Americanii au sprijinit FSN-ul (2)

Prima parte din „Americanii au sprijinit FSN-ul” e aici. A doua suna asa:

Continuând cu dezvăluirile, Cornel Dinu a declarat că Bush şi Gorbaciov au fost cei care, la Malta, au stabilit că în România trebuiesc schimbate lucrurile. „S-a stabilit cine contează în România şi cine va organiza lovitura de stat cu public. România a rămas în sfera Uniunii Sovietice, iar Ceauşescu a trebuit împuşcat pentru că ştia mult prea multe„, a precizat Dinu.

Anunțuri

Un răspuns la „Americanii au sprijinit FSN-ul (2)

  1. PD vs. PSD = Securitatea vs. Partidul, SUA au acceptat tacit influenta ex-URSS in Romania inca de la Malta,continuand acordul de la Yalta din ’45.Totusi ne-am integrat in NATO si UE.
    Numai ca am ajuns in UERSS – probabil se pregateste din rasputeri terenul pentru guvernare globala ( incalizirea globala,ecumenismul etc. nu sunt decat pretexte pentru nevoia de o astfel de globalizare ). Totusi toate acestea nu sunt decat incercari,sa nu uitam ca Dumnezeu e sus si nimic nu se petrece fara ingaduinta Sa.
    Ei pot cel mult sa influenteze intr-o parte sau alta – dar cine e cu Dumnezeu, n-are de ce sa ii fie teama.Sa-i dam tare cu postul si rugaciunea ca sa ne tinem alaturi de El cat mai strans.Problemele adevarate sunt in noi insine,nu afara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s