Oligarhia coloniala globala face experimente pe noi

Cand Ion Varlam trimitea texte la Dilema Veche prin care propunea o Romanie condusa dupa pricipiul „prin noi insine”, propunea o Romanie cu e economie independenta si proprie, care sa nu se imprumute la FMI si Banca Mondiala, articolele erau interzise in revista „directorului” Andrei Plesu. Caci aceste elemente sinistre impreuna cu copiii de mingi pe care ii dreseaza pe langa ei nu sunt capabile sa se opuna mizeriilor care vin din Occident pentru ca nu sunt capabile nici sa construiasca ceva pentru ei sau pentru propria tara. Nu ne ramane decat sa boicotam alegerile, toate alegerile prezidentiale si parlamentare care vin.

Cine nu intelege ca omul care a fost educat in comunism e un om indobitocit, indracit si ca singura solutie de revenire la normalitate e marginalizarea totala a acestor oameni din functiile de conducere pe care le au, nu intelege nimic din ce a fost si ce consecinte are comunismul. Singura modalitate de vindecare a acestor oameni de maladiile comunismului e refugiul, e anonimatul, e asceza in singuratate, nu functia de presedinte a nu stiu carei fundatii sau institutii dupa ce isi cere iertare la microfon ca a fost comunist. Iertarea fara vindecare e apa de ploaie. Pentru ca acesti oameni nu sunt vindecati de boala comunista, nu sunt vindecati pentru ca nu fac asceza. Aceste elemente sinistre isi cer scuze ca au fost in PCR, iar apoi vor ca tot ele sa ramana la putere. Pai nu e normal! Dupa ce iti ceri scuze trebuie sa treci pe tusa, sa dai locul altora care nu au colaborat cu bolsevicii, aia sa conduca, nu tu, activist PCR si profesor universitar in SUA (incredibil, de parca in SUA nu sunt si lichele in Universitate) sa vii sa imi spui mie ce a fost comunismul.

Iata ce au ajuns sa faca bolsevicii de ieri care ne conduc si azi, text preluat de pe ecolife.ro.

Din câte ţări sunt pe planetă, doar România se grăbeşte să folosească o substanţă nouă, foarte toxică, pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi, ceapă, cât şi pentru plantaţiile de viţă de vie. Aceasta, numită INITIUM, sporeşte până la 65% riscul de cancer de colon. BASF, un consorţiu german de produse chimice, a dezvăluit că România este prima ţară din întreaga lume care a autorizat produsul său Initium. Compania susţine că „produsul fungicid va ajuta viticultorii să treacă mai repede la o producţie de înaltă calitate“. Dacă înaltă calitate înseamnă otrăvirea populaţiei, atunci afirmaţia este adevărată…
De asemenea, purtătorul de cuvânt al companiei a afirmat că în afară de produsul Initium pentru struguri, care va fi disponibil în România începând din 2010, sub numele de Enervin, s-a acordat de asemenea autorizaţie pentru Zampro, un produs Initium pe bază de fungicid pentru culturile de cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Adică exact legumele de bază în alimentaţie… Compania pretinde că „ambele produse au fost testate pe larg în teren şi au demonstrat selectivitate ridicată şi eficacitate împotriva unor dăunători“. Sperăm că nu se referă la ceva „dăunători umani“ despre care Noua Ordine Mondială consideră că suprapopulează planeta!
Roland Ringel, şef Proiectului de Dezvoltare al Global Initium, a declarat cu un cinism incredibil: „Din cauza profilului foarte favorabil de mediu al Initium, produsele au fost autorizate într-un timp record de patru ani. Şi, de fapt, produsele Initium au nu numai un grad ridicat de compatibilitate cu mediul, dar ele sunt, de asemenea, foarte uşor de utilizat – se dizolvă rapid şi în apă, economisind astfel timp.“
Michael Hess, şef al Crop Protection pentru Europa Centrală, a declarat şi el, cu un cinism specific tuturor managerilor de la marile companii transnaţionale de produse chimice: „fermierii români doresc să concureze cu succes pe piaţa europeană. Din acest motiv, există un mare interes în domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre foarte eficiente şi ecologice de protecţie a culturilor vor permite viticultorilor şi fermierilor să producă randamente ridicate şi culturi sănătoase cu niveluri de reziduuri minime, în conformitate cu reglementările UE.“
Produsele Initium vor completa portofoliul alături de alţi compuşi, cum ar fi recent lansatul Cabrio Top, un multi-fungicid anti-îmbolnăvire pentru struguri. După Enervin, se afirmă propagandistic despre Cabrio Top că este de aşteptat să devină „o forţă propulsoare în materie de protecţie a plantelor pentru viţa de vie în România“. Despre ce „propulsie“ şi „protecţie“ poate fi vorba, dacă strugurii vor fi pur şi simplu otrăviţi precum mărul din povestea Albă ca Zăpada, nu ştim. Să fim, oare, propulsaţi mai rapid spre lumea de dincolo? Se aşteaptă ca produsele Initiumsă fie înregistrate în Ţările de Jos şi în Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, şi alte ţări europene vor urma.

Începând cu 31 decembrie 2009, România este membră a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuţii contradictorii, mai ales din cauză că în acest an, conform Codexului, ţara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conţine o substanţă chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viţă de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă.
Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare Bucureşti, ne informează că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ţi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine.
Directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.
Iată în ce constau acestea:
• Se intenţionează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le foloseşti, te duci la închisoare. Medicina naturistă (acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc.) va fi progresiv şi insidios interzisă.
• Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu aşa numita agricultură bio. În anul 2001, 12 substanţe chimice, despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic.

INITIUM este un produs toxic
Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a cărui structură chimică o puteţi consulta. Produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv şi dezvoltă toxicitate, neurotoxicitate, şi toxicitate acută.
Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanţe asupra organismului uman, aşa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare şi evaluare, este foarte îngrijorător. Dar în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.
Este foarte dubios faptul că raportul de evaluare pe care se bazează concluziile Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară (EFSA), NU fusese analizat în mod independent şi de alţi cercetători – aşa cum o cer normele – la momentul la care aceştia au tras concluziile şi au dat recomandarea. Acest lucru este menţionat chiar în raportul respectiv:
Deoarece raportul de evaluare nu a fost încă analizat şi de alţi cercetători, concluziile la care s-a ajuns în urma rezultatelor obţinute trebuie să fie considerate provizorii şi vor putea fi reconsiderate o dată cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.
Deci, din datele oficiale existente la ora actuală nu reiese decât că există această substanţă şi că ea va fi testată în România. În rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanţa este inofensivă pentru organismul uman. Dar nu există dovezi clare pentru aceasta.
Modalitatea extrem de facilă şi totodată criminală prin care s-au făcut aceste recomandări, pentru introducerea acestei substanţe în circuitul alimentar fără existenţa unor studii şi evaluări riguroase prealabile, este la fel de „ştiinţifică“ precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin îl mai poţi refuza… încă. Dar cum te fereşti de astfel de experimente criminale, în condiţiile în care legea cu privire la utilizarea acestei substanţe nu impune avertizarea consumatorilor…

Perspective sumbre
– în 30 de ani ar putea muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte două din cauza bolilor cauzate de substanţele toxice introduse în alimentaţie
– directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor şi a vitaminelor
– animalele vor fi tratate cu hormoni şi iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
– cine va folosi produse naturale va face închisoare
– usturoiul, menta şi alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
– medicina naturistă şi medicinile alternative vor fi eliminate treptat
– produsele alimentare BIO vor fi interzise
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea Codexului, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Tera nu mai poate hrăni pe toată lumea în mod natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Această măsură nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca două miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de manipulat.
România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură produse pe bază de INITIUM, furnizate de compania germană BASF şi care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata de obţinere a recoltei.“

Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intra rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. Aşa cum INITIUM ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce şi la mărirea tumorilor maligne.

Reclame

10 răspunsuri la „Oligarhia coloniala globala face experimente pe noi

 1. „Cine nu intelege ca omul care a fost educat in comunism e un om indobitocit, indracit si ca singura solutie de revenire la normalitate e marginalizarea totala a acestor oameni din functiile de conducere pe care le au, nu intelege nimic din ce a fost si ce consecinte are comunismul.”
  Si totusi- privind la tinerii politiceni(si nu numai politiceni) care nu au fost educati in comunism constat ca procedura de izolare in carantina este si trebuie aplicata propriilor noastre persoane. Timp de 65 de ani,boala lor contagioasa s-a raspandit, iar pe cei sanatosi se experimenteaza vaccinuri create in laboratorele lor.
  Asa ca solutia e rugaciunea si in cele din urma, intoarcerea la batranul nostru frate-codrul.

 2. Ionel, basemanule, esti prost. Brailean e un sustinator al cartii a Treia Forta: Romania Profunda, despre care a scris laudativ. Voi nu stiti sa ganditi decat monolitic, va laudati toti intre voi si mergeti strans unit in jurul partidului. Brailean discuta, nuanteaza, dezbate. Si bine face. Voi nici macar asta nu sunteti in stare.

 3. Iata ce spune Brailean: „Distributivismul, asa cum s-a articulat el în această antologie, ar fi fost util României, în primii ani ’90, atunci cînd căutam modele si totul părea posibil. Îesiti din bezna comunistă în plină revolutie tehnologică, în plin proces de globalizare, în plin proces de integrare europeană, plus avatarurile si crizele financiare, am devenit repede destul de năuci si ne-a fost greu să ne adaptăm. Estul european nu a fost capabil să producă un model propriu de economie si de societate, multi nici nu si-au propus să reinventeze roata si au adoptat tale quale sistemul occidental. Subscriu la toate criticile din carte făcute la adresa clasei noastre politice.”

  Asadar, distributismul e, ca si lustratia, ca si monarhia, ceva ingropat de elita tranzitiei. S-ar fi putut face ceva in acest sens, dar au avut grija neoliberalii si neocomunistii sa ucida orice posibilitate (monarhica, de economie a micului intreprinzator, de asanare morala a Romaniei). Ati tras de timp ca sa va faceti voi interesele. Mereu ne spuneti ca nu se poate: nici lustratie, nici aia, nici cealalta. Se poate doar ce vreti voi si ce va aduce voua profituri.

 4. POLITICĂ Un fost secretar de stat sacrificat de PNL, după un verdict de poliţie politică, a fost adoptat de PDL şi promovat şef peste căile navigabile ale Dunării.

  Dovedit de CNSAS „poliţist politic” înainte de 1989, fostul secretar de stat PNL Alexandros Galiaţatos a fost primit cu braţele deschise şi chiar promovat de PDL, de la 1 februarie, şef peste căile navigabile ale Dunării de Jos.

  http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/885749/PDL-trambulina-pentru-fostii-securisti/

  Ionele, ce face Tismaneanu, isi aduce prietenii in partid?

 5. Dle Catrinoiu,
  Poate putin of topic dar este un fir recent.
  Sunt un cercetator si cred eu, ca si de buna credinta.
  Faptele sunt:
  1. Am plecat de pe ziarul lui Clej stopat de acesta dupa ce i-am spus destule adevaruri dure acestuia despre el ca persoana dar mai ales despre sustinerile dlui si cele nocive ale rev Acum.
  2. Am aflat de pr Savatie Bastovoi de la Clej care mi-a trimis un mail (stilul lui) prin care il ridiculiza dupa ce-l invitase sa publice un articol(si mie mi-a facut la fel probabil este incercarea lui de mituire)pe care acesta amabil la publicat.
  3. Acolo la parinte am descoperit situl lui Saccsiv care intervenise impotriva lui Clej(ca si mine) care venise peste parinte sa-l insulte ;
  4. Am intrat la Saccsiv si am aflat o sumedenie de lucruri interesante;
  5. ca cercetator mi-am dat seama ca nu tot ce-i acolo este de calitate si am incercat sa-i spun asta intr-un tarziu lui saccsiv permitandu-mi sa contrazic niste argumentari elucubrante despre ceva care nu insemna neaparat din cauza elucubratiilor respective ca erau si false sau total gresite. Exista in toate si nuante.
  6. Am fost pus la punct dur de Saccsiv cum ca nu as fi antisistem, eu raspunzand ca nu am sustinut vreodata ca as fi total antisistem ci doar o peroana care vreau sa inteleg mai mult decat se intelege deobste si care stie ca ce este nu e neaparat cum se vede dar nici neaparat contrariul a ce se vede;
  7 Se pare ca nu doreste discutii lamuritoare. Ori nu se simte capabil si nu-i permite orgoliul desi spune ca este crestin ori sunt altele la mijloc.
  Cu exceptia insultelor nu procedeaza in final mai bine decat Clej ci mai rau, in sensul ca similar acestuia este dispus sa permita insuilte stupide dar nu si argumentari, adica tot ce nu i-a convenit a sters dupa aparitie, adica dupa ce a citit el, poate si altii care or fi apucat.
  8. Cand cineva pe nume Mira, a propus o discutie rationala, m-a cenzurat si nu i-am putut raspunde persoana disparand de pe blog, crezand ca o evit;
  9. Ultima postare cenzurata in care ii reprosam acest comportament dar pe care am pastrat-o ca proba este:

  ion adrian said, on februarie 8, 2010 at 11:13 am
  Saccsiv eu sunt pensionar. Pe tine te platesc tot cei care-l platesc si pe Clej?
  Recunosc ca ma gandesc ca de fapt le faci un serviciu injurandu-i in felul in care-i injuri si blocand orice discutie rationala care ar putea atrage si altcega decat plecati cu sorcova care servesc prin prezenta compromiterea luptei contra sistemului cum zici.
  Daca esti cinstit cum sustii, ar trebui sa ai curaj sa ridici acesta manusa si sa accepti o astfel de discutie sau ai nevoie doar de fani fanatici?
  Cand m-a provocat la o discutie o alta persoana cred eu rationala desi nu am prea vazut-o pe aici pe la tine si ma refer la Mira te-ai speriat si ai inceput sa ma blochezi ca sa ma faci sa renunt.
  Unde gresesc ?
  Am mail si poti discuta si personal cu mine daca crezi ca discutia publica te deserveste

  Nota: dupa ce a sters-o a blocat complet accesul meu la sit adica nu se accepta nimic la postare se respinge din start raspunzandu-mi: discarded adica ce a facut si Clej.

  10 De ce crezi ca a sters o astfel de postare?Si dece imi interzice total accesul? Ce pericol prezinta pentru el gandirea libera ?Repet de regula l-am aprobat si sustinut chiar cu multe eforturi.
  Oare am dreptate si asta ar fi foarte grav, inseamnand ca cei care mai gandesc liber pe Terra sunt incoltiti de peste tot si chiar ca nu avem scapare decat ori in turma sustinatorilor lui Clej ori in turma behaitoare a tuturor elucubratiilor conspirationiste, ca sa se stopeze adevarurile alea cu adevarat periculoase ptr unii, la care am putea ajunge folosind gandirea proprie, darul de pret si pentru care suntem dupa chipul si asemanarea Divinitatii : putem gandi liber si dezinteresat.

 6. O dilemă retorică: românii lichidează moral orice ating, sau doar pe ăia care au o imunitate scăzută? (http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=312&cmd=articol&id=12410)

  Însă România nu e doar infecţia (morală pentru că biologică) despre care vorbeşte elita. Vedeţi aici:

  „Eu văd eroi tot timpul. Dar ei sunt criticaţi şi atacaţi pentru că au devenit aşa ceva. România nu este o ţară care nu produce eroi, ci o ţară care nu şi-i menţine. Hagi este acum un erou al unei ţări numite Turcia. Nu ne-au furat eroul, l-au obţinut, deoarece acolo e respectat până la moarte pentru ce a făcut. În timp ce la noi observăm o ipocrizie faţă de cei care ne părăsesc. Deodată umplem cimitirele cu lacrimi de crocodil, dar pe când trăiau îi neglijam. Dar avem nevoie de eroi, de oameni care spun că se poate. Nu de cei care ridică din umeri şi spun: „Asta e România!”

  http://www.adevarul.ro/cultura/literar_si_artistic/Alexander_Hausvater-_-Polemica_este_inamicul_teatrului_0_200980374.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s