Corporatiile distrug agricultura si raspandesc saracia

In acest film se arata cum corporatiile distrug agricultura si biodiversitatea, raspandesc saracia si declanseaza boli. Planeta e pe cale sa devina un desert in mana catorva psihopati corporatisti. Solutia: sa boicotam alegerile, sa nu mai votam cu politicieni si cu partide conectate la corporatiile lumii, sa mobilizam oamenii in asociatii care sa apere micul intreprinzator si sa respingem hipermarketurile si mallurile; sa nu mai cumparam produse modificate genetic din hipermarketuri.

Viitorul alimentatiei:

Reclame

7 răspunsuri la „Corporatiile distrug agricultura si raspandesc saracia

 1. aha, poate ar fi mai bine chiar sa distrugem capitalismul si sa bagam comunismul…macar in felul asta suntem cu totii egali in saracia si mizeria noastra…

  La mine pe blog Micul Trompetescu se viseaza Fidel Castro iar Micul Chucky se crede Che Guevara!!!!

 2. @ionutz
  Dacă foloseşti Firefox vezi că există o extensie (Add-ons) numit NetVideoHunter pe care o găseşti aici: https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/7447
  După ce instalezi şi redeschizi Firefox-ul, în colţul din dreapta jos va apărea o bulinuţă albastră cu un triunghiuleţ alb în el. Dai click pe play ca să pornească ăuţin filmul apoi îi dai stop. După aceea dai un click stânga pe bulinuţa albastră şi aştepţi să se deschidă caseta de întâmpinare. După ca apare aceasta cu numele fişierului FLV (sau MP4) cuprins acolo dai click pe căsuţa download şi stabileşti locul descărcării. Apoi aştepţi. Dacă nu ai instalat în PC un player pt fişiere FVL îţi recomand Media Player Clasic sau VLC Player. Ai griză să stabileşti de la început ca unul din cele două playere să deschidă automat fişierele de tip FLV.
  Pare complicat dar nu este şi, de acum, practic poţi descărca aproape toate fişierele flash video de pe net. Chiar şi MP3-urile de pe trilulilu!

 3. mai usor cu generalizarile pe scari: probabil folosesti Windows,care ti-a fost pus la dispozitie la un pret accesibil ( asta daca nu e piratat ) de catre o corporatie. Apoi aproape toate componentele calculatorului de pe care scrii la blog – tot produse corporate sunt. Nu zic ca nu sunt un potential pericol si realmente nocive ce fac unele din ele in anumite cazuri – dar grija mare la generalizari.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s