UKIP, vocea conservatorismului aristocratic in Europa

Uite asa trebuie sa sune o campanie electorala conservatoare:

Nicio urma de xenofobie, nicio urma de discriminare, nicio urma de rasism. Voi vota atunci cand Romania va avea un partid precum UK Independence Party. Asta numesc eu normalitate in politica.

Atunci cand PDLul, partid de stanga ca toate partidele de la noi, se milogeste in fata birocratilor europeni ca sa cada multi bani in sacul numit Romania, PDL-istii sunt de stanga pentru ca ei cer redistribuirea banilor – politica socialista, marxista, anti-piata libera, falimentara. Tarile bogate ale Europei redistribuie bani catre tarile sarace ale Europei si astfel tarile sarace nu se dezvolta, ci sunt folosite pentru a sustine indirect socialismul european din simplul motiv ca beneficiaza de pe urma lui o elita patibulara depedenta de stat. Din cauza asta principiul de baza al UE e socialismul, nu conservatorismul. UE nu poate exista decat ca manifestare a socialismului pentru ca princiupiul pe care se bazeaza e redistribuirea banilor. Bancherii care sustin UE sunt toti socialisti; pe ei nu-i intereseaza productia economica a unei tari, ci cat de mult pot imprumuta alte tari pentru ca ei sa castige apoi insutit din datoriile care li se cuvin. Bancherii nu pot exista decat in dependenta cu statul. Ei sunt prin definitie etatisti.

Un partid conservator nu cerseste bani de la birocratii EUrabiei pentru ca un partid conservator vine cu politici economice productive pentru tara, nu cu politici economice de redistribuire a banilor – politica socialista, politica care duce la faliment. Asa ca, draga Preda, draga Traian Ungureanu, draga Monica, draga Avramescu, draga Neamtu, draga Tismaneanu, draga Patapievici – invatati ce e aia economie de piata libera si nu mai palalaiti ca sunteti tabula rasa! Ei se declara de dreapta si apoi se milogesc in fata banilor socialisti pentru ca nu sunt capabili sa vina cu un plan economic productiv.

L-ati auzit pe TRU sa vina cu o propunere productiva economic pentru Romania? Ati auzit vreun politician PDList sa vina cu un plan productiv pentru Romania? Nici vorba! Toti se multumesc cu faramiturile care cad de la masa oligarhilor socialisti si ei se pretind de dreapta. Sunteti de rasul curcilor, baieti! O economie conservatoare produce, nu se imprumuta si nici nu accepta redistribuirea banilor din partea socialistilor.

(Neoconul fascistoido-corporatisto-wilsonian „Bogdan” si fratele sau socialist trebuie sa faca acum un comentariu si sa ma injure pentru ca eu spun adevarul si ei nu au argumente)

Reclame

3 răspunsuri la „UKIP, vocea conservatorismului aristocratic in Europa

 1. Chestia cu imigratia este discutabila – ganditi-va cati romani efectiv jecmaniti in Romania s-au eliberat si duc o viata decenta ( cu multe sacrificii ) prin Italia, Spania ,chiar Marea Britanie – tamplari, instalatori, ingineri, medici – acele tari au avut realmente nevoie de serviciile acestor oameni bine-calificati. Daca omologul lor britanic a fost mai slab – nu e vina nimanui – trebuie sa se straduie sa fie mai performant ( oricum in mod normal fiind de-al locului ar trebui ca la acelasi efort sa il depaseasca pe strain ) – exact asta este concurenta care genereaza calitatea. UKIP pare sa vrea sa controleze granitele – adica in loc sa lase lucrurile sa se rezolve prin acest proces natural, vor pune niste birocrati sa decida – pai tot la socialism am ajuns.
  Ca sa fie duri cu infractorii – aici sunt de acord. Sa nu uitam ca cea mai libera si prospera tara este o tara de imigranti.

 2. UKIP nu vrea birocratie, nu e socialism. UKIP vrea eliminarea socialismului, adica eliminarea asistentei sociale pentru imigranti, adica piata libera. Terorismul s-a format cu acordul UE pentru ca imigrantii musulmani au primit ajutor de la stat si nu au facut nimic sa se acomodeze la cultura si legea britanica. Statul a alient imigrantii reducandu-i la simple marionete si manipulandu-i in scopuri electorale.

  UKIP nu e impotriva imigratiei, UKIP e impotriva imigrantilor care nu adopta cultura britanica tocmai pentru ca statul le ofera asistenta sociala. Din cauza asistentei sociale musulmanii au invadat occidentul fara sa adopte cultura si legea din noua lor casa.

  UKIP e un partid libertarian pana la capat. Daca vrem libera imigratie, atunci sa vream libera imigratie pana la capat, nu pana cand ajung strainii in UK si, cand ajung, suntem socialisti oferindu-le asistenta sociala ca sa protesteze teroristii in centrul Londrei cu voia statului.

  Nu poate niciun om normal sa sustina imigratie fara limite si in acelasi timp statul sa intervina cu asistenta sociala. Imigratie libera inseamna imigratie fara interventia statului de a oferi asistenta sociala. Daca oamenii pleaca de buna voie intr-o tara fara ca acel stat sa ii cheme, atunci sa se descurce in acea tara fara ca statul respectiv sa le ofere asistenta sociala privilegiata pentru ca ei ar fi o „minoritate”. Romanii din Spania stiu spaniola mai bine decat spaniolii, romanii din Anglia stiu engleza mai bine decat englezii. Romanii din afara vorbesc limba tarii in care se afla atunci cand activeaza in institutiile democratice din acea tara. Asa sa faca si musulmanii.

  Daca statul nu ar oferi asistenta sociala imigrantilor, atunci cu siguranta numarul imigrantilor ar scadea cu cel putin jumatate din numarul actual de imigranti.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1162957/Im-standing-Britain-says-Sri-Lankan-postmaster-wont-serve-migrants-dont-speak-English.html

  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article5950176.ece

  http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2009/03/22/learn-english-postmaster-deva-kumarasiri-is-transferred-115875-21217408/

  Imigrantii sa fie cum e Deva Kumarasiri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s