Spune NU oligarhiei coloniale sovietice!

Am gasit pe internet un sit care aduna semnaturi pentru ridicarea unui Monument al Suferintei Romanesti si am ramas pentru cateva minute socat. Mi-am dat seama brusc ca in Romania   NU  EXISTA un monument ridicat in cinstea mortilor de sub regimul bolsevic. Exista monumente pentru revolutionarii din 1989, pentru evrei, dar pentru romanii morti in inchisorile comuniste NU  EXISTA. Sunt socat. Statul roman condus si dupa 1989 de copiii bolsevicilor nu a ridicat un monument pentru martirii anticomunisti; si nici nu se grabeste sa ridice vreodata. Intelectualii stiu de ce! Mai ales Plesu si Volodea Tismaneanu! De 20 de ani dl Plesu e la putere, a fost consilier si ministru prin toate guvernele postcomuniste si se vaita de situatia tarii in fiecare articol pe care il scrie. Vomit de fiecare data cand ii citesc flegmele.

Acesti intelectuali stricati confunda mereu oligarhia coloniala sovietica (cu care au facut pactul) cu romanul. Ei induc mereu in eroare; sustin ideea falsa ca Romania a fost condusa dupa 1989 de cei pe care i-au ales romanii, ca vezi Doamne, la asa popor cretin, asa politicieni cretini.

Iata inca un motiv de a nu vota luna viitoare nici cu Basescu (care nu l-a bagat in seama pe Paul Goma si nu i-a redat cetatenia nici in ziua de azi), nici cu Crin Antonescu, nici cu Geoana. Votul alb e solutia. Numai intelectualul basescolog are solutia: spalarea pe creiere la romani; si cat mai repede si eficient prin reviste facute la comanda politica!

Semnati petitia aici:

Memorial Romanesc

Reclame

5 răspunsuri la „Spune NU oligarhiei coloniale sovietice!

  1. Terorismul lozincard, esti „legionar”, „fascist” daca vrei decomunizare si normalitate…. a trecut vremea asta! Plesu , in ultimii 20 de ani, ne-a spus sa votam cu Iliescu, Constantinescu si Basescu. Am votat cu ei, au ajuns la putere si suntem unde suntem.

    Daca intelectualul Plesu avea caracter nu facea campanie electorala daca nu era sigur ca oamenii din politica pe care ii sprijina prin scris sunt anticomunisti, cu trecut nesecurist. Dar nu, intelectualul tranzitoriu s-a comportat in ultimii 20 de ani ca un amator de senzatii tari, ca un inconstient.

    Nu aveti pic de obraz. Cu oameni ca voi s-a adus comunismul in Romania. Dovada ca cei care au suferit in comunism sunt acum unde sunt: Ion Varlam, Paul Goma. L-ati pupat toti in cur pe Gorbaciov in 1989 si acum pozati in „conservatori” cu afis progresist pro-gay pe frunte.

  2. Statul roman n-a ridicat nici un monument in memoria celor ucisi de comunisti, e drept. Oficialii romani nu le-au acordat cinstea cuvenita nici martirilor/marturisitorilor supravietuitori. Insa, in Romania sint zeci, daca nu cumva sute, de monumente pentru cei cazuti in rezistenta anticomunista – in inchisori, in munti si prin satele care s-au opus colectivizarii. deci, prin noi insine… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s