Despre escroci si sclavi

Tragedia acestei tari e ca escrocii ii critica pe escroci si sclavi sunt cei care ii admira; ei isi merita conditia de sclavi. Spre deosebire de sclavul antic sau medieval care nu avea acces la informatie si cultura, sclavul modern are o specificitate: nu e demn nici de mila, nici de compasiunea oamenilor liberi. E un gunoi care isi merita soarta in era cand informatia si cultura ii sunt la indemana.

Numai cine nu il citeste pe distributistul, anti-liberalul si autarhicul Ernest Bernea poate sa creada escrocheriile escrocului Neamtu care il aseamana pe Plesu – seful escrocilor – cu Bernea. Anatema sa fie acea zi de 26 marite 1987 de la Moscova.

Un escroc international – Teodor Baconski – a ajuns sa scrie despre infractorii din Romania. L-as intreba pe acest escroc international cand a conspirat din beciurile ocultei? Cand a sustinut in numele Romaniei, intre 1997-2001, din functia de ambasador la Vatican, razboiul de independenta din Kosovo sau azi cand e Ministru de Externe al Romaniei si respinge independenta Kosovo? Deci cand a conspirat acest escroc international?

BONUS:

Reagan insider: ‘GOP destroyed U.S. economy’

Commentary: How: Gold. Tax cuts. Debts. Wars. Fat Cats. Class gap. No fiscal discipline

Reclame

11 răspunsuri la „Despre escroci si sclavi

 1. Neamtu il compara pe Plesu cu ERNEST BERNEA? CU LEGIONARUL BERNEA? Pai inseamna ca Plesu sustine numerus clausus! Neamtu insusi e deci un antisemit! Mai ieri spunea ca daca iti place „Romania veche” inseamna ca iti place Romania lui numerus clausus. Deci cui ii place LEGIONARUL BERNEA e antisemit. Si cine poate fi comparat cu LEGIONARUL BERNEA, Plesu, adica, e antisemit. Ce escroci!

 2. http://grupareaaproape.wordpress.com/2010/09/04/andrei-plesu-intre-invidie-si-admiratie/
  „Mai târziu, generaţia formată direct sau indirect la şcoala maeştrilor interbelici s-a trezit întâmpinată (spre stupoarea iconoclaştilor de duzină) de calda preţuire a unui public larg, cărţile lor fiind recenzate encomiastic. Mai mult, au apărut şi articole exegetice sau volume omagiale. Să fie aici o mostră nouă de oportunism? E oare un alt exemplu de „pupincurism“ valah (iertată fie expresia în faţa cititorilor gingaşi)? De ce n-am bănui că se află la mijloc timpul sărbătorii, pe lângă care prea adesea trecem nepăsători, abulici, întristaţi. Apoi, este vorba despre rolul pe care (măcar la tinereţe) îl joacă admiraţia dezinteresată şi prietenia de idei. O fericită întâmplare face, aşadar, ca veacul acesta – altminteri plin de acreală şi ură băltită – să mai prilejuiască întâlnirea cordială între generaţii, admiraţia dialogică, prietenia dezinteresată şi verbul laudativ, care, ştiind sursa ultimă a darului, nu confundă iubirea cu linguşeala. Păstrând exigenţa intervalului şi respectând tâlcul distanţei, pariul admiraţiei merită oricând asumat. El va scoate la iveală bucuria simplă de-a te afla mereu la început de drum.”

  Mai exact, cu Horia Bernea si cu generatia interbelica. Care e legatura dintre avortonul Plesu si generatia interbelica, nu-mi dau seama. Caci avortoni mai mari ca Plesu si Liiceanu nu au existat niciodata in cultura romana. Pacat de Noica care i-a avut la Paltinis; nu s-a prins de ei decat colaborationismul si credinta mistica in eternitatea comunismului reformat, capcana in care si Noica a cazut. Spre deosebire de jegurile astea, Noica a ramas filosof roman, a scris filosofie. Noica nu a amestecat filosofia cu ideologia. Astia se autointitulueaza filosofi, istorici ai religiilor, ganditori si nu sunt nimic. Nici macar simpli cronicari ai vremurilor in care traiesc. Ei sunt „inteectuali publici globali”, gropari ai realitatii. Cea mai mare dezonoare e sa fii „intelectual public global”.

 3. Domnilor !
  Observ urmatoarele lucruri la timpi diferiti , dar identice in continuitate , amploare si abnegatie:

  – Baconski – teolog
  – Neamtu – teolog
  – Plesu – scriitor despre ingeri (!!?)
  – Biserica este cruda si depasita pentru ca nu slujeste sinugigasi (cazul ultramediatizat al Madalinei Manole)
  – Roncea V. , „aparator” al crestinismului ordodox (!!?)dar pro-baselu’
  – Zoe Petre – crestin democarata
  etc.,etc.

  Acesti nenorociti au schimbat tactica (de vreo 10 ani unii, de mai mult timp altii). Ei sunt acum „increzatori numai in Dumnezeu si UE” !!!

  Daca UE vrea guvern strain pentru Grecia , vrem si noi unul … global !
  Daca grecii sunt puturosi , noi zicem ca suntem si hoti si lasi !
  Daca occidentul in dementa sa incurajeaza prostitutia si drogurile oficial, noi o facem si mai rau , neoficial (etnobotanice , tir-iste, curve „stive” pe micul ecran , in politica, etc.)
  Daca unii „mari” fac protectionism economic, noi facem numai pentru „baietii destepti”.
  etc.
  Dar cine apare peste tot cu al sau mesaj „mieros si trist”,”inchizitorial si habotnic” sau „superior si umanist” ?
  „TEOLOGUL”. IUBITORUL DE SFINTI IN VIATA (!!?).
  OMUL DE CULTURA TEOLOGIZANT, ADICA „SPIRITUAL”.
  Basescu s-a inconjurat de teologi.
  Constantinescu s-a dat si el crestin.
  Iliescu aprinde lumanari prin Biserici.
  BOR prin inalti prelati cununa si boteaza intr-o veselie nerespectand niciun canon (la cat timp de la moartea sotului avea voie madama Firea „credincioasa” si „anti-basesciana” sa se cunune cu Pandele primarul cel super-credincios,fost „contra” si actual „pro-baselu'”?)

  Escroci ?
  NU !
  Asasini nenorociti ai poporului roman!
  Iar prostia ca in Crestinism nu este prevazuta pedeapsa cu moartea, este o alta aberatie facuta expres pentru a indemna la supunere ! Dar fata de ei !
  In numele lui Dumnezeu , dracul indemna la supunere !
  Ajunge !
  Doamne ajuta !

  • Supunerea e pacatul suprem. Supunerea nu e smerenie, e prostie. Trebuie cultivata nesupunerea, autoritatea si smerenia. Chiar escroc BaconsKKKKKKKYYYYYYYYYY. In timpul razboiului de independenta din Kosovo striga din gura de sarpe sa starpim teroristii, sa intram in razboi si am intrat. Acum striga din gura de sarpe ca Kosovo nu e stat national dupa ce Romania a participat la constructia statului national Kosovo si Baconski a vrut asta. CARIERISM, CURVISM, PUPINCURISM bai BaKKKonsKKKKKi! PLEACA DIN ROMANIA, TRAVESTITULE, ******** DE LA SORBONA.

   Aaa, stai ca asta face parte din galeria de vedete barbar-intelectuale scolite la Sorbona, din galeria lui Badilita. Lichelele dracului. Barbarii azi sunt savanti, universitari. S-a dus dracu si Universitatea, nu mai gasesti decat raie in ea. Ori ai biblioteca ta si te apuci tata cu mana pe carte si inveti, iar daca ai noroc sa ai si un maestru care sa te invete, esti norocos, ori te duci ********** pe copca.

   Badilita nu vrea sa fie frate intru Hristos, el vrea sa fie frate cu Hristos. Preda alte dracovenii de Sorbona, cica Maria a mai avut copii in afara de Hristos, asa a spus Badilita la o conferinta in Pitesti, la facultatea de teologie de acolo. El stie greaca. De 2000 de ani crestinismul a stat in bezna, Biblia e tradusa gresit si s-a pogorat din arborele genealogic al lui Hristos Sfantul Hristian Badilita sa ne arate Calea, Adevarul si Viata in traducerea corecta a Bibliei pe care ne-o face el.

   Origen e sfant cica, trebuie canonizat ca sa vina extraterestrii din ceruri si sa ne mantuiasca tehnologic cu laserul raiului la cur.

   Baaa, plecati ********* de unde ati iesit si pescuiti broaste pe Dunare ca va sta mai bine.

 4. Vampirul Badilita s-a luat de Hurduzeu. E ofticat ca Hurduzeu e plin de bani si nu scrie pentru bani cum scriu milogii din incultura romana. Cand face recenzie la A treia forta, Badilita aduce in discutie nevasta lui Hurduzeu… ce spirit, ce savant, ce om cult! Oare nevasta lui Badilita ce o fi, ce o face, ce o drege?

  Astept sa faca si PatapieViciu o recenzie la A treia forta, sa vad daca are forta. Asta se va lega de faptul ca Hurduzeu nu are copii si nu stie ce inseamna sa trudesti in Romanaia ca sa iti cresti copiii; trebuie sa ai bani ca sa iti cresti copiii in ziua de azi si Hurduzeu ce stie el? Sta in vila lui din California, leneveste printre carti si ne da noua lectii, noua, saracilor. Ehe, cine nu scrie pe bani, nu e democrat, nu e finantist, nu e Intelectual Public Global, nu are valoarea. Bai, valoarea inseamna Bani, nu asa spune Adam Smith? Banii, frate, asta conteaza. Finantele determina gandirea, cartile, scrisul; niciodata invers, e pacat spiritul de sacrificiu, jertfa. Numai Hristos S-a jertfit, noi oamenii nu trebuie sa ne jertfim pentru ca nu putem. E utopie sa vrei sa te jertfesti pentru ca inseamna ca vrei sa fii ca Hristos, adica vrei sa fii Dumnezeu. Ce stiti voi? Asta e teologia adevarata marca Andrei Presu!

  De vrei sa pricepi, sunt taine mari, tinere, mintea nu le poate percepe. De vrei sa percepi, roaga-te. Inchina-te: „In numele Revolutiei, si a Ideologiei si a Sfintei Propagande, acum si pururea si in vecii vecilor Amin”.

  • Ai uitat sa inchei cu: „In numele Revolutiei, Pre Cucernice Intelectual Public Global binecuvantati”. Am auzit ca asa se termina si incep conferintele de la NEC.

 5. Au vrut jegurile sa il cumpere pe Hurduzeu. SI pe Platon. Nu au putut si acum crapa toti. Au vrut sa-i bage in oculta din care fac ei parte. Mai stiti textul lui Baconski despre Amicus Plato? Acolo s-a facut incercarea, in textul ala. http://www.dilemaveche.ro/sectiune/din-polul-plus/articol/amicus-plato

  Spune Baconski:

  „Ce mă deranjează totuşi e un anume solipsism critic sau ceea ce s-ar putea numi excesul de certitudini de la înălţimea căruia tînărul nostru confrate „rade” tot ce nu-i intră la socoteală. Unui om al tradiţiei reintegrate creator nu-i poate lipsi, bunăoară, discernămîntul afinităţilor elective. El are datoria de a-şi recunoaşte semenii, or fapt este că dl Mircea Platon pare să aibă dificultăţi tocmai cu acest resort solidarizant. Portretul mentalităţii de dreapta include respectul faţă de înaintaşii (seculari sau imediaţi), bunăvoinţa faţă de limitele mereu corigibile ale firii umane, indulgenţa cavalerească faţă de „păcatul venial”, jubilaţia generoasă dinaintea diversităţii pe care Dumnezeu a dorit-o dintru început şi pe care o face, necontenit, posibilă.”

  Aici s-a incercat incarcerarea lui Mircea Platon in ghilotina iluminista. Dar nu i-a mers. Ca Neamtu a acceptat compromisul asta. El a spus in emisiunea lui Patapievici ca „paganii virtuosi vor sta mereu alaturi de crestinii deschisi, inteligenti” – http://www.youtube.com/watch?v=X4xX2_5SAyU . Mai spune Neamtu: „ideea ca a aduce un plus de religiozitate stopand progresul tehnologiei e o ideea absolut inepta”. Neamtu vorbeste despre religie, nu despre crestinism. Are dreptate. Astia sunt religiosi, dar nu sunt crestini. Si dracul e religios.

  O discutie care nu e deloc nuantata, se vorbeste din topor si se demonizeaza prea mult.

  Neamtu crede ca a conduce un BMW inseamna a-i da dreptate lui Adam Smith si a fi capitalist, egoist, modernist. Se poate si sa fii normal: sa mergi cu avionul si sa fii distributist si traditionalist. he he he!

 6. Nu raspunde nimeni la intrebare? Cand a conspirat Baconski impotriva interesului national al Romaniei? In mandatul de ambasador la Vatican dat de administratia Emil Constantinescu intre 1997-2001 cand escrocul teolog a fost de acord cu razboiul de independenta al Kosovo, Romania participand atunci in acel razboi, sau in prezent sub administratia Basescu cand acelasi escroc e Ministru de Externe si nu mai e de acord cu independenta Kosovo?

  Hai Ionele, curaj, spune tu cand a conspirat Baco. Asa se face politica in tara asta: pe termen scurt, cat durata unei zile, ca sa le iasa mai bine minciuna. Intereseul national al Romaniei pentru acesti escroci nu exista, exista doar minciuna zilei; e la moda.

  Aceeasi politicieni si aceleasi partide care au dus Romania in razboiul de independenta al Kosovo se dau acum mari aparatori ai interesului national nerecunoscand statul Kosovo. Cata consecventa si viziune pe termen lung! Atunci nu s-au gandit la ce vor cere ungurii din Romania, dar se gandesc acum, dupa ce faptul e consumat si nu se mai poate face nimic.

  Pana cand va mai accepta acest popor sa fi sclav? Ca de 70 de ani tot sclavi suntem si nu ne-am trezit.

  P.S @Bardistul: ti-am sters putin din comentariu, era prea vulgar.

 7. Domnilor !
  Toti avem dreptate !
  Tocmai de aceea trebuie sa fim calmi 🙂
  Sa ne calmam , deci !
  Hipersensibilitatea nostra la ticalosi , chiar daca este motivata sub toate aspectele, este totusi un pacat.
  Stiu ca nu voi fi inteles gresit de majoritatea comentatorilor acestu blog.
  Poate ca ar fi mai bine sa concepem o scrisoare deschisa, sa o semnam si apoi sa o publicam pe toate blog-urile prietene.
  Metoda de a tzipa pe blog-uri degeaba a fost inventata tot de dracu’.

 8. ma numesc Mihaela Mihalcea si am si eu de a face cu o invatatoare hoata, pe nume SOARE IOANA, care mi-a furat un testament ce provine de la strabunicul meu MIRCEA VOIEVOD( CEL BATRAN).Aceasta si-a gasit admiratia in anumiti angajati DIE, generalulIoan moldovan,ex colonelul Mihai Moldovan, Virgiliu Badea etc( care se afla in posesia ciudata a unori bunuri ce au apartinut familiei din care provin.
  acestia ajutand-o sa isi insuseasca ereditatea din testamentul , afirmand in mod eronat ca este descendenta din MIRCEA CEL BATRAN.
  IN FAPT NU A VERIFICAT-O NIMENI.
  si pregatind-o pe fiica sa SOARE IRINA, INVTAND-O ISTORIA FAMILIEI DIN CARE PROVIN EU. Ce spune-ti de aceasta hipnoza realizata de aceste muierusti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s