CONFERINTA: John C. Medaille

Cu parere de rau ca in Romania mereu se rateaza marile dezbateri, de asta si suntem „o tara ca un cur” condusa de micuti patibulari…

Reclame

5 răspunsuri la „CONFERINTA: John C. Medaille

 1. Bizonul romanesc vulgar , pana nu va vedea el in zirele si la televiziunile „mari” acest subiect, va divaga si va acuza „aiurea-n tramvai” pe aceasta tema.
  Bizonul romanesc cult, va face acelasi lucru dar intr-un mod „superior”.
  Si chiar daca ar vedea … tot ar incerca sa distruga totul numai ca sa apara el „genial”.

  John ramane un om cu putere de discernamant si o gandire exceptionala.
  Din pacate in Romania aproape 90% din populatie este deja manipulata in orice directie posibila, numai in cea care ne-ar mai da o oarecare sansa, nu !

  Aici nimeni nu mai vrea sa faca nimic, nimeni nu mai crede in nimic. !
  Toti vor sa-si vada spusele la TV, in ziare „importante” sau , evident, pe bloguri.
  Faptul ca toate acestea sunt create (cu voie de la Politie)si controlate de Sistemul tehno-globalist pe post de supape … nici nu-l mai baga de seama !

  Stai sa vezi comentarii …

  • Stiti la ce concluzie am ajuns? Ca pe cat suntem de aproape de autodistrugere votand criminali si pe cat de manipulati suntem, pe atat de rapid ne-am vindeca daca la putere ar veni cine trebuie. In cel mult 5 ani acest popor ar fi cel mai puternic din lume daca la putere ar veni oameni adevarati, Regele, daca mass-media s-ar curata, daca politicienii ar fi ROMANI. In cel mult 5 ani ne-am vindeca de absolut toate bolile, nu mai mult. La cat suntem in prezent de distrusi mintal, in cel mult 5 ani.

   • Cumva optimismul tau, contrazice direct, chiar temelia conceptiei distributiste si de ce nu crestine si a bunului simt practic.
    Fie ca e vorba de acum 2000 de ani, evul mediu, renastere, 1789, comunism sau globalism, indiferent ca puterea este detinuta de oameni de seama,cinstiti, potriviti sau gunoaie, oamenii care inteleg, marginalii, „neadaptatii”, trebuie sa mearga doar pe calea initiativei proprii, a independentei si solidaritatii. Nu sa astepte niciodata, nimic, de sus. Ca e sau ca nu e ceva bun la putere, este pina la urma irelevant.
    Pentru ca Adevarul e mereu acelasi, valorile sint universale si perene, iar libertatea alegerii mereu actuala.
    Stim ca innoirea firii, alegerea buna, indreptarea, lucrarea buna, fie ea si sociala si economica, isi fac loc si stralucesc in orice mediu si orice conditii.
    Au stralucit in inchisori in vreme de teroare, cu atit mai mult si acum.
    Noi trebuie mereu sa ne orientam la firul ierbii si sa incepem cu noi insine, dar nazuind si privind mereu spre cer.
    E pierdere de timp si ispita sa ne oprim temporar privirea pe „inaltimile” puterii. Ne fura timp pretios. Daca e sa fie, e bine, daca putem ajuta cu ceva, o facem si sustinem, dar cam atit, sa nu uitam ca nu e o prioritate.
    Discernamintul ramine insa un imperativ, ca sa distingem cu usurinta si limpezime intre legitim si autentic, intre fals si firesc, intre viclenie si simplitate.

    Traducind putin politic, stim ca si daca refuzam votul tot dintre ei vor fi la putere. Da. Dar nu cu acordul si reprezentarea noastra. Cu ei si fara ei, noi tot cele bune ne vom stradui sa le facem si cele rele le vom indura. Nu ei ne sint izbavitorii. Si daca umbla pe calea gresita, noi nu trebuie sa le dam votul. Il dam fie partidelor care nu au prag parlamentar, fie refuzam sa le dam votul. O sa consider mereu stupida teoria care sustine votul cu orice pret, ca altfel chipurile ne amestecam cu nesimtitii si indiferentii.
    Nu noi…ei ne amesteca. Noi stim. Si ai nostri stiu. Si Dumnezeu stie. Restul nu conteaza.

  • Nu da. Pai trebuie sa isi declare apartamentele din Washington, Maryland, Moscova, Bucuresti, Timisoara; apoi vilele si nu are cum sa le justifice dintr-un salariu de profesor universitar in SUA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s