Principele Nicolae nu ar refuza tronul României

NOU! Dr. Ovidiu Hurduzeu la Radio Romania Actualitati.

În exclusivitate pentru ZIUA de CLUJ, Principele Nicolae al României spune că, în cazul în care românii ar lua decizia reinstaurării monarhiei, ar fi dispus să şi-o asume.

Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României este nepotul Majestăţii Sale Regele Mihai I. în ordinea succesiunii dinastice, Principele Nicolae este al treilea succesor al Coroanei României, după Principesa Margareta şi Principesa Elena, mama sa, dar primul succesor pe linie masculină. Principele Nicolae s-a născut la 1 aprilie 1985 în Geneva, Confederaţia Helvetică.

A absolvit Colegiul Shiplake şi este student la Colegiul Royal Holloway din cadrul Universităţii Londrei. Principele Nicolae s-a aflat în aceste zile într-o vizită în circuit în România – o ţară despre care află ştiri de pe Youtube, aşa cum a mărturisit, şi a cărei apărare a luat-o în Marea Britanie, în urma scandalurilor valului de infracţiuni comise de români. Principele Nicolae a primit din partea Regelui Mihai decoraţia regală Nihil Sine Deo şi titulaturile de Alteţă Regală şi Principe al României, cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani.

––-

Ce mesaj le-aţi transmite?

Să creadă în transformarea României, în creşterea ei, să stea în România, să fie parte a naţiunii lor.

Mulţi tineri vor să părăsească România, pentru că nu văd nici o speranţă aici…

Se întâmplă la fel şi în Marea Britanie. Mulţi tineri nu mai vor să stea acolo, vor să plece în Germania, Spania, SUA. Dar cred că România are mari oportunităţi de afaceri, mediul politic se schimbă încetul cu încetul, ţara se dezvoltă, devine mai puternică, iar turismul este exact ce trebuie. E un prilej de a spune altora să vină aici, să arunce o privire…

… citeste restul interviului in Ziua de Cluj.

Reclame

3 răspunsuri la „Principele Nicolae nu ar refuza tronul României

  1. romania si in special clasa politica „faurita in focul comunismului nationalist” nu vor accepta niciodata revenirea la monarhie…sa se faca un referendum totusi si sa vedem ce vrea poporul dupa 45 de ani de comunism si inca 20 de ani de neocomunism….la mine pe blog despre cum a fost Dan Senzationescu anchetat in direct si in reluare la DNA

  2. Eu sunt sigur ca daca se face o campanie de presa monarhiei si apoi urmeaza un sondaj, monarhia va avea castig de cauza de la 80 % in sus.

    Dar nu face nimeni asa ceva. Politicienii si intelectualii sunt cei spalati pe creiere in cei 50 de ani de comunism, nu romanii. Ei sustin ideea ca in comunism TOTI romanii au colaborat cu securitatea. Asta pt ca ei au colaborat cu Securitatea, ei si cu parintii lor veniti pe tancuri. In realitate, f putini romani au colaborat cu Securitatea. Majoritatea romanilor era masa de manevra pt indivizi ca Plesu, Liiceanu, Patapievici, TRU, Tismaneanu si Basescu. Ei au colaborat cu Securitatea si din cauza asta ei spun spun ca TOTI romanii au colaborat.

    Cica sa ne asumam comunismul, spune dl Plesu. asta e prostie. sa si-l asume dl Plesu si sa nu mai scrie articole politice in presa, eu nu am colaborat cu securitatea. sa-si asume comunismul pt ca a pus umarul la crimele comunismului si sa recunoasca faptul ca e santajabili ca toti „intelectualii” din viata publica din Romania si din cauza asta nu au putut sa faca nimic in 20 de ani. CA SUNT SANTAJABILI TOTI, AU DOSARE TOTI.

  3. sa-l intrebati pe A.S. Nicolae daca el crede ca „suprapopularea” este una din cauzele imputinarii resurselor si a incalzirii globale! si ce solutie ofera pentru problemele astea?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s