Ipsos Interactive Services – model de crima corporatista

Inca un om moare la locul de munca. …si parca ni se spunea dupa 1989 ca suntem un popor de lenesi, ca nu ne place munca. Mai tineti minte? „Romanii nu muncesc, sunt lenesi” – asta era propozitia din toata massmedia neocomunista.

Fostii colegi: Munca peste program era o regula

Fostii colegi ai tinerei au declarat pentru Realitatea TV ca orele suplimentare, intinse nu de putine ori pana la miezul noptii, sunt frecvente in firma la care au lucrat.

„9 -18 cu o ora pauza de masa, acesta era programul oficial. Neoficial, stateai pana la 8 seara, 10 seara, 11, unu noaptea, depinde cum aveai noroc. Ore suplimentare, neplatite, nerecunoscute de nimeni, nu conta decat ca proiectul sa fie gata. In rest, nimic altceva. Daca nu erau facute, atunci aveau grija de tine la renegociere”, spune unul dintre colegii Ramonei Ciciu.

„Daca nu-ti terminai proiectul, indiferent de ce ora era, primeai mustrari. In cazul meu, s-a facut si unu noaptea, vineri, si mi s-a spus ceva de genul ‘nu-ti dai suficient interesul pentru firma’. Mai mult de atat chiar n-am ce sa mai spun”, spune un alt angajat al firmei Ipsos Interactive Services.

Deci drepturile omului sunt mana in mana cu drepturile corporatiilor…… ha ha ha

De ce niciun  jurnalist nu scrie impotrive acestor corporatii criminale? De ce lingurita cu care preotii administreaza Sf. Impartasanie e mai periculoasa decat aceasta corporatie? Corporatiile sunt totalitare pentru ca ele urmaresc ajustarea si modificarea naturii umane. Intre corporatism si comunism nu exista absolut nicio diferenta; nu e nici de mirare de ce in Estul Europei primul McDonald’s apare in Moscova anului 1987…

Propun lichidarea corporatiilor care au un program de munca mai mare de 8 ore pe zi si pedepsirea respectivului director cu inchisoare pentru crima din culpa. De ce „intelectualii publici” si „critici” din Romania nu prostesteaza? Politicienii pe cine reprezinta? Poporul sau corpotocratia?

Reclame

11 răspunsuri la „Ipsos Interactive Services – model de crima corporatista

 1. Corporatiile exista din timpul lui Pitagora care spunea:”feriti-va de corporatii!”Corporatiile sunt totalitare si inglobeaza politicienii care-si vad de interesele lor, nu de ale poporului care mai nou se numeste „electorat”. Asa ca… urechea care te asculta,este tot una, cu mana care te apasa. Singura solutie ramane solidaritatea poporului si lupta fatise impotriva abuzurilor.

 2. ce tie si cu burghejii astia corporatisti…te muncesc pana te omoara…mai bine la stat unde poti tai frunze de la 9 la 3…si mai primesti si pensii nesimtite la pensionare….

  La mine pe blog, Curuletz Nastasian isi face „mea clisma” in public!!!?!?!

 3. „A sosit vremea expertilor” – Volo Tismaneanu. 🙂 Daca si cartile lui Volo sunt carti de „specialitate”, eu sunt popa la Vatican. Volo si H. Arendt, doi intelectualoizi incapabili sa observe diferente intre ceea ce e poporul si ceea ce e ideologia; intre paseismul gnostic gen Hitler si paseismul crestin care mereu a stat impotriva barbariei in istorie.

 4. „Asistam, si in Romania, la cresterea numarului de cazuri de imbolnaviri si decese cauzate de suprasolicitarea in desfasurarea activitatilor de serviciu, ca rezultat al expunerii indelungate la activitati fizice sau intelectuale, in vederea acoperirii solicitarilor de la locul de munca”, explica Tudor Ciuhodaru. Acesta este de parere ca solutia limitarii timpului de munca nu este eficienta si nici constitutionala, deoarece nu poate fi ingradit dreptul fiecarei persoane la munca.” http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/148716/Stresul-la-birou-reglementat-prin-lege.html

  Senatorul asta ori e prost, ori se preface ca e prost. Am ajuns sa fim condusi de animale rupte de realitate si asta e foarte grav. Poate ne spune Patapievici de ce.

 5. Pingback: Razboi întru Cuvânt » SFARSITURI, MARTURII, TESTE… (Stiri si recomandari generale 16-17 martie 2010)·

 6. Este efectul închinării în faţa zeului BAN.
  Atâta timp cât banii reprezintă un scop şi nu un mijloc, vom avea o continuă degradare a condiţiei umane, vom avea doar o aparenţă de libertate şi vom avea în continuare sclavie. Sclavia în slujba zeului BAN.

 7. După 24 de ore de veghe, îmi vâjâia capul şi îmi picau pleoapele. Nu-mi mai simţeam mâinile şi picioarele calde. Iar după 36 de ore, dacă mai şi lucrezi cu cifre pe calculator, nu mai simţi oboseala. Simţi doar nevoia de căldură. După 48 de ore de nesomn, mâncarea nu mai are gust, iar după 72 de ore – auzi sunetele exacerbat, cu rezonanţă metalică. Dacă apuci să te odihneşti o oră, după ce te trezeşti te dor toate de parcă eşti călcat în picioare. Oricum, după atâtea zile de nesomn, oricât ai fi de obosit, nu poţi dormi mai mult de două – trei ore.” despre cazul Ipsos Interactive Services aici – http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Sanda_Vladescu-_-Puteam_fi_eu_in_locul_lui_Carmen_Ciciu_0_227377843.html

 8. lol eu lucrez la ipsos si nu e nici pe departe asa… programul e 9:30-18:30 cu o ora pauza de masa si se pleaca la cel tarziu 19:00-19:10 asta daca chiar ai ceva urgent de terminat … e o porcarie :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s