olandezi si conditionarea imigratiei pentru populatiile din afara culturii occidentale precum si inchiderea moscheelor radicale unde se instiga la terorism si violenta. Desi Wilders aduce solutii pentru prevenirea atacurilor teroriste, el facut „extremist” la Realitatea TV de catre doamna Corina Cretu din PSD. Chipurile, Wilders, al carui Partid pentru Libertate se afla pe locul 2 in Olanda cu 17 % din voturi, vrea sa persecute minoritatile ne-Occidentale din Olanda. Daca prevenirea terorismului inseamna pentru doamna Cretu si pentru media „europeana” persecutia minoritatilor, inseamna ca ne aflam intr-o situatie tragica!

Nu i-am auzit pe stangisti sa critice terorismul si nu i-am vazut sa vina cu solutii pentru prevenirea lui, in schimb ii vad punand etichete precum „extremist” pe fruntile celor care vin cu solutii pentru evitarea catastrofelor.

Imbucurator este faptul ca dreapta e mult mai puternica in PE dupa aceste alegeri.

Din pacate, in Romania nu exista politicieni de talia lui Wilders, Cameron – liderul Partidului Conservator din UK – sau Farage – liderul Partidului pentru Independenta Marii Britanii. Din cauza asta nici nu am votat.

Libertarianul olandez Geert Wilders in emisiunea din SUA moderata de Glenn Beck, despre terorism:

P.S. Deci, socialistii iliescieni au castigat alegerile in Romania cu 31, 7 % fata de 29, 71 % cat a luat cealalta stanga basesciana. Aici restul. Asa se intampla cand nu ai oameni de dreapta in niciun partid.

Reclame

10 răspunsuri la „Datele europarlamentarelor 2009

 1. semnalez si :
  – Daniel Hannan,conservator britanic, iesit din Grupul conservator european punandu-l la punct pe Gordon Brown:
  http://www.youtube.com/watch?v=94lW6Y4tBXs [ daca intrati pe userul lui gasiti discursurile ]
  – Partidul Forta Civica,crestin-democrat -> http://partidulfortacivica.ro/primapagina/
  http://www.youtube.com/user/FortaCivica
  la o inspectare amanuntita a siteului si clipurilor se va observa ca acesta corespunde manifestului ‘A Treia Forta’ in mare masura

 2. da, foarte bune comparatiile. la obiect. „dreapta” noastra ramane, in continuare, de stanga.

 3. Trogloditii din presa globala parca sunt programati precum robotii sa indryge prostii. Cica criza economica nu i-a favorizat de socialisti in UE, ci pe „extremisti” si „nationalisti”: http://www.hotnews.ro/stiri-international-5802991-criza-economica-nu-ajutat-socialisti-insa-favorizat-extremisti-nationalisti.htm

  Adica socialistii care dau bilet de voie teroristilor sa protesteze pe strazile Londrei sau Amsterdamului cu lozinci anti-democratia si anti-crestine nu sunt extremisti, dar conservatorii si libertarienii sunt mereu „extremisti”. Socialistii nu sunt niciodata „extremisti” in media. Conservatorii sunt mereu „extremisti”.

  Ce ignobila conditie sa lucrezi pentru presa din ziua de azi! Sa ti se spuna mereu din culise ce sa spui si ce sa scrii. Cand ma uit la jafurile de comentatori de la Realitatea TV am impresia ca toti primesc biletele cu ce au voie sa spuna si cu ce nu au voie sa spuna.

  Animale mai mari decat astea nu exista.

 4. Partidele extremiste din actualul PE sunt British National Party din UK si Partidul Socialistilor Europeni. Dar nu cum spun animalele din media, care nu vad extremisti decat intr-o parte a politicii, ci cum spune Hayek: batalia dintre socialistii si fascistii e o batalie intre frati.

  In Realitate, BNP e la stanga laburistilor, la stanga stangii: http://blogs.telegraph.co.uk/daniel_hannan/blog/2009/04/24/new_statesman_bnp_is_to_the_left_of_labour

  BNP vrea nationalizare, abolirea monarhiei, cresterea taxelor, rasism, etc. Toate astea arata ca BNP e la stanga stangii, nu la dreapta dreprei. In dreapta dreptei e anarhismul.

  http://blogs.telegraph.co.uk/daniel_hannan/blog/2009/06/08/2009_european_elections_ten_conclusions

  Daniel Hannan arata ca pentru prima data in ultimii 50 de ani, in PE exista o Opozitie Oficiala. Interesant.

 5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Obamalatrie, eugenie, zvonuri de razboi, euro-alegeri si psihoza deliranta a incalzirii globale (Noutati 6-8 iunie 2009)·

 6. Neamtu e o caricatura de intelectual. Un impostor care vede si acum, in 2009, antisemiti in ortodoxie.
  Caricatura Neamtu ar putea sa dea nume de antisemiti? Cu siguranta. Gandind din interiorul aparatului ideologic globalist ocupat de pseudosavanti si de schiloditi ai postmodernitatii inarmati cu proptele seculariste de convertire a intregii ortodoxii in antisemitism, dl Neamtu e in stare sa inventeze antisemiti pe toate drumurile.

  Ma abtin sa nu spun un cuvant urat despre acesti „intelectuali”.

  Oameni fara creier inventeaza probleme ca sa poata critica nimicul, in timp ce adevaratele probleme sunt trecute cu vederea.
  Asta e „elita”.

 7. Un blog excelent cu analize comparative anti-manipulare.
  Intr-adevar, dreapta romaneasca e de stanga. Conservatorii britanici sunt absolut fantastici.

  Una e sa fii conservator din nastere si alta e sa te transformi in conservator pe la 30-40 de ani dupa ce din tinerete ai fost indoctrinat cu Marx in scoala si in casa si ai fost un activist convins al PCR asa cum a fost Cristian Preda. Cristian Preda, Tismaneanu, Traian Ungureanu nu vor putea niciodata sa ajunga la nivelul unui Farage, Cameron, Wilders sau Hannan, oricat de mult ar vrea.
  Ce i se intampla omului pe la 16-20-30 de ani nu poate uita niciodata.

  Aici e diferenta dintre „conservatorii” din PDL si cei din UKIP sau CP.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s