Muzica de boierie

Muzica romaneasca veche de secol XVIII-XIX cu valente bizantine.

Anton Pann:  http://ro.wikipedia.org/wiki/Anton_Pann.

Alte piese:

Anunțuri

2 răspunsuri la „Muzica de boierie

  1. Domnule, unde mi-s Duca si cu Neamtu, ca cei de la 22 au descoperit Romania profunda si au dat in pasunism. Ia uitati ce scrie in revista fanion a GDS. Absolut impardonabil. In loc sa-i dea cu taranii beti, puturosi si violatori, dl Bogdan Diaconu scrie altceva. Merita incurajat:

    „Beneficiind de programe educaţionale, de asistenţa şi expertiza unor fundaţii româneşti şi străine, câteva comunităţi cu spirit antreprenorial îndrăznesc să se confrunte cu consumatorii din marile pieţe urbane şi chiar europene. Prin sate neştiute, câteva sute de mici fermieri şi meşteşugari, de la crescători de animale şi apicultori până la olari, cioplitori în lemn sau fierari, au şansa de a reînnoda tradiţia antreprenoriatului românesc, oferind unei pieţe globale tot ceea ce avem mai bun, rămăşiţele unor culturi pe cale de dispariţie.”

    http://www.revista22.ro/antreprenoriat-rural-afaceri-351i-societate-7823.html

  2. In acelasi numar din 22, Petre Guran vorbeste frumos despre „casele vechi” din Iasi (http://www.revista22.ro/articol-7820.html). Protestez! Dl Mihail Neamtu, komisarul insarcinat cu memoria poporului roman, ne-a invatat ca orice are legatura cu „Romania veche” are legatura cu antisemitismul si cu „numerus clausus”. Nu e acest lucru valabil mai ales pentru casele vechi din Iasi, oras plin de legionari care, in acele case vechi, au complotat probabil introducerea legislatiei referitoare la numerus clausus?

    Somez organele abilitate in acest sens, unificate sub conducerea clarvizionara a tovarasului Vladimir Tismaneanu, sa se autosesizeze si sa dea dovada de vigilenta si de consecventa revolutionara sanctionand cu vot de blam derapajele reactionare ale revistei 22.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s