Condamnarea comunismului de catre nomenklatura neoconservatoare a lui Volodea Tismaneanu

Recomand acest interviu cu un fost detinut politic despre ce a fost comunismul, cine sunt neoliberalii de azi si ce efecte are „condamnarea comunismului” de catre comunisti – Traian Basescu (vezi de ce  Guvernul PDL, sustinut de Basescu si de intelectualul dezaxat, a decis să nu se atingă de pensiile securiştilor, miliţienilor şi tortionarilor), Volodea Tismaneanu si clubul „eruditilor”:

Noi am iertat dar nu am uitat si nu cerem decat sa se restabileasca adevarul.

Rep: Credeti ca adevarul ramane inca necunoscut?
Bjoza Octav: Oho si inca cum. Asa cum scriam la prefata unei carti „Romanie draga noi te iubim neconditionat desi tu continui sa fii recunoascatoare calailor nostri”. Nicun tortionar nu a fost pedepsit sau arata cu degetul macar. S-au bucurat de pensii mari si batraneti linistite, iar copiii si nepotii tortionarilor de ieri mai conduc si azi. Reparatia morala este departe inca, iar de cea juridica nici nu mai vorbesc.

I-am spus unui parlamentar: La voi sunt demnitatile, dar la noi e demnitatea. Sa stiti ca nu e acelasi lucru”.

Rep: Totusi…condamnarea comunismului. Autoritatile nu va sprijina, nu va sunt aproape?
Bjoza Octav: Nu stimate domn. Autoritatile nu ne dau nici cel mai mic ajutor. Nici macar nu ne mai baga in seama. Am stat patru ore la usa fostului ministru al Culturii, Theodor Paleologu, ca sa iau o copie dupa dosarul cu Monumentul Rezistentei Nationale. Am cerut s ama primeasca de mai multe ori si nu m-ar fi primit nici atunci daca nu intervenea un prieten parlamentar. E greu sa nu te intristezi cand gestul vine de la un om tanar si educat, fiul unui mare om de cultura si fost detinut politic.

De 10 ani de zile ne zbatem pentru acest proiect (Monumentul Rezistentei) si nu avem sperante ca vreunul dintre noi il va mai vedea ridicat cat suntem in viata. Cum vi se pare asta? Ma bucur ca s-a ridicat un Monument al Holocaustului. E firesc sa fie asa. Ma bucur ca Holocaustul se preda ca disciplina in scoli. Insa nu mi se pare normal ca un Monument al Rezistentei Anticomuniste sa fie atat de boicotat si nu mi se pare normal ca aceste crime odioase ale comunismului se nu fie aduse la cunostiinta tinerilor. Cine nu-si cunoaste istoria risca sa o repete. Cunoasteti zicala.

Politicienii romani nu sunt decat urmasii comunistilor de ieri si nu au niciun interes sa recunoasca crimele comunismului. I-am spus unuia care insista ca trebuie sa-i acord un respect sporit pentru ca e ditamai demnitarul: „La voi sunt demnitatile, dar la noi e demnitatea. Sa stiti ca nu e acelasi lucru”. Nici pe dl Ticu Dumitrescu nu-l cautau pentru postura lui de luptator anticomunist ci mai mult pentru functiile publice detinute sperand sa obtina diverse avantaje.

In ceea ce priveste condamnarea comunismului pot spune ca a fost un gest extraordinar, asteptat de muult timp, dar el ramane doar o tinichea goala care suna frumos.

Sa va povestesc cum a decurs sedinta de atunci din Parlament pe langa toate magariile facute de Vadim Tudor si ceilalti. Noi ne asteptam sa fim pusi cu totii intr-o loja centrala, presedintele Basescu sau cel al camerei sa spuna cateva vorbe aratand spre noi, sa fim intampinati cu dragoste…Era in sfarsit momentul in care simteam dragostea celor din jur dupa atatia ani de „banditism”. Dar asa au stat lucrurile? Da de unde… Nu ne-a asteptat nimeni, nu ne-a bagat nimeni in seama, nu aveam locuri rezervate ci fiecare s-a asezat pe unde a putut. Nu mai vorbesc de restul. Tara asta sufera de prea multe vorbe si de prea putine fapte.

Rep: Proiecte de viitor?
Bjoza Octav: Obiectivul major ramane sa aducem cat mai multi tineri alaturi de noi prin diferite programe si manifestari si sa aratam lumii ce a insemnat comunismul in Romania. Vrem sa vorbim in continuare despre adevaratii anticomunisti si martiri. Ne zbatem cu toate fortele pentru realizarea Monumentului Rezistentei Nationale. Vom organiza la mijlocul lui mai Congresul International al Detinutilor Politici. E un eveniment major si important pentru imaginea noastra. Nu are rost insa sa va spun ca pana acum nicio autoritate a statului nu ne-a raspuns solicitarilor de finantare, ajutor etc.

Restul interviului in HotNews.ro.

 1. Vasile Paraschiv, unul dintre cei mai cunoscuţi anticomunişti, a pierdut procesul prin care cerea statului daune pentru torturile suferite.
 2. MIRCEA MARIAN: De ce iubeşte Băsescu securiştii?

La viitoarele alegeri sa va duceti la vot si sa votati PDL! Sau cine stie, poate PSD sau PNL! Ca daca spune intelectulul dezaxat si indobitocit, fost activist de partid, sa votati, trebuie sa votati pentru ca e greu sa ganditi cu propriul creier, e mai comod sa gandeasca Tismaneanu pentru unii! Mult succes!

Anunțuri

33 de răspunsuri la „Condamnarea comunismului de catre nomenklatura neoconservatoare a lui Volodea Tismaneanu

 1. Traim in tara schizofreniei generalizate si institutionalizate. Nu exista nicio legatura intre ce fac si ce spun „elitele” noastre politice si culturale. Si nici ucenicii elitelor. Aligica e in stare sa publice o carte in care lauda globalizarea si in care spune ca Romania conservatoare e Romania neoliberala si apoi se mira ca ne secularizam. Si nu stie de ce.

  Condamnam comunismul, dar nu si comunistii, ca asa e crestineste, nu? Neamtu injura Romania profunda si apoi scrie in volumul omagial dedicat lui Plesu ca Plesu e format in Romania profunda, rurala, care a mai existat doar pana prin anii ’50, atat cat sa il formeze armonios pe dl Plesu. Baconsky si cu Patapievici sunt si cu „civilizatia” secularizata a UE, si cu „crestinismul”, si dupa ce iti baga pumnul in gura daca critici UE se mira ca unde e „vocea noastra profunda”. Duca, a carui relevanta e doar cea a epigonului, azi ii trage cu moderatia si injura pe toata lumea care indrazneste sa marturiseasca crestin, maine se mira ca nu mai marturiseste nimeni.

  Discursul public din Romania e populat de rame, din alea care pot evolua la orice dimensiune, se agita pe fragmente. E un spectacol gretos, de „momeli” stricate.

 2. Asta pentru ca „elitele” sunt rupte de realitate. Pe Neamtu, inainte sa faca apologia corporatismului, l-as pune sa munceasca intr-o multinationala cativa ani, si apoi sa vorbeasca despre virtutile morale ale „tanarului corporatist”.

  Pe Patapievici l-as pune sa se duca la tara si sa stea de vorba cu o baba despre comunism si apoi sa vorbeasca despre taranii care si-au dorit comunismul.

  Acesti intelectuali labili stau prea mult in masinile statului si in birourile contribuabililor. Sa iasa din barlog si sa respire aer curat asa cum facea un Ernest Bernea.

  Daca Aligica nu stie de ce ne secularizam, sa ne lase, sa plece pe Marte si sa stea acolo, sa se lase de scris. Scrisul trebuie sa vindece si pe cel care scrie si pe cel care citeste, nu sa indobitoceasca si mai mult prin dileme. La acesti oameni scrisul indobitoceste. Avem nevoie de oameni care stiu cauzele si efectele bolilor sociale si personale, nu de roboti care nu stiu decat sa calculeze matematic panorama viciului.

  Astept pe blogul dlui Tismaneanu si al dlui Neamtu un link catre acest interviu.

 3. Sigur ca da, Tismaneanu face apologia mensevicilor, dar nu l-am auzit niciodata facand apologia conservatorismului interbelic, apologia monarhiei. SI apoi, de ce o avea nevoie tara asta de mensevism, adica de corectitudine politica?

  Il intreb pe dl Tismaneanu cum se intreba TRU, alt monsevic: „cum poti sa fii de stanga in Romania?”. Ei, cum, uite ca poti!

  Numai sceleratii afirma ca „elita intelectuala” din Romania e incorecta politic.

  De fapt, la cine ma uit? La Tolontan care habar n-are pe ce lume se afla si care face interviul asta cu Cartarescu – http://www.tolo.ro/2010/01/27/calitatea-oamenilor-e-problema-romaniei/ – unde cica, „calitatea oamenilor e problema Romaniei”. Ba nu, calitatea „elitei” e problema Romaniei, marea problema. Problema Romaniei sunt copiii de bolsevici care conduc si azi cultura si politica, cum se arata sin in interviul de mai sus.

  Cartarescu nu vede nimic haotic in postmodernism, dar vede ceva haotic in viata cotidiana de azi. Interesant cum un romancier bun nu e capabil sa identifice viciile in originea lor, adica chiar in postmodernismul in care e expert.

 4. Da, tot in articolul lui Tismaneanu mentionat mai sus pot fi gasite si numarul, respectiv numele bucatilor rezultate in urma inmultirii prin diviziune. Nu ne spune si numele viermelui originar. Poate pentru ca nu mai era nevoie.

 5. Si Tismaneanu recunaste ca toti sunt mensevici: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, H.-R. Patapievici, Sever Voinescu, Cristian Preda, Andrei Cornea, Teodor Baconschi, Tereza Brânduşa Palade, Dragoş Paul Aligică, Mircea Mihăieş, Cătălin Avramescu, Ioan Stanomir, Aurelian Crăiuţu, Iulia Motoc, Sorin Lavric, Caius Dobrescu, Radu Carp, Mihail Neamţu, Radu Preda, Vlad Mureşan, Angelo Mitchievici, Cristian Vasile, Mirel Banică, Adrian Cioflâncă, Dorin Dobrincu, Bogdan Iacob. etc

  Eu as vrea sa aflu care din mensevicii romani infiltrati de KGB la Europa Libera il cenzura pe Regele Mihai….. Tismaneanu sau TRU? Sau Hurezeannu?

 6. „Da, ar fi un act de dreptate. Am fi un adevărat stat de drept, cum doresc eu. Cum au fost pedepsiţi naziştii. Că de aia îi zice stat de drept, că statul trebuie să facă dreptate, să-l pedepsească pe ăla care este vinovat. Dar ei au tras muşamalele peste toate crimele şi zice acuma că suntem stat de drept! Păi, nu merge aşa, domnule Traian Băsescu.”

  „Noi suntem, după 20 de ani de la Revoluţie, un stat comunist.” – Anticomunistul Vasile Paraschiv. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884605/Noile-suferinte-ale-disidentului-Paraschiv/

  Guvernul lui bolsevicului Basescu, aplaudat de nomenklatura intelectuala din Romania, iata de face: „Guvernul a decis să nu se atingă de pensiile securiştilor, miliţienilor şi militarilor, reiese dintr-un proiect de lege afişat pe site-ul Ministerului Muncii.” – http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/884619/MIRCEA-MARIAN-De-ce-iubeste-Basescu-securistii/

  ALO,,, VOLODEA, NEAMTU, PLESU, LIICEANU,, ceva critica in presa la adresa lui Base si a guvernului PDL, nu scrieti, nu vedeti, nu auziti???? Aaaa, stai, uitasem ca Liiceanu e filosof si Patapievici e , vorba lui CTP, felosof.

 7. nu e vorba doar de securisti, ci si de activistii de partid, de care volodea nu sufla o vorba, pentru ca el de acolo vine, dinspre partid. cand se vor taia pensiile si activistilor de partid? ca tot imi scoate plevusca securista marunta dl Volodea. ca „informatorul x” si „informatorul y”. bine, am inteles. dar turpitudinea morala a acestor informatori nu e mai mare decat turpitudinea morala a unor activisti de partid de genul lui Volodea.

 8. da ce, borcanatule, fara doctorat nu ai voie sa ai bun-simt? sau constiinta? dupa cum ne dovedeste exemplul „elitei”, poti sai ai doctorate si sa iti lipseasca buna-cuviinta.

 9. da, stiu, nici blond nu are doctoratul. doar neamtu il are. dar asta, vorba lui mihai ursachi, nu i-a folosit la nimic.

 10. Mai bine pigmei decat „basimani” (adica oameni de-ai lui basescu).
  Mai bine prost decat secatura (ca voi). Desi am impresia ca cineva care e atat de ticalos, ca voi, nu e nici prea destept, pentru ca altminteri si-ar da seama ca, pe termen lung, ticalosia nu tine.
  Cat despre crestinism, de vreme ce toata elita voastra intelectuala se inchina la templul micului Buda Plesu si al lui Volodea, a se scuti.

 11. vezi ca esti idiot? iar dai cu bata fara sa stii nimic.

  mars la carat tucalul securistului cu barba, bai mihail (djugash)vili.

 12. dle, da paranoici mai sunt unii de-l vad pe „platon” peste tot. se pare ca i-a inconjurat! deh, ce sa-i faci, asa e cand esti un biet securist imberb care sta pe langa un securist cu barba: te temi si de umbra ta.
  si sa nu-l uitam nici pe securistul cu cearcane. ca si ala e isteric si fricos.

 13. eu nici nu le voi mai spune pe nume. le voi zice asa:
  – securistul cu barba
  – securistul cu cearcane (parca e un raton)
  – securistul jacuzzi
  – securistul imberb (ala mic)
  – securistul cultural
  – securistul cu spume (vicele securistului cultural) s.a.m.d.

 14. Ionel, un om care sigur are vreun doctorat in Occident, s-a simtit jenat de acest interviu.

  Ionele, intreaba-l pe Plesu cu cati detinuti politici a vorbit in viata lui de „anticomunist” ce e. Intreaba-l pe Volodea, avorton de bolsevic imputit si activist (exact cum spun, ai inteles?) al Partidului Comunist Roman, cu cati detinuti politici a vorbit in viata lui si cu ce detinut politic tine in prezent legatura.

  V-ati dat toti pe langa Coposu cum v-ati dat si pe langa Ticu Dumitrescu, nu ca sa faceti lustratie, ci ca sa castigati influenta in ochii lumii. Despre ce lustratie vorbesti cand, daca s-ar face lustratie, Volodea ar trebui sa iasa din viata publica pentru ca a fost activist al Partidului Comunist Roman si profesor de marxism la Universitatea Bucuresti, a fost doctrinarul PCR-ului?

  Ionele, aveti doctorate si le aveti degeaba ca tot lichele sunteti. Liiceanu si Plesu sa ne spuna cum fugeau pe holurile institutiilor din fata lui Ion Varlam de frica sa nu dea ochii cu el si ca nu cumva sa se faca procesul comunismului, ca nu cumva sa se aplice punctul 8 de la Timisoara.

  Gata, vi s-a dus vremea!

 15. Da, Ionele, asa e. Stii ce? Sa stii ca nu va urasc. Din contra, imi e mila de voi, va compatimesc. Va compatimesc pentru ca voi purtati in spate toate pacatatele tranzitiei. E vai de viata voastra, niciun criminal nu mai are loc in iad din cauza intelectualilor dezaxati. Pricepi? Calcati in picioare stinti in viata care au trecut prin iadul comunist, iar apoi aparati la TV vorbind despre crestinism….. Nu pot decat sa va compatimesc si sa imi fie mila de voi. Sunteti epavele societatii si groparii intelectului.

  Ca daca imi e mila de voi, asta nu inseamna ca nu sunteti ceea ce sunteti. Fata de ticalosi nu pot sa simt decat mila si compatimire.

 16. astia care vor in UE dar trag spre nicodim mandita si au 2 neuroni, ce sa le mai zic: mars spre carti!

  ramaneti ce ati fost: incompetenti cu aere „intectuale”, plin de tzafna si in cale afara de invidiosi; niste „crestini” adevarati…..

 17. De 20 de ani clica lui Plesu ne trimite sa citim carti, in timp ce aceasta clica sta bine mersi pe banii mei prin birourile statului si nu vad nicio schimbare in politica romaneasca, aceeasi lipsa de dreptate si adevar, aceeasi incompetenta crasa, aceleasi minciuni sfruntate, aceeasi lupta dusa impotriva detinutilor politici, aceeasi gargara ieftina – „facem lustratie doar ca sa va luam voturile si cand ajungem la putere nu mai facem nimic”.

  Ii spun clicii lui Plesu ca se citesc foarte multe carti in Romania, nu asta e problema, numai ca „elita” minte de sparge.

  Uite, e la putere PDL-ul lui Basescu, PDL-ul clicii intelectuale si pensiile securistilor si ale tortionarilor si ale activistilor de partid nu au fost taiate, asa cum abereaza Volo pe blog. Volo pe blog abereaza, dar comunistul Volo – care e foarte viu – stia dinainte sa puna pe blog ca pensiile alor sai nu vor fi taiate.

  Ionele, pana una alta poate te obosesti sa comentezi decizia guvernului PDL de a nu taia pansiile comunistilor. Astept argumente, nu gargara ca de obicei. Sunteti la putere si ii aparati pe comunisti. De ce?

  Pentru ca aveti prieteni comunisti, incepanad cu Basescu si Tismaneanu Volodea, ati trait in casa cand erati copii cu tortionarii si securistii, ati fost prieteni de familie cu ei – si sunteti si azi, normal – si ii aparati azi si mintiti lumea la TV si in media ca faceti lustratie si dreptate. Nu aveti pic de obraz.

 18. Ilie Catrinoiu :
  Si Tismaneanu recunaste ca toti sunt mensevici: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, H.-R. Patapievici, Sever Voinescu, Cristian Preda, Andrei Cornea, Teodor Baconschi, Tereza Brânduşa Palade, Dragoş Paul Aligică, Mircea Mihăieş, Cătălin Avramescu, Ioan Stanomir, Aurelian Crăiuţu, Iulia Motoc, Sorin Lavric, Caius Dobrescu, Radu Carp, Mihail Neamţu, Radu Preda, Vlad Mureşan, Angelo Mitchievici, Cristian Vasile, Mirel Banică, Adrian Cioflâncă, Dorin Dobrincu, Bogdan Iacob. etc
  Eu as vrea sa aflu care din mensevicii romani infiltrati de KGB la Europa Libera il cenzura pe Regele Mihai….. Tismaneanu sau TRU? Sau Hurezeannu?

  40Rate This

  PDRTJS_settings_408785_comm_4648 = {
  „id” : „408785”,
  „unique_id” : „wp-comment-4648”,
  „title” : „Si+Tismaneanu+recunaste+ca+toti+sunt+mensevici%3A+Andrei+Ple%C5%9Fu%2C+Gabriel+Liiceanu%2C+H.-R.+Patapievici%2C+Sever+Voinescu%2C+Cristian+Preda%2C+Andrei+Cornea%2C+Teodor+Baconschi%2C+Tereza+Br%C3%A2ndu%C5%9Fa+Palade%2C+Drago%C5%9F+…”,
  „item_id” : „_comm_4648”,
  „permalink” : „http%3A%2F%2Fculianu.wordpress.com%2F2010%2F01%2F28%2Fcondamnarea-comunismului-de-catre-nomenklatura-neoconservatoare-a-lui-volodea-tismaneanu%2F%23comment-4648”
  }

  Daca Vlad Muresan (pe care il cunosc personal si e un om de exceptie, sustinand un demers conservator cat se poate de autentic), Radu Preda si Radu Carp (pe care nu pot decat sa ii stimez pentru multe din scrierile si pozitiile lor) sunt mensevici, atunci ma poti considera si pe mine „mensevic”. Eu zic sa nu te arunci chiar in generalizari pripite …

 19. Adevarat. Dar iti spun sincer ca Vlad Muresan e un om excelent. Daca nu l-as cunoaste personal nu m-as arunca in astfel de afirmatii. Poate ca nu sunt de acord cu toate luarile lui de pozitie, dar asta nu inseamna ca nu e o persoana demna de tot respectul. Daca el nu ar fi un conservator si nu ar simpatiza cu multe dintre ideile mele crezi ca mi-ar permite sa public regulat in revista la care el e redactor?

 20. Iată ce-l întrista pe Steinhardt:

  „Singura lui problemă era aceea de a cîntări cît anume din ceea ce primise prin botez trebuia convertit într-o atitudine civică de protest fată de imoralitatea, de smechereala si de lasitatea ce abundau în jurul nostru. Colindam împreună pădurile Clujului, încercînd să întocmim liste de potentiali protestatari. Nu ajungeam niciodată la mai mult de cîteva zeci de persoane fiabile, cu care, spunea el, nu puteam face mare lucru. Era nevoie de sute, de mii. Puteam, eventual, să ne salvăm sufletele, dar nu puteam să schimbăm cu adevărat situatia politică. Era foarte preocupat si trist pentru asta.” (http://www.romaniaculturala.ro/articol.php?cod=14078)

  Iată ce-l întristează pe Pleşu:

  „Cunosc eu însumi o sumedenie de asemenea tineri. Unii şcoliţi în marile universităţi ale lumii, alţii grădinărindu-se singuri, autodidacţi străluciţi, formaţi inexplicabil în ciuda unei ambianţe opace. În genere, sunt marginali, neapreciaţi şi sub sau ne-nefolosiţi. […] Niciunul dintre tinerii valoroşi de care pomeneam mai sus nu intră în vreun lot reprezentativ. […] Într-o ţară în care elitele sunt culpabilizate şi dispreţuite, în care tot felul de caraghioşi volubili, de semi-docţi pociţi dau de pământ cu minţile de calibru ale momentului, pentru că nu le plac opţiunile lor politice, într-o ţară în care Dan Diaconescu e tratat cu drăgălăşenie de oameni politici marcanţi, în care tabloidele triumfă şi o publicaţie ca „Idei în dialog” moare, într-o astfel de ţară degeaba există tineri care citesc şi gândesc. Nu se văd. Nu ei fac rating, nu ei dau tonul istoriei noastre contemporane.” (http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/Inactualitati_-II_7_196850316.html

  În raza cărei preocupări (din cele două de mai sus) se află numele de pe lista lui Tismăneanu?

  Asta-i tot.

 21. Horia, asa e. Dar ar fi corect daca s-ar auzi mai multe voci in spatiul nostru public care sa sustina distriutismul si sa condamne neoliberalismul. Cateodata tacerea e opusul ascezei si a isihiei.

 22. Nici unul dintre noi nu s-a dat vreodata inapoi de la a critica toate formele de dementa moderna, indiferenta de tipul ei: liberalism (clasic si nou), socialism, libertarianism, secularism, feminism etc. Ceea ce eu sunt totusi constient este ca asumarea unei pozitii intransigent-critice fata de liberalism te arunca automat in dizidenta fata de „dreapta” mainstream. O dizidenta pe care noi ne-am asumat-o, insa care pentru altii este mult prea dura sau prea paguboasa. Fiecare cu calea lui …

 23. „Numitorul comun al acestei noi gândiri creştin-democrate şi conservatoare este cultul nuanţei şi al moderaţiei, ca şi apropierea de un curent unificator al ideologiei populare europene. Nu este un accident faptul că Radu Carp, Radu Preda şi Mihail Neamţu sunt integraţi proiectului de federare intelectual care este Institutul de Studii Populare. Graţie lor, liberalismul şi conservatorismul îşi află un pandant salutar în această lectură ce se revendică de la marele trunchi al creştin-democraţiei europene.”
  (http://www.romaniaculturala.ro/articol.php?cod=14093)

  Nu este un accident nici faptul că numele (din grabă era să greşesc şi să scriu „oamenii”) recitate mistagogic de Tismăneanu aparţin unor afiliaţi-integraţi.
  That’s all folks!

 24. DESCONSPIRAREA INTELECTUALULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
  ( APARITIA UNOR NOI DOCUMENTE COMPROMITATOARE )
  ATENTIUNE ! EXPLOZIV ! ATENTIUNE !
  In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
  a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
  Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
  compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisorea
  mea adresata presedintelui Traian Basescu. Deasemenea mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA. Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.
  DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/
  Tot pe acest blog puteti urmarii serialul ” DESCONSPIRAREA LUI VOLODEA „. Cele 7 Articole urmareasc inceputurile si intreaga cariera de agent fidel comunismului pana la EXPULZAREA DIN SUA care va avea loc datorita denuntului meu adresat
  Serviciului de Emigratie American.

  Robert Horvath Deva Cineast http://www.devagallery.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s