7 răspunsuri la „Manipularea vremii

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FALIMENTUL SE APROPIE DE ROMANIA / Seniorii razboiului / Manipularea vremii si a oamenilor / ORTODOXIA PASTEURIZATA (Stiri 21-22 martie 2010)·

  2. Despre „decesul” lui Iisus si despre cum:

    „În Joia Mare, tristeţea lui Iisus n-a fost, pesemne, complet străină de melancolia unui adolescent fidel care, într-o seară blestemată, îşi vede iubita sedusă şi abandonată în braţele unui străin,”

    cititi doar pe blogul lui Mihail Neamtu.

  3. Iata unde duc studiile de patristica. E sublim. Articolul din care ai citat pare a fi un necrolog de tabloid. Ma asteptam ca finalul sa sune asa: „Hristos a fost resuscitat!”

  4. Bobii nu minte: nu de la patristica i se trage lui Neamtu, ci de la nostalgii recente si de la elegii mai vechi. D’aia si cazurile de resuscitare ii agraveaza starea. Ca de invieri nici nu mai are sens sa vorbim.

  5. “[d]efinind conservatorismul ca un ataşament exclusiv faţă de trecut, Mihail Neamţu se simte îndreptăţit să-l înmormânteze (conform interviului difuzat de postul Radio France International în Aprilie 2009, la adresa http://www.rfi.ro/player_multimedia.php?type=audio&file=200904_11 522.mp3). În această privinţă, d-l Neamţu seamănă cu bocitoarele profesioniste care, deşi nu îl cunosc pe cel decedat, îl plâng în acord cu suma primită.”

    Mai pe larg, aici: http://www.scribd.com/doc/29652561/Masura-vremii-indemn-la-normalitate

Lasă un comentariu