Articole conservatoare pentru neoconservatori

24 de răspunsuri la „Articole conservatoare pentru neoconservatori

  1. dle Fedorovici, ai sa mori cu asa-zisul „personalism” in mana intr-o zi

    dar treaba cu „analiza descriptiva” m-a dat pe spate, pun pariu ca nici nu stii ce insemana; dar ai aruncat-o acolo, sa para interesant…

    trecand la lucruri serioase, pune mana pe carti ca esti absent cu totul de la dezbateri si nu mai repeta clisee in buna traditie bizantina; e destul de rusinos ce faci…

  2. Da Vili, asa e. De ciracii oligarhiei transnationale nu vreau sa aud. Poate ne va scrie dl Algica un eseu despre oligarhia americana din spatele Fed-ului. Ar fi interesant pentru cariera dumnealui.

  3. ai baut cafea cu dl Aligica ca sa vezi ca e „ciracul oligarhiei trans-carpatice” sau iti dai cu parerea in dulcele stil clasic-mioritic?

    mai bine studiaza-i articolele, vei avea de invatat din ele (daca le pricepi, evident)…

  4. Ba, i-am citit dlui Aligica si cartea despre neoliberalism in Europa de Est si am murit de ras. Un jeg de carte, plina de rezumate din Kuhn si de o bibliografie modest-provinciala, de analize dupa ureche si banalitati prezentate in maniera „stiintifica”. Nu am mai vazut carte universitara care sa aiba doar 8 note de subsol intr-un capitol. Mai bine scria niste eseuri in „22” si lasa vraja academica.

  5. las-o balta catrinoiule, tu nu pricepi romana dar in engleza…

    specialsitul lu’ peste in economie, Ilie catrinoiu

    ps. benny, bea apa ca sa nu te inneci

  6. Nu sunt specialist in nimic eu. Eu doar citesc si compar. Si observ ca un specialist in economie ca Medaille il face praf pe un alt „specialist” in economie ca Algica.
    Ia scrieti voi un eseu in care sa-l faceti praf pe Medaille daca tot va credeti experti. Vad ca nu i-a raspuns nimeni pana acum „fascistului” Medaille cum sta treaba cu proprietatea privata care-l supara pe Cucerai. Dar pe voi nu va tin neuronii.

  7. bai baieti, gasca voastra e plina de oameni cu nume precum: Aligica, Biliutza, Luigi Bambulea, Narcis Tasca… de unde naiba ati iesit? Din ce straturi subterane ale Romaniei „pro-funde”?

  8. pe primul il stiu din scris, dar restul nu-mi zic nimic…

    e asa de mare specialist Medaille ca nu a auzit nimeni de dansul; un marginal, cum ziceam

  9. A, si il uitasem si pe marele Mirel Banica!
    Aligica, Biliuta, Mirel Banica, Narcis Tasca, Luigi Bambulea, lume-lume, circul neocon va prezinta „elita” de maine!

  10. Cred ca Tismaneanu nu mai doarme noaptea, se tot gandeste ce sfori sa traga cu neoconii americani ca sa dispara antiglobalistii din Universitatea americana. Cum e posibil ca un antiglobalist ca Medaille sa predea la University of Dallas?

  11. tine un curs amarat, lasa-ne cu vrajelile astea; asta nu inseamna ca efectiv preda acolo…

    benny hill, mai ia o pauza de la Prostie, poate iti face bine….

  12. vili, nili, sili, bili si cu alti ala-bala-portocala ai circului neocon de stat din bucuresti vor incepe, in curand, sa evulueze fara plasa… si, vorba lui murphy, cu tot cu cacofonie: daca cade, se prabuseste!

  13. bai narcis, fleasca, tasca, aligica, mirel, biliuta, luigi, bambulea si cu ceilalti, parca ati fi continuatorii de CC al PCR ai lui burtica, verdet, gainuse s.a.m.d. cred ca aveti o origine la fel de „sanatoasa”.
    cand veti iesi de sub zodia diminutivului, sa ne anuntati.

  14. nu-i cunosc, dar cred ca sunt mai inteligenti decat tine mai….red stupid dog

    valea la citit ca sunteti analfabeti cu totii pe aici!

  15. Bai nea Fleasca, du-te in Casa poporului si freaca piciorul lui Volodea ca lui ii place cladirea am auzit.

  16. nu, nu-i cunosti, de aia-i lauzi. sunteti, in buna maniera comunista, schizoizi: aveti personalitati duble, una spuneti azi, alta spuneti maine, azi va stiti, maine nu va cunoasteti. daca-ti dau o bursa sa vezi cum ii cunosti. pe de alta parte, probabil ca atat i-ai mai pupat in dos incat nu ai apucat sa le mai vezi si fata. sau, mai bine zis, cealalta fata.

  17. Si sa stiti ca cititotorul conservator de rand stie acum cine e intelectual cu stofa si cine e mercenar in tara asta. S-a terminat cu voi, flescaitilor! Credeti ca tinerii astia sunt atat de prosti? Nu va e frica de nimeni? Credeti ca daca aveti reviste si banci pentru PR aveti automat si creier? Daca duci intr-o librarie din tara cartile lui Platon si Hurduzeu se vand instantaneu. Puric face show pe unde ajunge. Nu stiti cum sa denigrati valorile nationale, pentru voi nu exista niciun ganditor politic normal in tara asta de cand e ea si pana ati aparut voi. Ati aparut voi si cu voi a aparut si politica de dreapta in Romania, ca pana la voi ea nu exusta, ce sa spun! Bai flescaitilor, nu mai tine. De cand citesc Dilema veche si Idei in dialog, nu am gasit un articol care sa spuna ceva frumos despre nationalismul democratic si neimperialist. A trebuit sa vina Gottfried sa spuna adevarul despre Romania ca din gura lui Volodea nu auzeam asa ceva in vecii vecilor. A trebuit ca sa mai citesc si studiile academice ale lui platon din Cine ne scrie istoria ca sa vad ca totalitarismele sec 20 au fost o combinatie de imperialism cu nationalism, si nu nationalism adevarat cum sustineti voi in revistele voastre unde scriu toti semidoctii. Mai si scrie Bakonsky, un neispravit, despre resentiment pe blogul lui Volo si isi incepe scrisoarea cu „draga Volo”.

    Vai de voi. In vara asta am citit PseudoRomania de Ion Varlam. Nu spune niciunul din voi nimic despre Varlam asta. Ce o fi, ce o fi vrand? Dumnezeu stie.

    Stiti si voi ca ati cazut de pe soclu. Hai pa si puneti mana pe o infuzie de neuroni ca va lipsesc cam multi.

  18. Iorgule, ia spune, matale l-ai citit pe Belloc? Daca, da, atunci spune-ne si noua astor prosti, care-i problema cu distributismul ? Ce era anti-crestin in ideile economice ale lui Belloc? Si inca o intrebare, stii care este catolicul care l-a influentat pe Belloc? Primul distributism din lume?

  19. Ptr Vili:
    Bai, Vili, vad ca va dati priceputi in ale economiei. Inainte sa va ocupati cu macroeconomia, spune-ne si noua ce ati facut voi in spatiul „micro”? Adica, ce aveti scris in CV ca mic intreprinzatori? Cum s-a manifestat la voi, „spiritul creator al capitalismului” cum spune Novak al vostru? Ca pana acum ati fost doar stipendiati. Adica, ati trait in regim socialist. Daca tie iti taie maine macaroana stapanii tai, nu te angajeaza nimeni in sectorul privat, nici macar sa dai cu matura. Din punct de vedere capitalist , esti un „trash”, un asistat social platit din banii statului roman sau al corporatiilor. Rolul tau este sa faci pantofii celorlalti asistati corporatisti folositi ca baieti de mingi prin SUA (cat or mai avea bani americanii sa-i plateasca). Fii atent ce-ti spun. Ati devenit prea scumpi. A venit vremea sa fiti schimbati cu altii mai eficienti si mai ieftini. Eu zic sa incepi sa cari lazi prin piata, sa mai adaugi ceva „capitalist” la CV-ul ala al tau, daca vrei sa mananci o paine in economia de maine.

  20. Alina Mungiu zice:

    „Cine insa gasesc ca joaca un rol jalnic sunt baietii astia ai nostri, intelectualii care se plang ca ii ataca alde Ciutacu, dar uite ce fac.
    Cum au ajuns ei in pozitia sa faca? Pur si simplu, pentru ca fac parte dintr-o gasca. Un teolog cu aspiratii la jacuzzi pe bani publici (Baconsky) l-a adus la Cotroceni pe un amic remaniat si in cautare de slujba (Cristi Preda), care, la randul lui, i-a adus pe astia doi. Avramescu se lauda ca nu mai avusese vreodata o slujba, asta de la Presedintie a fost prima, era un baiat sarmant de cenaclu, un bursier de profesie, care profesa, mai ales, anarhismul teoretic. Stanomir se prezinta drept un expert constitutional fara sa fi publicat o lucrare ISI pe aceasta tema si fara sa poata fi identificat un profesor de drept constitutional de la care si-ar fi luat doctoratul. Alternativa la academicienii prafuiti ai lui Iliescu sunt acesti amatori ai nostri, proaspeti ca brazii si dornici sa se inalte cat mai sus.”
    http://www.romanialibera.ro/a166887/nebraska-moliile-si-referendumul.html

    Pai, Stanomir pleaca la universitatea lui Volodea pe banii ICR, unde a si lucrat (daca nu mai si lucreaza). In Romania nu se dau burse, se dau autoburse!
    Iei autobursa pana la prima si apoi te dai jos si iei o autobursa de sens contrar.

Lasă un comentariu