Ceausescu, Guvernul Mondial, comunism, globalism

„Guvernul Mondial”, alaturi de alte organizatii influente, a colaborat cu Kremlinul pentru inlocuirea lui Ceausescu:

„Personalitati lucide din Occident prevazusera jonctiunea, sub zodia globalismului, dintre comunismul de Est si democratiile occidentale. Pe data de 15 decembrie 1987, senatorul Jesse Helmes, fost presedinte al importantei comisii pentru relatii externe din cadrul Senatului american, denuntase intelegerile de culise dintre ‘stapanii de la Kremlin’ si unele retele mondialiste din Occident: ‘O examinare atenta a ceea ce se petrece in spatele usilor inchise arata ca grupuri de interese de pe langa Departamentul de Stat, Departamentul de Comert, marile centre bancare, marile retele mass-media, universitati, industria filmului, mari fundatii non-profit actioneaza impreuna cu stapanii de la Kremlin in slujba a ceea ce unii numesc Noua Ordine Mondiala. Organizatii private precum Council on Foreign Affairs, The Royal Institute of International Affairs, The Trilateral Commission, The Darmouth Conference, The Aspen Institute for Humanistic Studies, The Atlantic Institute si Grupul Bilderberg sunt puse sa raspandeasca si sa coordoneze planurile in vederea realizarii asa-numitei Noii Ordini Mondiale in marea finanta, marile centre de afaceri, cercurile universitare si guvernamentale (…) Astazi, ideologia acestor grupuri se numeste globalism (…) Din punctul de vedere globalist statele si granitele nationale nu mai conteaza. Filozofiile si principiile politice par sa devina o chestiune relativa. Chiar si constitutiile devin irelevante in exercitarea puterii. (…) Globalismul considera ca activitatile fortelor financiare si industriale trebuie sa fie orientate spre transpunerea in viata a proiectului unei singure societati globale. Aceasta se va realiza in principal prin convergenta sistemelor american si sovietic. Singurul lucru care conteaza cu adevarat pentru aceste grupuri este obtinerea de profituri maxime, profituri rezultate dintr-o practica pe care eu o numesc capitalism financiar, un sistem bazat pe doi piloni: indatorarea tarilor si politica de monopol. Acesta nu este capitalismul real, este drumul spre concentrarea monopolista a activitatii economice si spre sclavie politica‘”. („A treia forta: Romania profunda” de Ovidiu Hurduzeu si Mircea Platon, Editura Logos, 2008)

„În sfera politicii, se poate pune întrebarea dacă prăbuşirea Cortinei de Fier şi a puterii comuniste în Rusia nu corespunde „spulberării statului nihilist” pe care a descris-o Eugene, după care urmează „o unică ordine mondială în istoria umanităţii”. Comunismul şi-a făcut treaba: a distrus eficient Vechea Ordine; iar acum trebuie să aibă loc o „deschidere” care să facă loc noului stadiu al programului nihilist. Aşa cum scria Eugene, epoca finală nu va mai fi caracterizată de dispute naţionale şi de privarea criminală a omului de nevoile sale elementare, ci de o „unitate” superficială a lumii şi de satisfacerea acestor nevoi prin intermediul substitutelor inteligente.
Cu trei decenii înainte de prăbuşirea puterii sovietice, Eugene scria următoarele cuvinte, care au menirea să ne dezmeticească prin caracterul lor profetic: „Violenţa şi negarea sunt, în mod cert, o lucrare preliminară; dar această lucrare nu este decât o parte a unui plan mult mai larg al cărui sfârşit promite să fie nu ceva mai bun, ci ceva incomparabil mai rău decât epoca nihilismului. Dacă în vremea noastră sunt semne că epoca violenţei şi a negării e pe sfârşite, asta nu înseamnă că nihilismul a fost «depăşit» sau «înfrânt», ci doar că şi-a încheiat misiunea şi nu mai este util. Revoluţia, probabil, începe să evolueze de la faza ei răuvoitoare la una mai «binevoitoare» – nu pentru că şi-a schimbat intenţia sau direcţia, ci pentru că se apropie de atingerea ultimului scop pe care nu a încetat niciodată să îl urmărească; satisfăcută de succesul ei, se poate pregăti să se relaxeze savurându-şi victoria”.
În timpul epocii „glasnostului” de la sfârşitul anilor ’80, preşedintele partidului comunist din Rusia spunea poporului că de acum comunismul nu mai trebuie să se situeze pe o poziţie ostilă faţă de restul lumii, pentru că există pretutindeni în lume organizaţii care, deşi nu se numesc „comuniste”, urmăresc acelaşi scop. Francmasoneria, mişcarea „New Age”, sectele evreieşti şi pseudo-creştine, marile puteri economice şi o mulţime de grupuri politice de interes – toate au dorinţa comună de a instaura „o nouă ordine mondială în istoria umanităţii”, absolut distinctă de Vechea Ordine a concepţiei tradiţionale creştine despre lume. Şi liderii politici ai Statelor Unite au ridicat, conştient sau inconştient, stindardul „noii ordini mondiale”.” (Serafim Rose, Nihilismul – o filosofie luciferica)

Anunțuri

17 răspunsuri la „Ceausescu, Guvernul Mondial, comunism, globalism

 1. Oamenii echipei Plesu& Tismaneanu, postand videoclipul cu Aligica vorbind confuz cinci minute si tacand respectuous o ora, ne arata inca o data care e adevarata lor statura. Smile, you’re on candid camera!

 2. Aligica vorbind nu e cu nimic mai bun decat Aligica scriind: un tehnocrat mediocru. Genul de elev silitor, a la Mihail (si Gavriil) Neamtu, dupa care se innebunesc birocratiile corporate.

 3. asa fac mediocritatile (Romaniei Profunde): dau vina pe altii pt prostia lor….

  la carte baieti si lasati gargara de blog!

 4. Ionele, din pacate pentru voi, actuala criza e opera voastra. In locul vostru as inchide gura. Ati fost la putere si sunteti la putere. Asa ca mai bine ati face autocritica decat sa criticati pe altii care nu au fost niciodata la putere si nici nu sunt la putere.

 5. Ionele, ia uite aici o informatie rapida de pe Wiki despre Mercatus Center

  Mercatus has a mission of using neoliberal policy analysis and sophisticated lobbying of government officials by deregulation proponents, such as former Enron executive Wendy Gramm. Research and outreach appear designed to achieve outcomes favorable to its financial and ideological backers, most of whom work for regulated industries, including Koch Industries.

  Mai pe romaneste, niste mercenari corporatisti. Orice ar face Aligica acolo, simpla asociere cu aceasta institutie dubioasa il descalifica atat intelectual cat si moral. Sa ne anunti cand Aligica va scrie ceva in favoarea independentei politice si economice a Romaniei. Pana atunci…ne lasi?

 6. Ionel :
  asa fac mediocritatile (Romaniei Profunde): dau vina pe altii pt prostia lor….
  la carte baieti si lasati gargara de blog!

  adica mai nea ionele, matale imi aduci aici pe ALIGIca sa il vedem ce tare e si cum lucreaza el la george MASON university? chiar ca ne crezi prosti amice…
  dar pentru CULTURA TA GENERALA, nu suntem prosti! am citit alice in tara minunilor si am inteles ce voia prostul ala de matematician sa spuna. ar fi trebuit sa citesti si tu cartulia asta pentru copiii de toate varstele. nu e niciodata prea tarziu sa treci de partea binelui, a celor multi si adevarati si sa il lasi pe jabberwock.

  TA-TA

 7. Porcul din jacuzzi e rasist mai intai cu poporul roman, pe care il dispretuieste. El si ai lui dispretuiesc omul de rand, fie el hot sau om cinstit. Daca nu esti hot de lux, escroc international, ca el si ai lui, nu-i meriti stima. Toate lucrurile ingrozitoare pe care porcul asta le-a spus despre poporul roman nu il calificau pentru vreo functie publica.

 8. vezi: http://www.adevarul.ro/andrei_plesu_-_opinii/Frica_7_209449059.html#

  Deci este incredibil in ce stare se afla OAMENII din Romania! In timp ce in Anglia (Tara Galilor mai exact) i se spune Printului Charles verde in fata la cea de a 60a aniversare ca lumea (nu si noi Romanii) vede si intelege tot si ca e timpul sa coboare din sa ori… ceva se va intampla.
  vezi:

  http://en.wikipedia.org/wiki/We_Are_Most_Amused

  Asta se intampla in 2008. David Icke scrie carti de zeci de ani deja:
  http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke
  http://www.davidicke.com/index.php/
  Multe dintre ele sunt traduse de CATIVA ANI in librariile din ROMANIA. Mai exista un alt autor/guru/druid cum vreti sa il numiti, un om extraordinar:
  http://video.google.com/videoplay?docid=224192221381464375#docid=-6789282928313672134
  http://en.wikipedia.org/wiki/Drunvalo_Melchizedek

  Romanul? Se uita la „stirile” de la ora cinci sau „citeste” fata de la pagina 5. Nu e evident ca lumea e pierduta in simbolistica masona, babyloniana, bildembergiana,ananaki, new world order etc etc etc.
  Terry Gilliam face filme din anii 70, in care poti sa vezi deja ce se intampla de ani buni cu TINE. El a spus lumii ce urmeaza cu o acuratete infricosatoare sub toate formele, basm traditional, poveste moderna new yorkiana, sf nebun pt copii si adulti, „tripping” film pt cei ce se drogheaza si pot vedea mai multe realitati, ajungand pana la ultimul film in care dezvaluie simboluri masonice chiar pe afisul filmului si in care din pacate actorul principal MOARE in conditii mai mult decat evidente (vezi toata povestea cu moartea a numerosi artisti: Bob Marley, Jim Morrisson, John Lennon, Jimi Hendrix etc).

  Chiar trebuie sa vorbim de Stendhal, domnilor care aveti inca terminatii nervoase? Alice in tara minunilor si Prin oglinda au fost scrise acum aproape 150 de ani si sunt pe perna oricarui copil. Ce intelegem din cartuliile alea cu poze? Ele sunt subliminalul prin care un matematician a transmis copiilor de toate varstele o telenovela cu viitorul omenirii – regina cea taietoare de capete/vezi Lady Diana, mancarea care te face sa te ingrasi enorm/hormonii si cancerul si otrava din mancarea omului modern, zguduitorul poem Jabberwocky/filmul lui Gilliam este din ’77! Secolul trecut!

  Romanul asculta manele si stie ca Robert de Niro a jucat in „Socru de cosmar” nu in „Brazil”. Asta in timp ce pe bloguri se scriu numai tampenii si toata lumea incearca doar sa se arate mai destepta decat cel de langa. Ce ati facut zecile astea de ani domnilor intelectuali? Dumneavoastra nu ati ascultat Doors cand erati tineri? Nu ati inteles ce a spus Morrisson? Muzica are si altele decat Madonna si Lady Caca sper pt Dumneavoastra… Mai sunt Marley, Pink Floyd si U2. Nu ati citit Hunter S. Thompson in paralel cu Nietzsche-Schmietzsche? Trebuie sa vina un baron de pe LUNA ca sa ne salveze??????? Ca sa ne spuna ca suntem prima natie din lume care urmeaza sa aiba cip in cur si otrava BASF pe cartofi rosii si castraveti? Ca suntem cei mai de jos sclavi din uniunea europeana? Ca Grecia tocmai a fost sclavita/cumparata definitiv pe niste hartii goale emise de o banca evreiasca si parafate de o alta, si ca noi urmam curand.

  Sa nu fiu inteles gresit, nu sunt vreun extremist, nu am probleme cu nici o rasa de pe pamant, am calatorit ceva si am cunoscut oameni de toate culorile, am prieteni tigani si nu sunt vreun pusti care a fumat „legale” de la magazinul din colt. Am terminat liceul pe vremea lu’ Ceasca, am vazut revolutia din interiorul armatei romane si am trait vreo 10 ani pe diverse continente. Dar sunt un om normal care nu a incercat niciodata sa fie vreo elita, am urat sefii de mic si tot ce am facut a fost sa INTELEG. Si nu prea mult din Romania. Vederea de ansamblu da poza cea mai apropiata de realitate, de realitatea in care traim. Chiar asteptam sa o vedem pe regina Angliei cum se transforma in soparla la protv in timp ce privim filme de miliarde de dolari care ne arata ce pasnici sunt uriasii extraterestri verzi si ce rai sunt oamenii? Avatar.

  Daca scriu eu cine stie ce pe un blog personal o sa am 5 commuri de la 3 tampiti care or sa rada sau planga. Va rog pe Dumneavoastra, cei care inca mai aveti un cuvant citit prin presa aservita aproape total fascismului modern sa scrieti si sa explicati romanului cu exemple ceea ce i se intampla. Chiar trebuie sa traducem mari tratate de specialitati emise de institute masonice sau sa explicam oamenilor simpli ce a spus Lewis Caroll? Mura in gura, asa trebuie aici. Comediatii englezi-americani i-au tras o palma printului Charles chiar cu el de fata!!! Acum 2 ani!!! Actorii nostri ce fac? Isi rotunjesc conturile prin telenovele cu dinti de aur si basmale?

  Inca o data nu conteaza culoarea pielii asa cum nu conteaza culoarea ochilor. Toti suntem OAMENI si suntem vreo 7 miliarde! Totul e sa gandim IMPREUNA, manelisti, filozofi, rockeri, baieti de bani gata, studenti din camine, lesbiene, tigani, pensionari, mame, tati, nepoti, homosexuali, fotbalisti, bikeri, GIGI BECALI (scuze Nea’ Gigi nu m-am putut abtine)

  PS. Tin minte o piesa de teatru din 89. Mobila si durere. Un actor tipa cat putea pe scena la 2 metri de spectatori: Treziti-va muntiloooooooor! Am simtit atunci cum mi se face pielea de gaina. Era totalitarism, control blah-blah. Ce se intampla acum cand traim in “free world”?

 9. Oportunistul Neamtu, caraghios si bombastic, aratat ca atare aici:

  „Pe un ton doct, afişînd o superioritate afectată, Mihail Neamţu – licenţiat în filozofie şi în teologie ortodoxă – ne spune care este, în viziunea sa, sarcina unui adevărat cărturar umanist, viitor angajat al IICCMER: „să povesteşti în mod convingător chipul durerilor, al iluziilor, al decepţiilor, al erorilor, dar şi al fericirilor insulare sau al entuziasmelor reprimate în timpul dictaturii“. Recunosc că nu m-aş fi gîndit că aici trebuie căutată adevărata miză a cercetării anticomuniste. Eu credeam că asta e sarcina scriitorilor, nu a istoricilor […] Un astfel de demers, bombastic şi caraghios, în fond, prin discrepanţa dintre pretenţii şi rezultate, este el însuşi o mostră de „amatorism demagogic“ şi e amuzant că dl Tismăneanu îl propune ca etalon de profesionalism.”

  http://www.observatorcultural.ro/Oportunism-pentru-eternitate*articleID_23232-articles_details.html

  Neamtu, acest Forrest Gump al eseisticii romanesti, nu se dezminte! Run, Forrest, run!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s