Bine ai venit in barbaria mileniului trei: ura de clasa (marxism) reciclata in multiculturalism (neomarxism, subcultura, reeducare)

Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia „mama si tata” si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali. Incepand cu varsta de patru ani, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex, iar profesorii trebuie sa se asigure ca elimina atitudinile homofobe din comportamentul micutilor, precizeaza noile directive concepute de grupul Stonewall din Marea Britanie, care militeaza pentru drepturile homosexualilor, noteaza tabloidul britanic The Daily Mail, citat de Rompres. […] citeste restul.
Intrebare: daca tot te crezi liber, atunci de ce mai vrei drepturi fara sa auzi de indatoriri? Raspuns: pentru ca te apasa pe constiinta trecutul tau handicapat si anormal; pentru ca ai devenit masa de manevra in mainile unor ideologii, si nu liber intr-un mod de viata concret!

8 răspunsuri la „Bine ai venit in barbaria mileniului trei: ura de clasa (marxism) reciclata in multiculturalism (neomarxism, subcultura, reeducare)

  1. Exista o diferenta majora intre a accepta diversitatea si a impune diversitatea. Indiferent de forma sociala, estetica sau de te miri unde, diversitatea inseamna dreptul la a fi plat, obtuz, inchizitoriu, sarac, nedeterminat, miop social, atunci cand iti doresti sau nu… A umili la intamplare, prin a obliga individul sa accepte socializarea si existenta tuturor formelor este, paradoxal, cea mai mare ofensa adusa intelectului, care este discretionar. Eu sunt prost, uneori, pentru ca ma simt chiar bine asa. Iar dragostea mea pentru lume apare atunci cand nmeni, dar absolut nimeni nu ma intreaba de ce, acceptand banalul fapt ca exist.
    Retorica pe teme mediatizate excesiv nu aduce decat triumful temelor fara fond. Hai sa vorbim mult despre cretinism si vom descoperi ca aceasta forma poate deveni o religie a lipsei de libertate cu mare succes social… in rest…

  2. Asta e teribil. E cancer. Copiii sub o anumita varsta preiau ORICE, FARA DISCERNAMANT. Cred ca in cativa zeci de ani atmosfera va deveni irespirabila… Incep, acum, sa ma ingrozesc!

  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Precedentul Kosovo, scoala, drame, nebunii… dar si multe lucruri ziditoare·

  4. In viata am pornit ,ca mai toti ,de jos .Am trecut prin epoca comunista ,dar in veci nu credeam sa vad ceea ce vad astazi .Inca din comunism ,n-am crezut vreodata in beneficiile unei revolutii sociale.Singura revolutie nu poate veni decit extrem de incet ,tocmai pentru ca viata este mult prea complicata ,ca sa poti intelege si viata sociala cu toate moravurile si traditiile ei ,si oamenii ,care intotdeauna una au aratat [aparenta fiind precumpanitoare ]si cu totul altceva au promovat si in viata personala si in cea publica si chiar si pe tarim profesional ; unde sint minati de aceleasi ambitii prostesti ,care nu totdeauna concorda cu posibilitatile cit si cu nevoile concrete.Ca sa intelegi pe cel de linga tine iti trebuie o viata ?gresit .Iti trebuie si o moarte ,care sa te ajute sa -l privesti de sus, unde spiritul este eliberat de povara materiei si vede realitatea asa cum este .Abia atunci vezi tot ce nu vedeai pe pamint din invidie si prostie.Si daca noi nu intelegem pe cel de linga noi ,atunci cum pot sa am garantia, ca cel pe care il vad din afara de departe ,din alta clasa sociala ,este sau nu vinovat de saracia mea materiala .Din pacate numai asta vizeaza revolutiile :aspectul material ,de cel spiritual nu se plinge nimeni ,decit …daca-i ceri sa se destepte ,lucrind la temele proprii ,citind ,invatind si…apoi tot ei zic : tara ne vrea prosti .Gresit ! tara ne vrea destepti ,tocmai de aceea programele sint foarte incarcate.Dar nu inteleg de ce trebuie sa terminam toti ,scoala cu 10 si nu si cu 6,7,8 ?Nu putem sa continuam efortul si dupa ce am terminat scoala ?este musai sa stii foarte bine ceva numai la momentul terminarii scolii?Fals .Aici apare prostia si de aici invidia de om prost ,si toate violentele care duc la distrugerea vietii cu tot ce are ea mai bun .Scoala ,s-a spus adesea ,este cea care deschide drumurile cunoasterii ,nu-ti da cunoasterea .Dar de fapt invidia este nu are nici un suport ,decit sufletul rau si lenes si acest neajuns propriu da nastere la ura ,care degenereaza in ura de clasa .

Lasă un comentariu