Un blog bun

Un blog bun editat de un conservator catolic radical. Critica catolica a lumii de azi:  http://stephenhand2.blogspot.com/.

Reclame

31 de răspunsuri la „Un blog bun

 1. Nu ai cu cine. Cu Neamtu care mananca utopii la Woodrow Wilson Institute nu poti sa faci conservatorism in Romania. Cu Patapievici care il aduce in Romania pe socialistul Adam Michnik nu poti sa faci conservatorism in Romania.

  Domnule, nu exista conservatorism unde e capitalism corporatist. Si cu asta gata! Astia bat campiii. Nu stiu nimic. Omul care vrea sa stie ce e conservatorismul citeste A Treia Forta. Nu se face conservatorism cu Ban si Neamtu de la Woodrow Wilson.

  Cu Voinescu care are discurs de socialist nu poti face conservatorism. Nu domnule, nu asa.

  Distributismul e doctrina economica care garanteaza conservatorismul. Ce sa ii ceri lui Cioroianu? Nici istoria Romaniei nu cunosc astia. Sunt niste nulitati geniale. Trebuie sa se aplice distributismul ca sa avem conservatorism.

  Trebuie sa recunoasteti ca acesti indivizi care se pretind conservatori nu au DEMNITATE de conservator. Omul conservator e un om cu totul aparte, un om care nu se inchina dolarilor de la Woodrow Wilson Institute dupa ce Woodrow Wilson a finantat revolutia bolsevica cu 20 de milioane de dolari in 1919 tocmai pentru a distruge estul Europei si a-l face dependent de Wall Street. Cu asemenea indivizi nu poti face conservatorism.

  Nu poti face conservatorism cu Neamtu si Ban pentru ca acesti indivizi sunt sclavii pe care Wall Street ii voia inca de cand s-a finantat comunismul in 1919. Ei nu au demnitate si cu oameni care nu au demnitate nu poti face conservatorism.

 2. Bogdanele, l-ai intrebat pe Traian ce ii spune duhovnicul? Are voie sau nu are voie sa voteze uniuni civile homosexuale la Bruxelles? Fratilor, faceti-va duhovnici ca suferiti. Intrati mai des in biserica si nu mai vorbiti despre Iuliu Maniu ca Maniu se ducea la biserica in fiecare duminica. Voi sunteti fiii bolsevismului.

  Timothy Garton Ash, preferatul lui Tismaneanu, ai vazut ce spune, ca toti sunteti de stanga, ca nu e nicio difierenta intre cei care isi spun azi „conservatori” sau „crestin-democrati” si socialisti. Sunteti toti de stanga, Bogdanele. Puneti mana pe A Treia Forta ca habar n-aveti ce e politica de dreapta!

  Pacaliti oamenii si sabotati democratia.

  Nu uita sa-l intrebi pe Ungureanu ce ii spune duhovnicul. Apoi sa imi spui ca sunt si eu curios.

 3. Mai Bogdane, ce-ati scris voi acolo in „Dilema” in chip de „Conservatorism romanesc” e rasu-plansu. Va rad si curcile. Se poate Bogdane? La cati bani baga statul si fundatiile in voi, doar sifturi din astea sunteti in stare sa produceti? Daca mergeti pe ideea ca le dam teapa si papam banii, atunci jos palaria, ati tepuit NEC-ul, ati tepuit statul roman, pe aia de la Woodrow Wilson. Si cati or mai fi de nu-i stim noi. Vad insa ca vreti sa dati teapa intelectuala si cititorului, sa-l faceti alba neagra cand vine vorba de moralitate.

 4. lasati vrajelile, va roade invidia pana la oase…; cum sunteti incapabili sa prindeti o bursa, ramaneti in rolul vulpii cu strugurele…

  jalnici!

 5. Hai sa fiu sincer cu tine acum.

  Nu ma roade nicio invidie. Oricine poate azi sa faca un master in occident.

  Ma roade altceva. Ma roade faptul ca voi mintiti oamenii, voi falsificati istoria, voi manipulati. Voi spuneti ca sunteti de dreapta si tot voi votati uniuni civile homosexuale, dar ati vrea ca oamenii sa nu afle ca faceti asta. Traian Ungureanu era foarte nemultumit cand a fost intrebat cum va vota , pro sau contra uniuni civile homosexuale la Bruxelles. Sunteti perversi. Voi falsificati si distrugeti viata omului. Voi sunteti Big Brother, trepadusii care va citesc si va cred sunt oamenii Partidului Interior iar masa care va voteaza sunt prolii.

  Voi sunteti elita criminala.

  Voi vorbiti despre Romania ca e un stat independent si suveran cand , de fapt, independenta nationala si suveranitatea nu exista in globalism. Voi vorbiti despre democratie si in acelasi timp va ingramaditi toti pe o politica de centru. Ce democratie e aia in care centrul devine dogma stangii si a dreptei? Unde sunt optiunile?

  Voi vorbiti despre conservatorism si il aduceti in Romania pe socialistul Adam Michnik. Voi spuneti ca faceti lustratie si cand ajungeti la putere va scuzati ca UE nu da voie sa se faca lustratie.

  Voi spuneti ca Romania e o tara populata de omuleti patibulari care nu sunt in stare sa isi faca propria istorie si tot voi deveniti patibulari cand ajungeti la putere; UE nu ne lasa sa facem lustratie – asa se scuza elita patibulara (cuvantul „patibular” e un cuvant care arata „copitele elocvente stocate de acest vocabular al vigilentei si pedanteria auto-identificarii vocale (’ortodox’) sunt deja specifice pentru un anumit colt al blogosferei” – Neamtu, dar depinde de cine e rostit cuvantul „patibular”).

  Ai ramas un snob obsedat de burse in occident. Ai impresia ca numai cine are burse in occident are voie sa isi dea cu parerea in Romania. Intr-o buna zi o sa monopolizati si mantuirea omului: va intra in Rai numai cine credeti voi, bursierii de la Woodrow Wilson, ca trebuie sa intre.

  Nu sunteti infaelibili si cand gresiti ar trebui sa recunoasteti si sa nu mai dati sfaturi proaste omului obisnuit.

 6. vorbe catrinoiule, vorbe; pune mana si fa un master/doc in Occident, demonstreaza ca poti si atunci am sa te iau in serios (se poate sa patesti ca amicus Plato si sa nu mai termini…)

  nu mai fa spume la gura ca o sa te prinda hingherii (cica doare injectia anti-rabie…)

 7. Am sa fac si masterul in occident si tot n-am sa va cred platitudinile, stai calm. Te anunt cand plec in Elvetia sau Germania ca sa dormi linistit.

  Dar mincinos ca voi nu o sa ajung niciodata. Auzi, ajunge Patapievici la putere si cand ajunge spune ca nu se poate face lustratie pentru ca nu vrea UE. 🙂

  Parca Patapievici nu are niciun master / doctorat in Occident. Nici Antohi nu are, desi preda in occident. Nici TRU nu are. Cum de astia sunt buni, chiar daca nu au studii in Occident?

  Incredibil.

 8. Chestia asta cu patalamaua in Occident chiar este haioasa.
  Spunea Raymond Aron ca daca ii spui sociologului (citeste sacerdotului contemporan, dupa definitia data de insusi Comte) un lucru asta te intreaba: ” Cine spune asta? Ce autoritate are?”
  Baetii astia cetiti si pe Aron l-au obturat. E prea lucid… asta e cusurul lui, monser.
  Trebuie sa-mi dea cineva atestat ca sunt viu? Desigur, in timpul Terorii Rosii aveai nevoie de asta altfel erau la kanal.
  In zilele noastre a avea patalama este rezultatul unei atestari complexe, nu numai intelectuale, mai ales moral-spirituale.
  Se dau teste multiple si cuprinzatoare pentru a deveni soldat in Garda Revolutionara. Care-ti atesta mai ales coeficientul de servitute nicidecum vreo alta calitate dintre care cea mai si ar fi calitatea de a iubi libertatea si a nu-ti curge balele la tentatia puterii asupra celorlalti.

 9. cred ca nici in Rep Moldova nu te primesc, stai linistit

  ei au bun-simt, nu au nevoie de altceva..

  antohi nu mai preda, a fost prins cu cioara vopsita si acum „mediteaza”

 10. Bine ca va primeste pe voi Woodrow Wilson, centrul unde se face inginerie culturala cu fiii bolsevismului. Asta e, frate Bogdan, cand n-ai bani pentru ca te-a saracit Wall Street, ajungi sa fii sclav fericit pe plantatiile Wall Streetului de la Woodrow Wilson Institute. Monopolul, frate Bogdan, predicati monopolul oligarhic ca asa se cuvine fiilor bolsevismului sa actioneze.

  Imi place de tine, esti amuzant.

  Sa nu uiti sa il intrebi pe Traian Ungureanu ce ii face duhovnicul.

 11. Are Ilie niste replici dure care ajung direct la tinta, in punctul unde doare cel mai tare.

  Ce greu e de suportat pentru unii ca Bogdan, Neamtu, Tismaneanu adevarul asa cum e el.

 12. mie nu-mi place de tine, esti penibil; toata argumentarea ta se reduce la :esti bolsevic sau neocon (dar minciuna repetata devinde credibila, nu?)

  stai fara grija, nu ajungi tu la W.Wilson, chiar crezi ca primesc toti istericii; fii serios!

 13. Tu chiar crezi ca eu sunt sclav ca sa accept o bursa din partea W. Wilson dupa ce W. Wilson a finantat revolutia bolsevica cu 20 milioane de dolari in 1919? Eu nu sunt pui de bolsevic ca Tismaneanu! Nici sclav fericit ca Neamtu!

  Sa nu uiti sa-l intrebi diseara la dineu pe „crestin-democratul” Traian Ungureanu ce-i face duhovnicul si daca ii da voie sa voteze uniuni civile homosexuale la Bruxelles. Sau duhovnicul lui o fi tot Base? Sau poate Kagan sau Kristol?

 14. bea un pahar de lapte ca sa te calmezi si intreaba-l pe maestrul tau MP cine sunt kagan si kristol (tot il promova in Rost)

  noapte buna!

 15. E plina Romania postcomunista de impostori ca Bogdan, de fitosi bibliofili care au mostenit de la bolsevism viciul nihilist de a se autoproclama in fata „vulgului” ca fiind mari spirite stiintifice.

  Baiatule, in interbelic si antebelic nu intalneai niciun intelectual care sa traiasca din autoiluzia ca el e mare savant in comparatie cu om obisnuit care frecventeaza cartile. Haimanale ca voi care se dopeaza zilnic cu diplomele occidentale prafuite in raft si refuza sa coboare in strada, fata de astfel de haimanale clocite de bolsevism nu am niciun respect.

  Daca te crezi tare, ia-te la tranta cu Gottfried, spune-i lui Volodea ca ii astept replica in polemica cu Gottfried si vad ca intarzie s-o dea.

  Vad ca te-ai invatat pe aici. In urmatorul comentariu daca nu imi spui care e duhovnicul lui TRU si cat de marxist e Michnik, ai comentariul sters.

  Astept.

  http://tcrnews2.com/Bankers_Sutton.html

  http://reformed-theology.org/html/books/bolshevik_revolution/

 16. E tare Sutton! Parca ar vorbi despre Romania:
  „the public good has been, and is today, used as a device and an excuse for self-aggrandizement by an elitist circle that pleads for world peace and human decency.”

 17. uite comentariul meu FINAL:

  esti cel mai mare PROST pe care l-a dat blogosfera romaneasca!

  vb unui prieten: cu Jegul nu te pui, il stergi!

  pa, panarama!

 18. Ce pacat! Pacat ca „Bogdan” nu vine deloc cu argumente sa isi sustina idolii lui „anticomunisti”, „iubitori” ai pietei libere.

  Sa nu uiti sa-ti intrebi prietenul, Traian Ungureanu, ce ii face duhovnicul. Si lui Neamtu la fel, sa-l intrebi daca duhovnicul lui stie macar ca „teologul” Neamtu legitimeaza in fata opiniei publice oameni care vor vota uniuni civile homosexuale!

  PA si multumesc pentru insulte. Cand un neoconservator / socialist / fiu de bolsevic iti spune ca esti BOLNAV PSIHIC, inseamna ca esti sanatos tun!

 19. Ha, ha, ha, da asa e. Ca asa i-au spus si lui Bukovski, ca e bolnav psihic. Si altora.

  Cat despre afirmatia asta: „vb unui prieten: cu Jegul nu te pui, il stergi!”, e incitare la crima organizata, la holocaust, la genocid, si la ura de clasa/rasa/religie. E ura, invidie si frustrare ca, desi a pupat in fund ca sa-si ia niste patalamale universitare, tot un nimic a ramas. Un neterminat. Un vant de-al lui Vantu, la ziarul caruia a scris. Si pe banii caruia au lansat „idei in dialog”. Vanturile lui Vantu. Vine miros greu dinspre Dilema clocita.

 20. Este curios ca Stephen Hand nu i-a cerut lui Mircea Platon CV-ul pentru a-i publica eseul despre Evelyn Waugh. Bogdane, scrie-i o anonima, nu pierde timpul !

 21. Domnule Catrinoiu, daca mai revine Bogdan, tolerati-l. Asta era singurul lucru care-l mai tinea in viata. Blogul dvs. e singurul loc unde poate fi el insusi.

 22. Acum Jaguarul intra in somaj? Nu e bine. Poate vine alt neocon. Jaguarul sta la panda.

 23. Mai vad si altii. Iata ce spune George Scarlat:
  „Intelectualii din reteaua de ONG-uri sunt in mare parte de stanga, in adancul inimii. In Occident este un fenomen normal. De fapt, partidul lor ar fi trebuit sa fie PSD, dar acolo au gasit locul ocupat de alti intelectuali, cei care au sarit din barca lui Ceausescu in cea a lui Iliescu. Iar PSD, desi partid socialist, avea un discurs nationalist si favorabil Bisericii Ortodoxe, pe placul electoratului sau de la sate. Asa ceva nu era compatibil cu vederile intelectualilor civici. Acestia s-au gandit ca nu mai pot avea rabdare pana va imparti Victor Ponta tricouri cu Che Guevara, la tot partidul. In plus, PSD era nefrecventabil ca partid neocomunist si cu grave acuzatii de coruptie asupra sa. Reteaua civica a incercat, in consecinta, sa-si impuna agenda intr-o formatiune de centru-dreapta, cum a fost Alianta DA (PNL-PD). Basescu parea OK. Refuzase ca primar general autorizatia de constructie pentru Catedrala Neamului in Parcul Carol si afirmase ca 20% dintre romani sunt homosexuali.”
  http://www.ziua.net/display.php?data=2009-07-01&id=255150

  Chiar daca Basescu o face acum pe-a bisericosul din ratiuni electorale, analiza lui Scarlat in privinta societatii civile e corecta.

 24. Mai vad si altii:

  Aseara, la postul guvernamental Trinitas TV, moderatorul tot incerca sa-l faca pe parintele Vasile Raduca sa vorbeasca despre contributia ortodoxiei la unitatea religioasa a Europei. Spre disperarea moderatorului, parintele Raduca a zis: sau Europa este crestina, si atunci nu se pune problema unitatii dintre religii, sau Europa nu mai este crestina, si atunci ne aflam in situatia de la Matei 12, 43-45:
  “Şi când duhul necurat a ieşit din om, umblă prin locuri fără apă, căutând odihnă şi nu găseşte. Atunci zice: Mă voi întoarce la casa mea de unde am ieşit; şi venind, o află golită, măturată şi împodobită. Atunci se duce şi ia cu sine alte şapte duhuri mai rele decât el şi, intrând, sălăşluiesc aici şi se fac cele de pe urmă ale omului aceluia mai rele decât cele dintâi. Aşa va fi şi cu acest neam viclean.”

  Iata citeva din cele sapte, active deja in Romania: NEC, ICR, ISP.

 25. Normal ca Basescu a cedat in relatia cu Moldova ca doar se vede de la o posta ca Javier Solana i-a facut discursul lui Base in problema comunismului din Moldova. Base e omul serviciilor secrete, omul securistilor. Intelectualii au fost prostiti. Numai cand ma uit la TRU vad un munte de prostie. Numai Tismaneanu a iesit bine din afacerea asta pentru ca, el fiind fost bolsevic, si-a gasit in Base bolsevicul care sa il faca acum mare „anticomunist”. Base, Tismaneanu si Plesu au dus de nas o clica de intelectuali.

  Mila mi-e de Neamtu, cat de naiv e individul. Mi-e mila ca e tanar si s-a ratat prea devreme intrand in perestroika lui Plesu.

  Daca BORul ar fi condusa de oameni normali, nu ar trebui sa se afiseze cu niciun politician din Romania si nu ar trebui sa accepte nici 5 lei pentru Catedrala Neamului.

  Mai intai decomunizare, apoi inapoierea scolilor si terenurilor luate de comunisti Bisericii si construirea Catedralei Mantuirii Neamului din finante proprii, nu din voturi furate.

  Dar cum BOR e condusa de animale, nu ai cu cine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s