Finantarea dictaturilor

Am postat o pagina noua sub „Sondaje & documentare” – „Finantarea dictaturilor„:

Cum se finanteaza dictaturile

  1. Wall Street and the Bolshevik Revolution, by prof. Antony Sutton. In PDF aici.
  2. Wall Street and the Rise of Hitler, by prof. Antony Sutton. In PDF aici.
  3. How Bush’s grandfather helped Hitler’s rise to power.
  4. Tragedy and Hope, by prof. Carroll Quigley.

Wall Street and the Bolshevik Revolution:

„… dar Occidentul si America, adica Europa si America, au facut jocul Rusiei pas cu pas si i-au sustinut pe rusi, pe sovietici” (N. Steinhardt)

Prof. Antony Sutton: Wall Street & Hitler si URSS (1):

„Mai mult decat atat, in 1954 s-au dus la Geneva (occidentalii) si-au inceput sa-i faca zambre lui Hrusciov si lui Bulganin si sa se comporte intr-un mod, chiar asa, de o naivitate, de o copilarie… Aceasta l-a facut pe Gafencu – care se afla atunci la Paris si care a vazut fotografierea rusilor, adica a lui Hrusciov si Bulganin cu europenii si americanii iesind dintr-un palat sau dintr-un hotel de la Geneva – zambindu-si mieros unii altora – sa scrie un articol fulminant intitutlat „Zambetul tradarii” („Le souvenir de la trahison”), care a avut drept urmare expulzarea lui Gafencu din Franta. L-au expulzat pe Gafencu, bagati de seama, pentru ca a spus adevarul, imbecilii aia” (N. Steinhardt)

The Capitalist-Communist Connection:

„Ce vedem cu fenomenul Gorbaciov? Gorbaciov a propus niste reforme interne ale regimului comunist, care asa cum a spus-o si el, in mod cinstit, sunt menite sa intareasca regimul socialist, in interiorul tarii lui. Nu este prost, si-a dat seama ca dogmele economiei marxiste, daca sunt aplicate asa cum le-a facut Marx, duc la ruina, la saracie, la coruptie si la faliment. Dar de ce s-o fi bucurand Occidentul atat de mult, asta nu inteleg! El vrea sa intareasca sistemul socialist. Foarte bine, e dreptul lui. Dar de ce se gudura pe langa el si se bucura si intra in extaz toata Europa si toata America in frunte cu dl Reagan, care nu e un om prost, cel putin asa am crezut, dar incep sa cred ca m-am inselat, iar dna Thatcher, primul-ministru englez, care hotarat este o femeie inteligenta si energica, si a dat dovada de foarte multa capacitate, si ea s-a lasat vrajita si fermecata de dl Gorbaciov. De ce aceasta incantare nemaipomentia?” (N. Steinhardt)

The Capitalist-Communist Connection (Part II):

„Ceea ce nu intelegem, ceea ce este un mister cumplit pentru mine, dar acum vad ca totusi Gorbaciov nu e prost, totusi nu e prost, e de ce rusii au bagat atatea miliarde in rachetele astea balistice si in armamentul asta atomic. N-au nevoie de arme. Europa este cucerita de ei. Au in America ceva mult mai puternic decat 1500 de rachete balistice cu tir lung, mai mult decat 10000 de rachete, mai mult 100000 de rachete. Au Parlamentul american de partea lor. Congresul american face pentru rusi mult mai mult decat un intreg arsenal de bombe atomice, supraatomice. Si iata ca a venit desteptul asta de Gorbaciov, ca vad ca nu e prost totusi, nu e prost deloc, a venit si a spus: sa renuntam la armele astea, nu ne trebuie daca avem Congresul american, nu ne mai trebuie altceva” (N. Steinhardt)

Prof. Carroll Quigley despre elita globalista:


Reclame

2 răspunsuri la „Finantarea dictaturilor

  1. Tatal lui Volodea Tismaeanu a omorat oameni in Romania cu finante de la FED si progenitura lui tot de FED e finantata acum sa faca organizatii democratic-revolutionare in Romania. Viata ca asta sa tot duci……

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s